Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
WilktorD #3143 üzenetére
Tök fura, én is félig-meddig így vagyok ezzel, de engem csak az zavar, hogy évekig kell itt spórolgatni lakásra-kocsiram, míg ott ha dolgozol, akkor pénzed is van , legalább annyi, amiből elvagy jól.
(Mondjuk nekünk nem tudom kéne-e nagy autó, mivel páromnak a pontiacok tetszenek pl. amcsi kocsiban...) pl egy iylet el tudnék viselni én is [link] -
-
erdey_a
addikt
válasz
WilktorD #2874 üzenetére
Kapaszkodj meg: Castelli Calepio-ba megyek, ha ez segít
. Valahol Brescia mellet van.
tildy: De két napig nem láthatom a Kedvesemet.Meg sok a macera egy kiküldetéssel. Még ha örülni is kezdek, a pénztárral, meg az engedélyeztetéssel való körülményeskedés kedvem szegi. Délelőtt 9 óta csak azt szervezem, hogy ugyan adjanak már pénzt enni meg aludni. Ja, plusz vállalati kocsi, miegymás.
Jut eszembe. Kell olaszékhoz útlevél, vagy elég a személyi? Nincs ugyanis paszportom. -
bobsys
veterán
válasz
WilktorD #2861 üzenetére
Na beszéltem a bátyámmal. Az van, hogy dv technika természetesen modernebb mint a hi8, de mégsem lehet olyan egyszerűen eldönteni a minőséget azon egyszerű oknál fogva, hogy sok tényezőtöl függ.
Fontos, hogy milyen optika van az adott kamerán. Simán elképzelhető, hogy egy hi8as kamera odaver minőságben egy szar optikával rendelkező dv recordert. Ráadásul van a dv kamerák közül is van ami szalagra vesz és van ami lemezre.
A sony mostanában már veszi a hi8as kameráiba az optikát és azok elég jó minőségűek. Azt tudom/tudta javasolni, hogy gyűjts infót róla, de a legjobb az lenne ha ki tudnád próbálni őket valahol. Sztem a nagy márkaboltokban van erre lehetőség. És anno mikor én néztem recordereket nagyon segítőkészek voltak az eladók minden kérdésemre válaszoltak.
A dv kamerák pixelszámából úgy tudsz számolni monitor felbontás szerű adatot, hogy a kamerák általában 4:3 arányban vesznek. Tehát pl 300.000 pixel az 640X480as felbontást jelent. -
rii
nagyúr
válasz
WilktorD #2686 üzenetére
Nekem csak azért jó a hóesés, mert a tavasz felszabadító ereje annál jobban megmutatkozik, minél undorítóbban locskos-mocskos, fekete hóbuckás a város ...
Minél jobban megkínoz a tél a hülye havával, annál jobban felszabadul az ember, mikor hirtelen 10 fokot emelkedik a hőmérő higanyszála.
Mondjuk BP-en átaél 5 fokkal mindig melegebb is van .....
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Xbox One
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest