- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]
- (téma lezárva)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
zsiga667
addikt
-
zsiga667
addikt
Etil-klorid, orvosnál találkozhatsz vele (sebészeti rendelőben pl.), helyi érzéstelenítésre használják, pl. ha benő a körmöd ilyennel ''lefagyasztják'' és úgy vágja ki a doki. (Hozzáteszem olyan mint döglött lónak a fogmosás, nem ér igazán semmit...)
Gyorsan párolgó folyadék, nagy mennyiségű hőt von el a környezettől.
Talán gyógyszertárban lehet kapni, bár nem biztos hogy adnak ''közembernek''.
Szerk.: Bővebben: [link]
[Szerkesztve] -
seprence
csendes tag
ez etil klorid akar lenni. igaz ez talán csak 30%-os, többi etanol.
Én úgy tudod sportsérülések kezelésére (hűtés) használják, és talán lehet kapni a gyógysztárban is, de hogy mennyiért, mennyit
nem tudom.
Nekem nem tetszik (se külemre, se használhatóságra) az új, ezért IT forumon keresztül ph-zok! nekem a jól bevált régi ph sokkal jobban bejön!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
Vérboci
addikt
Igen sajna a mai nap is lassan fog telni... Sőt ugyebár általában pénteken fél kettőkor mindig történik ''valami''...
Mifelén előreláthatólag dec 22-ig lesz meló. 23-án már nem jövünk. De ez képlékeny, mert az ilyesmit mindig az utolsó pillanatban dönti el a vezetőség. Tavaly is volt egyezkedés, aztán a vége az lett, hogy jöhettem a két ünnep között.
Van egy halom szabim, de képtelenség kivenni. A héten szerettem volna, de audit miatt nem lehetett, jövő héten kiküldetés, azután meg megint audit, tehát nincs szabi
Viszem át jövő évre...
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
-
tiv61us
őstag
Ma ne haragudjatok, hogy beleoffolok az OFF topickba, de magutotte a szememet ez a Jozsa...
Es feltortek az emlekek, hat 1984-ben en ott rohangaltam geppityuval/itt talan kapcsolodok is a tuzijatekhoz/ es lovoldoztem mint eccer, meg astam magam alatt arkot,egy arra alkalmatlan eszkozzel abszolult hulye testtartasban, mire kiastam addigra meg aszontak roham, es lottem a rovid es hosszu sorozatokat
es akkor a Hipszki fotorzs aszonta nyertunk
es akkor visszagyalogoltunk a Kossuthba, van vagy 180 km
az erdekes volt, hogy a B szazad vesztett, de OK is jottek vissza
na mentem dolgozni
ps. utalom a petardat es nem latom ertelmet -
escie
őstag
háttööizéé...
mióta emlékszem a szilveszterekre, a tavalyi volt a ledurvább. Nyh egy külvárosában voltunk, és hajnali kettőig folyamatosan fénycsíkok cikáztak, és állandó durrogás hallatszott. valahogy így képzelem el a világháborút...
másrészt pont előttem gázoltak el egy szerencsétlen jószágot, aki azt se tudta merre meneküljön, hanem teljes apátiában az út közepén mászkált, és próbált odamenni emberekhez nagy bociszemekkel, hogy ''ments meg''... aztán püff, átment felette egy autó. hálisten túlélte...
arra akarok kilyukadni, hogy azelőtt valamivel kevesebb volt a durrogtatás.
viszont érdekes az a kérdés is, hogy vajon ha engedélyeznek mindent, akkor pár éven belül csillapodik a helyzet, mert megszokottá válik, és ami nincs tiltva, az nem is olyan érdekes?
tűzzel vassal tiltani megint felesleges, a társadalom sajnos dacos kisgyerekként viselkedik: ''csakazértis petárda, sőt szerzek akkot kézigránátot is''.
mindent összevetve, én engedélyezném, hátha megunják. csak a kutya/macska/stb tartók vigyázzanak nagyon a kedvencekre. bár a macska mellett elmehet egy komplett front is, ha ő éppen úgy döntött, hogy alszik.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
-
parandroid
félisten
Valamirevaló operációs rendszerek nem csak hogy beléptetnek, de meg is jegyzik, hol zártad be őket, tehát a gép indításakor gyakorlatilag egy Prohardver! fogadhatja, és már be is van lépve.
Az első szolgáltatás, amit biztonsági szempontból érdemes kikapcsolni amúgy, ha nem 100%-os a magánszférád.
p -
escie
őstag
-
rdi
veterán
-
Trak
addikt
Nem is mondtam, hogy az iskolaszünet termeli ki őket, hanem ahogy Te is írod csak nagyobb számban vannak jelen (ennyit a mai fiatalok idő eltöltési képességéről... nyakukba szakad 1-2 hónap suliszünet ls azonnal nem tudnak mit kezdeni magukkal).
A mostani nyárról nem tudok nyilatkozni, inkább dolgoztam, mint PH-ztam.
De pl. tavaly rengeteg feltünési viszketegségben szenvedőnk volt. -
lorcsi
veterán
-
Vérboci
addikt
-
tiv61us
őstag
OK, akkor en ha beleegyezek, mindenki behuzhatja a kabelt a lakasombol a'' lepcsohazamban'' esetleg a kovekezo tombben is
beallitunk nehany rutert
ugyan
de nem ezert szoltam
tetszik az elszantsag a 400 meterre levo ingyen NET-tel kapcsolatban
esetleg meg is lehetne vasarolni ilyen szolgaltatast
-
Winner_hun
félisten
-
rdi
veterán
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
rii
nagyúr
nekem meg 2 napom van/volt, hogy belesűrítsek egy 2 hetes pihenést, erre teganp ikejába rohnagásztunk haverral, meg néjával, ma hajnal 4ig szeretltem a vett dologkat, ma 13 h kor keltem, most fürdök, kötelező jelleggel el kell mennem haverhoz egy 4 órás filmet megnézni (én szegény), majd jöhetek haza szerelni tovább a dolgokat, mik vetettek.
Úgy telepaokltam a polcot, hogy már most úgy néz ki, mitha 1 éve a szolgálatban lenne.
pées: valaki mondta nekem, hogy vágjak fát, nem te vótá?
''egyet kérek én, azért esedezem mégis,
ha kipihented magad, had pihenjek én is'' :Đ -
parandroid
félisten
-
rii
nagyúr
-
The DJ
addikt
-
parandroid
félisten
Hát nem tudom, ezek a kis nagyfejű szürke emberkék, akik megjelentek itt a szoba közepén, elég komolynak tűntek, amikor mondták, hogy kapcsoljam ki a gépemet, vagy ki fog égni az agyam. Szerintetek? Persze lehet, hogy index.hu-s újságírók voltak.

Szerk: megnéztem, semmit nem írnak a napkitörésekről. Kicsit csalódott vagyok, és kicsit most meg is ijedtem. Ha bulvár lenne, írnának róla, mégsincs semmi. Akkor lehet, hogy tényleg komoly?
p -
GyilkosG
csendes tag
-
rii
nagyúr
hmmm ... erről még nem is hallottam ... de kiírom, a szoba ajtajára .... ugyanis amit eddig vettem, még mindig be tudtam cipelni ... már felfele terejszekedek ...
a teljesség kedvéért inkább a /dev/dsp-t fogom még kiírni ... a hangfalakra ... ;-)
most elmentem sétálni ebben a verőfényes napsütésben ... (-:
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
tildy
nagyúr
-
rdi
veterán
-
rdi
veterán
-
escie
őstag
-
ReJim
őstag
-
lorcsi
veterán
-
tildy
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
-
tiv83us
veterán
-
sharpapa
senior tag
-
MarKoo
addikt
-
QuarK
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
nem pont igy ismerem (ezt a torpok meglattak / hofeherket megb...), de igen, erre gondoltam, csak lemaradt a vege (hugod/novered van? mert akkor elenekeljuk
)
nekem megfer a dc az azureus mellett, lefele jon mindketton normalisan, felfelem meg ugy ahogy (bar ebbe besegit az is, hogy 3-an hasznaljuk a netet, de mikor levagom lakotarsaimat, nagyjabol 50-50 aranyban oszlik meg az upload) -
escie
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
Sianis
addikt
-
Rez_Grof
őstag
-
escie
őstag
-
QuarK
senior tag
''Tegnap este is feltartottak msn-en egy páran''
Sok galád, gátlástalan ember, igaz?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nah, itt is megírom; hogy Rolly drága beízzította idő előtt mindkét torrent progiját; és ezért szakadt meg a dolog; nem egyéb okból... Lestem is rendesen, mikor egyszercsak ledobott; megkukkantottam a counter-t; és legalább 100 megával az 1GB limit felett állt...
Elküldtem újra (és közben reménykedem; hogy nincs ilyen időkorlát, ami után automata visszavonja a felkérést); én most léptem órára
-
VladimirR
nagyúr
onkepzo szakkor alapmu c. albumat innen (Bovebben: [link]) lehet lerangatni, ajanlom rola mindenkinek a jozisbacsi a demonvadasz c. szamot, illetve a remalomfold c. gyonyoruseget
QuarK: ezzel a korral vigyazz, fertozo, engem mar honapok (evek?) ota sujt hasonlo (most epp belgat hallgatok, a szerelmes vagyok az egyik legjobb szam az albumon)
jajj de csinos a ruhad
hu de jofej anyukad
[...]
megleszunk remekul
dolgozom, te meg szulsz -
Xpod
addikt
-
lorcsi
veterán
-
lorcsi
veterán
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
nekem el van tolódva az alávási fázisom vagy mi. Nem akkor jön az álom mamó, mikor kellene. Pl az előbb leült mellém a kolleganőm, hogy javítsunk, és 3 percen belül életem egyik legnagyobb álmossága jött rám. A hangok távoliak, a gondolatok belassultak, a mozdulatok koordináltalanok, elmosoódott minden, mi rebegő szempillám alatt beszürődött, a szemem kifordulni akart ebből a világból ....

ez az a kolleganőd, akitől idézni szoktál?
úgyhogy betoltam magambe egy hőn utált kávét. Köszönöm, már jól vagyok -
rdi
veterán
-
Vérboci
addikt
-
tiv61us
őstag
-
divot
veterán
-
rdi
veterán
-
divot
veterán
-
escie
őstag
-
parandroid
félisten
VladamiR. Ez jó.

A topik ötletét egyébként nem támogatom - minő meglepi...
Szerintem a jelentőségteljes várakozás csak tovább fogja emelni a topik imágóját - lehet, hogy nem zárjuk azonnal. Bár az idei topikja egész szép karriert futott be.
Rajongói topikokból pedig idén is jutott neki 3: [link]. És a világ legnagyobb megtiszteltetése, a valódi nonpluszultra, a felülmúlhatatlan unikum: az egyiket maga Twollah nyitotta.
p -
rii
nagyúr
-
Bash
őstag
-
faster
nagyúr
A legrosszabb az, hogy egy NEM-ből nem értenek.
Arra játszanak, hogy legtöbb ember nem szereti fennhangon elküdeni a másikat melegebb éghajlatra, vagy ha megteszi, még ő érez emiatt lelkiismeretfurdalást (jaj, szegény, csak a munkáját végezte). És tényleg nehéz őket lerázni. Olyan, hogy ''lenyomtam a telefont, ebből értenie kellene, hogy nem akarok vele beszélni többet'', fel sem merül.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
-
tildy
nagyúr
-
faster
nagyúr
-
ipgirl
tag
-
MarKoo
addikt
-
faster
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
AMD Power
titán
-
tildy
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Xpod
addikt
-
Rez_Grof
őstag
Olyan súlyos volt a hsz-em, hogy meggörbítette a téridőkontiniumot a Ph! server körül.

Az óra járt, de nem haladt az idő.
Vagy mind a ketten olyan hülyeségeket beszélünk hogy nem is pazarolja ránk a sorszámokat a fórummotor.
Csak nehogy az avatarokkal is igy járjuk, hogy nézne ki egy kék farkas szarvakkal?
Xpod:fícsör
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
-
rii
nagyúr
''...........érdekes, ma este senki se akar rímhányni? tegnap valamivel (?) élénkebb volt az a topik.....
ki be ba izé ehhh ...
nagyon fáradt vagyok ... csinálok fürdővizet, közben most néztem meg a bad boy(s)-t, és már menek is alukálni ... Ma annyira koksz voltam melóhelyen, hogy közelező jelleggel szabira küldtek ... -
tildy
nagyúr
Kérdés az, hogy van-e aki ámerikából elhozza
Én egyről talán tudok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na én is befejezem, mert azt hiszem érik a fejem fölött a ban, aztán egyszer csak lehull, mint az alma newton koponyájára.( De ő attól legalább ''megvilágosodott'').
Még ilyet, egyszer az a baj, ha jó kedvem van, és poénkodok, meg incselkedem, máskor meg az a baj, ha savanyú a szám. Rajtatok igazodjon ki az ember
[Szerkesztve] -
Xpod
addikt
-
faster
nagyúr
Hát, ebből még nem derült ki semmi, hogy az új technológiák, ha elterjednek egyáltalán, több problémát fognak okozni, mint a mostaniak. Egyébként sem a tárolásról beszéltem.
De jó, legyen igazad, mindenki meneküljön, amerre lát.
Vagy vegyen minden amerikai kisebb autót, és minden jó lesz.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
-
faster
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
tiv61us
őstag
-
Rez_Grof
őstag
-
Vérboci
addikt
-
rii
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-pista bacsi! milyen gyogyszert szed maga feledekenyseg ellen?
-jujj, nem jut eszembe a neve, csak annyi, hogy valami viragnev
-rozsa?
-nem
-liliom?
-nem, nem, valami kicsi virag, egesz apro
-pitypang? hovirag?
-nem, ilyen kis apro lila virag
-ibolya?
-ezaz! Ibolya! mi is annak a gyopgyszernek a neve.... -
parandroid
félisten
Én értettem. Elmagyarázzam neki?
Amúgy gondolkoztam rajta, hogy nem zárom a ''topikomat'', csak teszek a végére egy többes szám jelét, és lehetett volna amolyan személyes jogos moderálás topik.
Vagy ez már erősen személyi kultusz lenne?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ps: amúgy érdekes, az 5-ös pontot mindenki hogy kiszúrta...
p
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]
- (téma lezárva)
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Bittorrent topik
- Projektor topic
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo WII/WII játékok EGYBEN
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 5 16GB RAM / 1TB SSD Brutál tárhely + Teljes szett!
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tudom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hirtelen nem tudtam mit kitalalni , mitol lehetnek univerzalis. HA amr no vagyok, gondoltam valami ferfias dologtol
( több értelkműre sikerült a mondanivalód
, bár már biztos hozzászoktál

![[kép] [kép]](http://www.download-free-games.com/images/zumad.jpg)