- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Felemás élmények értek ma:
- kicsit csalódtam az arctic coolingban (Nv silenceer 5), morgós a hangja,de remélem azért összehaverkodunk.
- úgyfest, lehet hogy életemben először kijutok külföldre, olaszba hat napra, Estievel.Egy ismerősünk szervezi már most az utat, áprilisban lenne esedékes, így már nemcsak a jogsira kel spórolnom. -
Loretto
veterán
Tudtok olyan oldalt, ahol pár hónapra viszamenőlegesen lehet keresni világ/magyar mozifilmbemutatókat?
-
Loretto
veterán
válasz
pussy_cat
üzenetére
Szerintem Te is, illetve peterkeT is félreértelmeztétek amire gondoltam, vagy nem jól fejeztétek ki magatokat.
A csajok már ilyenek, ez ellen nincs mit tenni k@rvások, kirívóak, hivalkodóak (nem mind hála égnek), de ha a fiú él hasonlóan tesz/él, akkor annak semmi ''megkülönböztetett'', sértő jelzője nem akad, nem nézik le, nem vetik meg, vagy nem annyira. -
Loretto
veterán
Azért az a furcsa, ha belegondoltok - nem védvén a kislányokat - ha egy srác csinálja ezt, semmi billog nem lesz rajta. Ellenben...
-
Loretto
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Az észjárása primitv.
Nem tudom minek bonyolítjátok
Na közben megvolt az utolsó táncóra.Aki tudja mint jelent a ''kubai'' figura, akkor nem nevet azon, hogy kb 4x mutogatták el nekünk legalább.Megjegyzem nehéz úgy a lányt vezetni, ha az makacsul nem arra akar forogni, mint amerre szeretném. -
Loretto
veterán
Aki nem látta, most megteheti, aki látta megismételheti: Ponyvaregény a mozikban, december 1-jén/től.
-
Loretto
veterán
Közönségesek vagytok. Remélem értitek.

-
Loretto
veterán
Nagyon vegyes gondolatok kavarognak bennem, ezt az autós dolgot elolvasva.
Mennyire mássá teszi a mértékeket az adott ország... Ez persze így van rendjén, csak fura. -
Loretto
veterán
Valaki tudja pontosan, hogy a személyi szám utolsó négy jegye mit jelent? [link] ez elég homályos nekem...
-
Loretto
veterán
Nem is tudtam hogy lehet a rios4 alatt egyéni rangot adni. Ld.: Panther
Harcművészünk is ''visszakaphatja''? -
Loretto
veterán
Hát megvolt az előadás.Igazi élmény, ám mindazonáltal érdekes, hogy a legnagyobb tapsot a dobszóló kapta.
Amúgy szép látványos volt, bár néha akadtak monoton részek.Ajánlom mindenkinek.
Nem semmi munka lehet egy ilyen fellépésben. -
Loretto
veterán
Adunk a kultúrának rendesen

Ma erre megyünk kb 20 perc múlva [link].
Aztán ma ahogy sétáltam a színház előtt, láttam hogy a Macskafogó lesz Pécsett.Mondom Estienek menjünk, erre Ő is mondta hogy ma reggel pont ez jutott neki is eszébe, hogy menjünk el, sőt karácsonyra meg akart lepni jeggyel.A meglepetés az viszont nekem sikerült, egy 3 szál rózsából álló ''kiscsokorral''
Úgyhogy a Grabovszkit megtekintjük az óévben, és a jegyár barátinak mondható, a legdrágább helyre 2000 Ft. -
Loretto
veterán
Rock'n Roll oktatás van, heti egyszer 90 perc.Egyetemen belül van, így Estienek ingyenes ez a félév, nekem 4000/hó lenne, de mivel kevés a fiú így nekem sem díjköteles

Használhatóa a tánc ha gyakorlod. Kb másfél éve már voltunk egy három (
) hónapos tanfolyamon, kb 7-8 táncfajtát vettünk, de csak a 2 keringő maradt meg. 
Hála isten jó a mozgásom ehhez (tudom nagyarc
), ez sokkal kötetlenebb mint a korábbi, több ''improvizációs'' lehetőség van benne, kevésbé van kötve a mozgás, egy egy félrelépésből is lehet kihozni jó dolgokat 
A lényeg a férfi vezessen a parketten. -
Loretto
veterán
Kellemes izomláz lett a tegnapi táncóra után.

Egész használható dolgokat okítanak. -
Loretto
veterán
Eh ez a sok függő
Se cigi, se kávé, se pia, se drog. -
Loretto
veterán
Nálam pont ez a helyzet, annyi kiegészítéssel, hogy azért gyerekkoromban, olyan nagyon nagy dolog nem volt ami miatt nehezteltem volna a szülőkre (elvekre tessék gondolni).Az hogy nem kaőphattam meg amit akartam, már más tészta, de szépen felnőttem..Vagy valami hasonló.
Párszor előjött estievel ez a kérdés (elméleti szinten), tuti anyás gyerekek lesznek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sum.: ha csak úgy felnevelem a gyerkőcömet, mint ahogy engem neveltek boldog leszek
-
Loretto
veterán
Nahát már megint egy új kedvenc.Kíváncsi leszek, mikor fog egy OT egy hónapot megérni...
Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Gumi és felni topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Linux kezdőknek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Robotporszívók
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) hónapos tanfolyamon, kb 7-8 táncfajtát vettünk, de csak a 2 keringő maradt meg.