Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
Necrolyte
tag
Van új off topic?
Most veszem észre, hogy nincs. Azért, bocsi...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Ha napok óta úgy kelek, hogy fáj a hasam, és egész nap érezhető, az lehet attól, hogy kissé kivagyok készülve a sulitól, vagy csak rossz az étrendem?
-
-
DigitXT
félisten
válasz
VladimirR #3994 üzenetére
ha viszont van 1-1 hezag, akkor
Szerintem pont erre vonatkozott a kérdés, azaz kvázi threadet akar linkelni. Mondjuk ha már megnézni lehetne egyáltalán ilyet, az segítene.(Gyakorlati jelentőség: rákeresek az adott topikban az adott problémára, oké, de a megoldásként szereplő HSZ-ekbe tipikusan nincs benne a kulcsszó, tehát ha meg akarom keresni, hogy kik válaszoltak erre, manuálisan kell.
Mondjuk jó, hogy csak a környéken kell nézelődni, kivéve persze a nagyon felkapott topikokat, mert ott lehet 100+ HSZ után is válasz...)
Bytheway szerintem is nagyon technikai lett mosatnában az OFF TOPIC (amúgy nem nagyon szoktam olvasni, de mostanában tkp. érdekes cuccok vannak), szvsz ez már megérne egy külön topikot, ilyen ''PH! adatbázis kérdések és válaszok'', vagy mi. -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
MyKonzerv #3993 üzenetére
a hozzaszolas sorszamanak az url-jet kimasolod (Bovebben: [link] Bovebben: [link]), es ezt link-eled, pl.:
Bovebben: [link]
az id, az a topicid, a start, az az, hogy hanyadik hozzaszolassal kezdje (az elso post a nulladik sorszamu, erre figyelni kell), a len pedig azt mondja meg, hogy hany post latszodjon
r4-ben lehet meg trukkozni pl azzal is, hogy a keresobe azt irod be, hogy &fuser=MyKonzerv, es akkor csak a Te post-jaidat (mod=35 eseten topicjaidat) mutatja => Bovebben: [link]
ha viszont van 1-1 hezag, akkor azokat a post-okat, amiket linkelni akarsz, egyesevel kell belinkelned -
tiv83us
veterán
válasz
MyKonzerv #3990 üzenetére
A hsz linkje utan talalhato szamot modositod annyira, amennyit meg akarsz jeleniteni a szobanforgo hsz utan. Huu de megaszontam. Szoval annyira irod at a szamot, amennyi hsz-t akarsz megjeleniteni.
ui:ja es ahogy fentebb elhangzott, ilyen modszerrel csak egymasutan kovetkezo hsz-eket tudsz elovarazsolni. -
MyKonzerv
senior tag
hogyan lehet egyszerre több hszt linkleni? monnyuk nem egymás után következőket...
-
VladimirR
nagyúr
hmmm....en vigyaznek, ugy hallottam, hogy gyakorlott tapetazomester....hohgy ez miert veszelyes? idezem:
fürdőszobatapétázásból élek. ez a szakmám, ez a hivatásom. mindenfélével vállalom, múltkor mókusokkal kellett kitapétázni. azokat macerás felszeletelni egyébként, no de nem untatlak....
nehogy a kovetkezot egy elf-fel tapetazza ki
QuarK: en most epp a belga 3 albumat hallgatom, meg letoltottem a prosectura szegeny ember kezzel noz c. albumat (ngabor2 annyit emlegette, hogy kivancsiva tett) - na EZ beteg
de nagyon
aszongya:
karoly vagyok 16 eves
fiatal vagyok de nagyon bator
csak ugy hivnak hogy maszturbator
o istenem mi lesz velem
attol felek szuzen vegzem
ejjel nappal all a repa
rocksztar leszek heureka
p.s.: senkinek sem ajanlom a fenti zene meghallgatasat
masik:
en asszem inkabb megdugok zsirafot
ti meg valtsatok meg helyettem a vilagot
megint masik:
szeretem a borod illatat
cserelj bugyit es moss pi....
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Ha rebarbarás akkor jöhet pár darab.
Megint elkaptam vmi náthával kevet torokfájós cuccot. Élmény struktúra és rétegződéselmélet óra alatt 4 percen keresztül krákogva hörögni, miközben elvörösödő fejjel igyekszel úgy tenni, mintha az lenne a világ legtermésztesebb dolga, hogy közben a jobb kezed ökölbe szorítva remeg.
Szerintem a tanár azt hitte, hogy megyek aztan elgyepálom szegény párát. -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR #3932 üzenetére
Már késő; barátnőm ellepett Alvin és a Mókusok; Aljas kúszóbab; stb. számokkal;
meg más forrásból is árad a marhaság; kész vagyok;
fejemben egymásnak adják a kilincset a leleményes verszakok.
I_Am: #3961: Ezt benézted rendesen...
[Szerkesztve]
ui.: Ki kér muffint?
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
válasz
parandroid #3980 üzenetére
''Gondolod ez egy jó comeback szöveg?''
Megvéd az aláírásom... -
Niquis
aktív tag
Heh, én meg 1100 napos lettem pont.
-
Markgx10
őstag
válasz
Silencer83 #3969 üzenetére
Elárulommárnekedlégyszíves, hogy vicceltem, nekem nem kell durcáskodni mert ott volt a smiley a végén, nekem is van tetkóm (már több mint 10 éve) és én is csak a 90kg-ot közelítem, szóval nem azért mondtam. Teccikérteni?
-
I_Am
veterán
válasz
Silencer83 #3969 üzenetére
Mark neszójjábe tetkós havernak, mert......
-
Markgx10
őstag
válasz
Silencer83 #3963 üzenetére
Néztem a képet amit linkeltél magadról, ahhoz a tetkóhoz még vagy 30kg-ot fel kéne gyúrnod magadra nem?
Amúgy nagyon ott van.
-
tiv83us
veterán
válasz
Silencer83 #3951 üzenetére
Ne vedekezz mar ennyire, nem lett semmi komolyra veve
-
Integra
titán
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Silencer83 #3943 üzenetére
igen, valoban dekorativ teremtes
mondhatni lenyugozo, mitobb: gyonyoru
csak ugy sugarzik, csak ugy ragyog, igazi feludules ranezni
a vilag egyik legszebb, legmegnyugtatobb latvanya
olyan jol esik, mikor szaja a szamhoz er.....
....ohh, az a sorosdoboz
p.s.: csak a nemberrel, aki a kezeben tartja, vigyzani kell, mert verekedos -
Viszlát
addikt
Hajrá, én jól mulatok
-
Kidus
őstag
válasz
Silencer83 #3947 üzenetére
Lekéstél, feszít ott még valaki, aki megelőzött
Nade inkább zárjuk is le ezt a témát, én azt javaslom. -
tiv83us
veterán
válasz
Silencer83 #3947 üzenetére
Szar erzes lesz, hogy most megszakad a sikervonalad
-
Kidus
őstag
válasz
Motion_Blur #3942 üzenetére
Köszönöm
TheSilencer: neked is -
Loretto
veterán
Aki nem látta, most megteheti, aki látta megismételheti: Ponyvaregény a mozikban, december 1-jén/től.
-
Silencer83
addikt
válasz
Motion_Blur #3942 üzenetére
Ő rá gondolsz [link]
/ Kidus/ ?
nagyon dekoratív teremtés -
Motion_Blur
félisten
Látom született egy hölgy moderátor. Gratula neki!
-
kíváncsi
őstag
Szia!
Olyan 3ezerig beleférne. Kb 8 kilós a cucc. Az a road parcel nem tűnik rossznak csak nincsenek kiírva az árak.
Tildy melyik az a piros-sárga futárszolgálat? -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami olcsó és jó futárszolgálatot ami vidékről Bp.-re szállít?
Köszi -
válasz
Papa-Georgo #3933 üzenetére
Hogy elektronikai boltban hol lehet szt nem tudom, de a tacskóban biztos, hogy elfogadják. Egyébként fenn vannnak a neten [link]
-
Papa-Georgo
senior tag
Tudja vki h Sodexho-s jegyeket hol lehet beváltani, ezek ilyen elektronikai cuccokra érvényesek, mármint amiket én kaptam...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #3929 üzenetére
onkepzo szakkor alapmu c. albumat innen (Bovebben: [link]) lehet lerangatni, ajanlom rola mindenkinek a jozisbacsi a demonvadasz c. szamot, illetve a remalomfold c. gyonyoruseget
QuarK: ezzel a korral vigyazz, fertozo, engem mar honapok (evek?) ota sujt hasonlo (most epp belgat hallgatok, a szerelmes vagyok az egyik legjobb szam az albumon)
jajj de csinos a ruhad
hu de jofej anyukad
[...]
megleszunk remekul
dolgozom, te meg szulsz -
ngabor2
nagyúr
Az elmúlt másfél óra alatt eddig 5-en terroristáztak le MSN-en. Nem is értem, hogy miért
-
QuarK
senior tag
Nagyon csúnyán megfertőzött egy súlyos kór... A tünetek: fejben állandóan megszólaló zeneszövegek (Belga (Szerelmes vagyok; stb.), Rózsaszín Pitbull (Zetor; stb.), Aljas Kúszóbab (Térdelj Le És Szeress; stb.), és Méhek (Barbi-Dal))... És nem tudok ez ellen mit tenni, csak ha újra és újra meghallgatom ezen fülbemászó aljas dolgokat...
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
Nem akartok bréjnsztormingolni?
Kéne egy kis help az excel topikban... -
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Megy valaki Szegedről Bp.-re a héten? EGy videómagnó nagyságú cuccot kellene felvinni.
ELőre is köszönöm -
ngabor2
nagyúr
Gratulálok, Rezi!
A részleteket majd elmondod
rii: igen, ő az. Vannak néha értelmes gondolatai is, ugye?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
ngabor2 #3913 üzenetére
nekem el van tolódva az alávási fázisom vagy mi. Nem akkor jön az álom mamó, mikor kellene. Pl az előbb leült mellém a kolleganőm, hogy javítsunk, és 3 percen belül életem egyik legnagyobb álmossága jött rám. A hangok távoliak, a gondolatok belassultak, a mozdulatok koordináltalanok, elmosoódott minden, mi rebegő szempillám alatt beszürődött, a szemem kifordulni akart ebből a világból ....
ez az a kolleganőd, akitől idézni szoktál?
úgyhogy betoltam magambe egy hőn utált kávét. Köszönöm, már jól vagyok -
MyKonzerv
senior tag
nem tudjátok, mennyibe kerül most a koribérlés a műjégen?
lécci olyan mondja, aki mostanában volt már kint és nem tavalyi árra dob rá 10-20% kötelező áremelést
köszike -
rii
nagyúr
Ez a legjobb ....
napirend : nincs jogom, lehetőségem változtatni rajta(6 ember munkéjét végezzük 2.5-en)*
szabadság: nem tudok kivenn, sem én, sem a többiek ....***
rokonok vidéken: sem vidéken sem máshol nincsenek (vagy legalábbis nem megyek hozzájuk)***
fizikai munka: sportolnék én, ha nem hajnal 2kor érek haza
tüzifa? nem kell **
mert nagyi: nincs**
vidéki kenyér: nincs mert nagyi sincs***
házikolbász nincs*
kakcsa-libazsír: déitázom**
lilahagyma: kipusztulással fenyegtném környezetem*
meló a levegőn: egész nap bent vagyok, egy ablak jöhet max szóba***
estére ki fogsz dőlni: hajnalban ..... *
ngabor2: szerencsére ez nem rendszeres nálam, de megfogadom az ott írtakat, köszi! **
*
-
Pacák
senior tag
Változtass a napirenden. Vegyél ki szabadságot, utazz vidékre rokonokhoz. Végezz fizikai munkát, még élvezni is fogod. Mondjuk vágj tüzifát a nagyidnak, ilyesmik. Munka után egyél mindenféle jó étkeket. Friss, ropogós, vidéki kenyeret, házikolbászt, sonkát, kacsazsírt, libazsírt, paprikát, lilahagymát. Aztán megint meló a levegőn. Estére ki fogsz dőlni, mert nem ehhez szokott a szervezeted.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Hogyan lehet vissza terelni az alvásomat helyes mederbe?
tegnap pölö lefeküdtem este 23h-kor, és hajnal négyig bámultam a csillagokat, négy és hat között pedig volt egy félig tudtatlan állapot, amit alvásnak nem neveznék, mert éreztem az idő múlását. 6kor pedig kényszeredetten felkeltem
Ehhez hozzátartozik a múlt héten végig hajnak kettőkor értem haza, 3:30kor feküdtem, és 8kore keltem, pénteken már nem, csak szombat hajnal 5kor feküdtem, és szombat 11h kor keltem, majd vasárnap 3kor feküdetem, és hétfő 13h-kor keltem ....
szóval mit csinálja, ha az alvókám csak hajnal 2 után lép életbe, de én már 21h-kor szeretnék poroszkálni az álmok mezején?
Vlad: szerintem vallami naív lélek áll e levelek mögött. Megpróbáltam kihúzni belőle rohadt galád módon, hogy ki is lenne Ő, de nem sikerült, majd írtam neki egy elbocsájtó szép üzenetet.
A 852-est ne is emlegesd! Pföj, de utáltam ...Rühellem azt is, ha egy technikai eszköz magyarul akar gajdarászni hozzám. Telefonon is első dolgom, hogy ingálish-ra állítom a language-t.
-
bobsys
veterán
És akkor én is keresek egy törvényt. Felsőoktatási törvényben van szerintem. Arra lennék kiváncs, hogy a főiskoláknak a vizsgaidőszakban lerakott vzsgák értékelő lapjait (ami alapján a jegyet kapod) mennyi ideig kell tárolniuk illetve, hogy ez visszakereshető-e vagy ha már bekerült az indexbe, akkor az már kőbe vésett érdemjegy?
-
VladimirR
nagyúr
1: filenevekben, konyvtarnevekben nem hasznalunk ekezetes betuket, irasjeleket, zarojelet, etc....
2: dos-nal is attol fuggott, hogy milyen nyelvu az oprendszer, hiszen magyar dos-ban betoltotte a 852-es kodlapot az autoexecben elhelyezettmode con codepage prepare=((852) x:\...\ega.cpi)
mode con codepage select=852
sorokkal - ekkor a kiosztasok kozott crtl+alt+f1 (angol), ctrl+alt+f2 (magyar) kombokkal tudtal valtani
3: az elso 128 karakter (7 bit) be van egetve a bios-ba, a masodik 128 karakter ami valoban csak kesobb jelent meg, valtoztathato, ezert is volt/lehetett magyar dos is
4: hogy meplayer-re mit tudok mondani? suxx, pfujj, szarfosmplayer ()
egyebkent nem, nem hiszem, hogy en ajanlottam - WMP rulzik, mindig is rulzott (kiveve a 7-es, az csunyacska volt)
egyebkent ahogy nezem, ugyanezt a levelet kaptam meg en is, ket lehetoseg volt elottem:
-irok neki, abbahagyja (ez bejott)
-irok neki, nem hagyja abba, elarasztom minden szarral a mailfiokjat (erre nem volt szukseg)
[Szerkesztve] -
válasz
White Tiger #3901 üzenetére
A kezét minden nap megfogod, nem? Akkor az már anyira nem is feltűnő. Szerintem ha elnézed a méretét, kicserélik a boltba.esetleg a régi gyűrűi közül megnézed melyik a legkisebb vagy magaddal viszed és attól kérsz egy picivel kisebbet.Azt hiszem 0,5 mm, 2 méret közötti künönbség.
Aktív témák
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- AirPods Max 2024 A3184 Lila/Hibátlan/2026.12.13.Gar./p4261/
- Elado Corsair MP600 LPX GEN4 SSD 1TB hűtőbordás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest