- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Xpod
addikt
-
tildy
nagyúr
Ejnye nem ismerni az első női modot

Ye-NŐ volt az
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ngabor: ettől félek én is
Én úgy gondolom (főképp a hüyleségem és beszólogatásaim miatt... Istenem hát ilyen vagyok, nem tudom véka alá rejteni az ''ellenszenvem'', ha épp előjön, ahogy az örömöm sem)Szóval szvsz nekem már lengett volna tőle egyzser kétszer ban a fejem fölött
Bár az is lehet , csak beképzelem magamnak...
Egy nagy hátránya van , hogy Kidus mod lett: Nem szólhatok neki vissza kedvem szerint![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Kidus remélem nicns harag... csak viccelődöm
)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
zsiga667
addikt
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
zsiga667
addikt
-
divot
veterán
-
parandroid
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
tildy
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
Kain
senior tag
-
Kain
senior tag
-
fokukac
nagyúr
-
QuarK
senior tag
-
fokukac
nagyúr
-
Integra
titán
-
hapci007
csendes tag
-
_az
senior tag
-
divot
veterán
-
divot
veterán
-
divot
veterán
-
divot
veterán
-
escie
őstag
-
Batman
őstag
-
escie
őstag
-
VladimirR
nagyúr
-
AMD Power
titán
-
Happy Jr.
tag
-
VladimirR
nagyúr
nekem ugy remlik (bar mostanaban erdeklodes hijjan egyre hanyagabbul olvasom a ph-t), hogy mindig ugy fogalmazott Szalma, hogy abbol nem derult ki egyertelmuen (pl.: parjaval)
egyebkent egy internetes forumon, szerintem ez teljesseggel lenyegtelen
szerk.: na, latom villamkezuen gepelek, mindegy
a betuid meg valoszinuleg attol dolnek el, hogy QuarK balfasz, es nem zarja le rendesen a [i] tag-eket, s a dolt formazas atmegy az azt koveto hozzaszolasokra is (erdekes, IE alatt nem)
[Szerkesztve] -
Steelheart
senior tag
-
_az
senior tag
-
pussy_cat
tag
Hogy mennyi gyógyszert szedek talán elárulja az is, hogy egy Kalmopirintől képes vagyok órákat aludni, nem szedek gyógyszereket, de ez a vacak betegség igen alattomos, már 3 hete kínoz elég rendesen. A hangom 2 napja kezd helyre jönni, eddig még az sem volt
, repedfazék hozzá képest elmehetne operaénekesnek
-
tildy
nagyúr
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 26 [Túl a jubileumon]
- (téma lezárva)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Amazon
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én úgy gondolom (főképp a hüyleségem és beszólogatásaim miatt... Istenem hát ilyen vagyok, nem tudom véka alá rejteni az ''ellenszenvem'', ha épp előjön, ahogy az örömöm sem)Szóval szvsz nekem már lengett volna tőle egyzser kétszer ban a fejem fölött![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Tudom, hogy nem rajtatok múlik