Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Igen azt hiszem a ph rsset bele tudtam rakni.
kymco: este is lathattam toled egy szamomra igencsak tetszetos hozzaszolast, reggel is. Koszonom.
(A yavarnak dolgot egyebkent ne vedd tul kemenyen, csupan eszrevettem, feltunt, es kicsit ingattam a fejem, ennyi.)
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
pussy_cat
tag
Hogy mennyi gyógyszert szedek talán elárulja az is, hogy egy Kalmopirintől képes vagyok órákat aludni, nem szedek gyógyszereket, de ez a vacak betegség igen alattomos, már 3 hete kínoz elég rendesen. A hangom 2 napja kezd helyre jönni, eddig még az sem volt, repedfazék hozzá képest elmehetne operaénekesnek
Nem vagyok öreg, csak rutinos!
-
Steelheart
senior tag
Nos igen, ilyen esetben valszeg lecsökkenne kicsit a Bp. utcáira kikerülő kutyagumi mennyisége is. Viszont nőne a betöréses esetek száma, szal ne is számíts rá, hogy valaha is ilyen rendeletet hoznak
XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
-
VladimirR
nagyúr
nekem ugy remlik (bar mostanaban erdeklodes hijjan egyre hanyagabbul olvasom a ph-t), hogy mindig ugy fogalmazott Szalma, hogy abbol nem derult ki egyertelmuen (pl.: parjaval)
egyebkent egy internetes forumon, szerintem ez teljesseggel lenyegtelen
szerk.: na, latom villamkezuen gepelek, mindegy
a betuid meg valoszinuleg attol dolnek el, hogy QuarK balfasz, es nem zarja le rendesen a [i] tag-eket, s a dolt formazas atmegy az azt koveto hozzaszolasokra is (erdekes, IE alatt nem)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
jaaj, nem azért mondtam... tőőlem, nyugodtan...
csak megemlítettem.
( de azért ráduszítottam egypár ornitológust, ha nem baj. )
sőt, szerintem az a kép gpl licenszelésű, úgyhogy kifejzettem megengedett módosítani...
Divot,
mit jelent a ''drágácska''? nagyságrendileg...
[Szerkesztve]I'm back, baby!
-
tildy
nagyúr
válasz brownus #1630 üzenetére
A mohót arra érted, hogy be lettem volna kajálva? Nem ettem sokat este, egy kefír meg egy pogi volt összvissz.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz brownus #3038 üzenetére
Szerintem sem ''ciki'' ez már. Nagyon jó , amit leírt tiv. Igaz én csak 3 napot tudtam várni a személyes találkáig, nem hónapokat
tiv+kid: mondtam egy szóval is valami rosszat? Tudom, hogy nem rajtatok múlik Szurkolok.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz brownus #3292 üzenetére
Ejnye nem ismerni az első női modot
Ye-NŐ volt az
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ngabor: ettől félek én is Én úgy gondolom (főképp a hüyleségem és beszólogatásaim miatt... Istenem hát ilyen vagyok, nem tudom véka alá rejteni az ''ellenszenvem'', ha épp előjön, ahogy az örömöm sem)Szóval szvsz nekem már lengett volna tőle egyzser kétszer ban a fejem fölött Bár az is lehet , csak beképzelem magamnak...
Egy nagy hátránya van , hogy Kidus mod lett: Nem szólhatok neki vissza kedvem szerint
(Kidus remélem nicns harag... csak viccelődöm )
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest