Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Hihetetlen! Én azt hittem, hogy csak néhány ember esetén van ilyen, közben meg lassan én leszek a kivétel? Mondtam barátaimnak, hogy menjenek, egyedül 1 mondta, hogy megy, a többi mind azt mondta, ááá nincs időm, közben ugye most is a gép előtt verik a f@szukat, meg ugye 100m-re tőlünk veszik a vért, szóval csak kifogások. Egyikük tényleg allergiás az ilyesmire, nem bírja a vért, de a többiek meg szerintem nem elég férfiak!
Komolyan szégyelném magam, hogy a csajok ott állnak sorban, hogy adjnak, én meg fent ülök és fosok, mint valami kiskölyök...hihetetlen ez tényleg! Vagy csak bennem teng túl a segíteni ahol lehet vágy, vagy nem tudom, de én nem leszek rest soha elmenni...ők meg maradhatnak az örökös kifogás keresők. No persze, aki tényleg nem bírja az nem gyenge, de aki tehetné, az szégyen ha nem megy...
Aktív témák
- Arena Breakout: Infinite
- Energiaital topic
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Tesla topik
- Kés topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komolyan szégyelném magam, hogy a csajok ott állnak sorban, hogy adjnak, én meg fent ülök és fosok, mint valami kiskölyök...hihetetlen ez tényleg! Vagy csak bennem teng túl a segíteni ahol lehet vágy, vagy nem tudom, de én nem leszek rest soha elmenni...ők meg maradhatnak az örökös kifogás keresők. No persze, aki tényleg nem bírja az nem gyenge, de aki tehetné, az szégyen ha nem megy...