Hirdetés
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Szalma
őstag
(Régebben gondosan kerültem a ''Fáradt Gőzös'' témákat. Aztán besokkaltam egyszer, hogy ugyanabban a topikban 3-szor kérdezték ugyanazt és kétszer letorkolltak, hogy csak visszautaltam az előzményekre. Utána jött egy linkelgetős időszakom, majd azzal párhuzamosan áthelyeződött a hozzászólásaim túlsúlya az ''OFF'' témák felé. Ha maradni akarok (akarok!) a PH! fórumán, akkor ezzel még ''elviselhető''. Az újoncok ugyanazokat a csontokat csócsálják minduntalan, és mindig van pár fiatalabb kolléga, aki ''segít'' is nekik. Vagy legalább ír valami épületes butaságot...)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Nem fényezni akarom Parcit és a ''lakókat/vendégeket'', de szerintem jelenleg Mo-n ez a fórum a legbarátságosabb és a legszakmaibb. Nagyon szép közösség. Elviselhető fórummotor.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)