Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Egyébként igazad van, nem is annyira programozói mellveregetés (felejtsük is el ezt aaz irányvonalat , többszöri szurkák is vannak bennem veled szemben ezzel kapcsoaltban, ebből két eset a párommal a kapcsolatos(ebből egy félreértés, de akkor is szíven ütött), 1 a keresőddel kapcsolatban ).
Próbáljunk akkor inkább az emberiességre figyelni. Én sehol sem aláztalak meg, szerintem, ha igen, akkor szólj, és elnézésed kérem. Sehol sem tiportalak a földbe. Viszotn te sok ember felé ilyen fellengzős, kivagyokén, pökhendi stílusban beszélsz, és úgy látom ez már nem csak engem zavar. Illetve ha aezt látom, , hogy másokkal szemben ilyen vagy, akkor már engem is zavar, feljönneka régi sérelmek, és... Miért nem lehet normális emberi hangnemben besélgetni? Miért kell direkt provokálni (linux win dolgot fogalmam sincs ki kezdte, de tökmindegy).
Erre már csak -részemről- rátesz egy lapáttal az, hogy majdhogynem még a moderátorok is bevédenek, hogy de hát te ilyen vagy ezt kell megszokni.
Háááát. Izéé..
(Azt hiszem bekapok mindjéárt inkább egy papert... annak több értelme van...)
jobb ötletem támadt: Bővebben: link (békepipa)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest