Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem látok bele , de gondolom azért abban írtad amiben, amiért én is abban írom a programjaimat amiben. ( 1. ahhoz értek, 2. abbana legegyszerűbb, 3. ahhoz van megfelelő dokumentáció és még sorolhatnám)
Viszont ahhoz nem kell még programozónak sem lennem, hogy esetlegesen lássam, túlpörögsz a szavakon , esetleg nem veszed fel a
smiley jelentését (biztos ignoreon vannak nálad) , ahhoz, hogy lássam, imádsz kötekedni, még akkor is ha nincs igazad (bár meglehet másoknak sem) , és még sorolhatnám. Tudom , hogy én sem vagyok szent, de ... De azért nem kéne feszegetni a húrt.
Arról nem is beszélve, hogy nem igazán csípem a mellveregetős programozókat
(Eleinte nem is ilyennek ismertelek meg, de mostanában kezdem ezt látni... )
Persze tudom, hogy ezt a véleményemet ugyanúgy lesz*rod (hűha de csúnyán beszélek) , mint ahogy az eddigieket is, de komolyan szeretném, ha néha elgondolkoznál a viselkedéseden.
------------------------------------------------------------------------------------------
Egyébként jó érzés olyannal beszélgetni aki belelát párom programozói pályafutásába
Szívesen összeversenyeztetnélek titeket, de nem hinném , hogy bármelyikötők is belemenne (Ő elvből nem versenyez...).
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
smiley jelentését (biztos ignoreon vannak nálad) , ahhoz, hogy lássam, imádsz kötekedni, még akkor is ha nincs igazad (bár meglehet másoknak sem) , és még sorolhatnám. Tudom , hogy én sem vagyok szent, de ... De azért nem kéne feszegetni a húrt.