Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

Na tegnap hardcore san andreas teszt folyt a gépemen délttán.Hogy miért is? Leírnám egy itt indított topikom előszavát:
    ''Nos van a konfigomban leírt konfigurációm, ami kb 3 hete fura jelenségeket produkál.
    3 hete került a gépbe új videókártya, új dvd-író, illetve ram. A dvd-író jelenleg lehúzva a jelenség még mindig megvan.
    A probléma: néha gyakrabban., néha már indításkor is, kifagy , újraindul, megáll, de nem ám csak úgy. Win esetén eddig már legalább 3 féle hibaképernyővel találkoztam, ezek közül csak egy pár:
    irql_not_less_or_ equal
    page_fault_in_non_paged_area
    De van úgy , hogy csak teljesen megáll, egeret nem lehet mozdítani , stb...

Mivel maximális mértékbena ramra (esetleg a procira vagy alaplapra gyanakszom).''
    Nem fogjátok elhinni milyen hülye voltam (bár lehet nem kell elhinni, mert ezt már eddig is tudtátok...).

antikomcsi írta:
    ''antikomcsi
    (senior tag)
    Szia!
    A bios képei alapján jól látszik, hogy 1.53V-ot kap a cpu, talán ez már kevés nekin és e miatt fagyogat. Az alap értéke a 2400+-nak 1.6V. Meg kéne próbálni 1.625V effektív értéket beállítani neki, és aztán megnézni, hogy fagy-e még.''

Magyarán: tudjátok én tipikusan az az ember vagyok, aki visszafelé, az lefele tuningolja(downgradeli) olykor- olykor a procit. Nos igen , pár hónapja még csak 900 MHZen futott, 1.53-1.54 Vcoreral . Majd mikor visszaraktam a proc sebességet, ez így lemaradt, úgy maradt. :U És miért pont most jött előa hiba? Hát mert nyár van, meleg van, és úgy tűnik ez már kevés volt neki.

Én meg már azt hittem a proci, alaplap, vagy a memó a sz.r, azt közben én voltam hülye.[kép][kép]
    Utólag persze már jót nevetek az egészen, hiszen: user error:D [kép][kép]

Aktív témák