Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
Crion
aktív tag
Természetesen a jog nem ismerése nem mentesit alóla, de mivel rá vagy kényszeritve, hogy illegálisan vásárolj, nem vállalhatod Te a következményeit.
-
Crion
aktív tag
Pilóta:
Nem érted? AJándékba kapsz játékot, azért, hogy kipróbálhasd a hangkártyád uj dolgait, vagy a video kártyád szebb képét, vagy bármi, de Te nem megveszed az oem licence-t annak a játéknak, hanem ajándékba kapod. Mondhatni Extra ként. És innentől fogva azt csinálsz vele amit akarsz.
Téma OFF. -
Crion
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Jó dolog az emberek háta mögött beszélni, csak az a gond, hogy ők is tudnak róla mit művelsz... Mellesleg ha havonta egyszer feljársz akkor tudhatnád, hogy már régóta nem járok, de mind1, ha lenne memóriád, akkor arra is emlékeznél, hogy soha nem szóltam be neked. A korod, meg ugy kapcsolódik ide, hogy ha kimented az irásaid, és 10 év mulva elő veszed, akkor rájössz, hogy még fiatal kis legényke voltál amikor ezeket irtad. Én, és még páran akik ismerünk jól elszorakozunk az irományaidon, de mint azt már irtam, nem tudhatod, hogy kinek szólsz be, persze nekem is lehet csak azért mertél mert ismersz, de ha sikerül másnak is akkor könnyen más lenne a helyzet...
Az meg, hogy milyen procit használok az lehet, hogy amiatt, van mert nekem az első gépem XT volt és nem most kezdtem a ''szakmát''. Mindenkinek szive joga, hogy milyen gépet vesz, de erről sokat lehetne vitatkozni, és igazából nincs értelme. Mindig a gyengébbnek kell drukkolni, tehát Cyrix P0w4 ;)
UI: Tanácsos amugy megválogatni a szavaid, ha komolyan gondolod a forumozást. -
Crion
aktív tag
Azért keroról jo ha tudjátok, hogy a nővére operátor a treforton,)
Jah és 14 éves:)
Aktív témák
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest