Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Edem
senior tag
Emvy,
Nem igazán értem meg, hogy miért is kellett bezárni a másik topikot? Igen, kicsit mérges vagyok, és lehet, hogy most nagy hülyeséget írok, de számomra az jött vissza, hogy ''mert én már nem is nézem mióta itt hülyeségeket ugattok'' és kész. (Az SQL-es dolgot meg próbálom viccként felfogni.)
Az ember ugye azért jár társaságba, hogy jól érezze magát. Ha a társaságban vannak emberek, akik nem szimpatikusak, akkor átülök egy másik asztalhoz, DE NEM BORÍTOM RÁJUK AZ Ő ASZTALUKAT, MERT ÉN NEM OTT AKAROK ÜLNI! :) ), de attól még én is elvárhatnám, hogy mikor megnyitom a számomra kedves topikot, akkor ne a ''bocsi, de ez van'' felirat fogadjon. :(
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Próba
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Sweet.tv - internetes TV
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660 Super / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest