Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
Edem
senior tag
Emvy,
Nem igazán értem meg, hogy miért is kellett bezárni a másik topikot? Igen, kicsit mérges vagyok, és lehet, hogy most nagy hülyeséget írok, de számomra az jött vissza, hogy ''mert én már nem is nézem mióta itt hülyeségeket ugattok'' és kész. (Az SQL-es dolgot meg próbálom viccként felfogni.)
Az ember ugye azért jár társaságba, hogy jól érezze magát. Ha a társaságban vannak emberek, akik nem szimpatikusak, akkor átülök egy másik asztalhoz, DE NEM BORÍTOM RÁJUK AZ Ő ASZTALUKAT, MERT ÉN NEM OTT AKAROK ÜLNI! :) ), de attól még én is elvárhatnám, hogy mikor megnyitom a számomra kedves topikot, akkor ne a ''bocsi, de ez van'' felirat fogadjon. :(
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest