Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Edem
senior tag
Emvy,
Nem igazán értem meg, hogy miért is kellett bezárni a másik topikot? Igen, kicsit mérges vagyok, és lehet, hogy most nagy hülyeséget írok, de számomra az jött vissza, hogy ''mert én már nem is nézem mióta itt hülyeségeket ugattok'' és kész. (Az SQL-es dolgot meg próbálom viccként felfogni.)
Az ember ugye azért jár társaságba, hogy jól érezze magát. Ha a társaságban vannak emberek, akik nem szimpatikusak, akkor átülök egy másik asztalhoz, DE NEM BORÍTOM RÁJUK AZ Ő ASZTALUKAT, MERT ÉN NEM OTT AKAROK ÜLNI! :) ), de attól még én is elvárhatnám, hogy mikor megnyitom a számomra kedves topikot, akkor ne a ''bocsi, de ez van'' felirat fogadjon. :(
Aktív témák
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
Üzleti előfizetők hirdetései
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest