Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
ehh
csendes tag
az elején még, én is írtam egy-két rövid, értelmetlen hozzászólást minden témába, az első pár napban volt olyan, hogy egy napon 5 használhatatlan topicot nyitottam (szétkentem egy szúnyogot a monitoromon; már csak 8-an vagyunk ide mindenki! stb..).
nem azért, hogy a hozzászólásaim számát növeljem, hanem azért, mert még nem fogtam fel azt, hogy a fórumot nem erre találták ki. ezért elnézést is kérek mindenkitől és nagyon szégyellem, de több ilyen már nem lesz.
azoknak akik a hozzászólások számára mennek:
-mit értek az godlike besorolással, ha senki nem vesz titeket komolyan? -
keopsz
HÁZIGAZDA
Ez addig fog menni, amíg totál le nem süllyed a fórum színvonala. De ezt nem szeretném. Elképzelhető, hogy komolyabb moderálást fogunk bevezetni, gondold el, - minden személyeskedés nélkül, a nevezettekkel semmi bajom alapvetően - hogy levonnád az utóbbi hetek hozzászólásaiból mondjuk Holdét. Lehet, hogy x hozzászólással kevesebb lenne, de mégis, jobban működne minden. Hold, semmi problémám veled, de ha ezentúl összefognád a mondanivalód, és a való életben is keresnél magadnak beszélgetőpartnert, az jó lenne. Emberek, ez egy hardver fórum, trécselni el kell menni sörözni, barátokhoz, barátnőkhöz!
Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest