Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
hi
gondban vagyok es a segitsegeteket kernem
a lakotarsamat megbirsagoltak, mert valami nem volt rendben a kocsija papirjaival es most kapott egy levelet, meg melle ket masik fecnit, hogy fizessen be 20k buntetest, es mivel nem igazan tud annyira magyarul, hogy a hivatalos levelet megertse, a segitsegemet kerte, hogy magyarazzam el, mi is a teendo - viszont egyreszt en sem igazan vagom, hogy mit kellene csinalnia, masreszt ezeket a dolgokat nem igazan tudom neki elmondani angolul
tehat:
kapott egy papirost (kis, a6-os meretu barna vacak), amin a level tanulsaga szerint 20k ertekben kell illetekbelyeget befizetnie, es kapott egy masik papirt (hasonlo meretu), egy feladovevenyt, ami ha jopl fogtam fel a dolgot, annak igazolsara szolgal, hogy befizette a bunteteset
kerdeseim: jol ertem, hogy ugy zajlik a dolog, hogy megveszi az illetekbelyeget, raragasztja a papirra, odaadja a postan, ezert cserebe alairjak/lepecsetelik neki a feladovenyt, es ennyi?
tovabba hogyan mondom ezt el angolul?
segitsegeteket elore is koszonom
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Robotporszívók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest