- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
217.197-tel kezdődik.

pweisz: hát talán meglesz. a döbröközi rendőr rendes srác, nem a dombóváriakhoz tartozik az ügy, legfeljebb akkor lesz hozzá közük, ha az utakon meglátják. de nem hiszem, hogy ki mernek menni vele az útra, elég egyedi darab a zsigulik között. piros kombi a faluban már csak nekem volt. a faluban 2 autót loptak el az utóbi 3 évben. mindegyik meglett. abban bízok, hogy fiatal suttyók lopták el poénból, és ha kifogy a benzin, ott hagyják valahol. benzin pedig nincs benne sok.
aki értéket keres, hogy ellopja, nem zsigulit lop. az nehezen értékesíthető, nem nagy érték. ott volt egy zsír új betonkeverő is, inkább azt vittem volna el a helyében. egy autóval azért több a macera, ha pénzt akar belőle csinálni.
nincs időm végigjárni a falvakat, még a sajátomat se. meg aztán, hogyan? be nem mehetek a házakhoz, és nyilván nem az udvar közepén áll az autó. csak azt sajnálom, hogy a forgalmit benne hagytam. ne szoktam kivenni, így van már 18 éve, mióta nálunk van. fene se gondolta, hiogy egyszer valaki elviszi.
ha egyszer a boltban jársz kérdezz rá anyutól, hátha ott vagyok.
nyáron sokat ott leszek. 
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Léghűtés topik
- Napelem
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

aki értéket keres, hogy ellopja, nem zsigulit lop. az nehezen értékesíthető, nem nagy érték. ott volt egy zsír új betonkeverő is, inkább azt vittem volna el a helyében. egy autóval azért több a macera, ha pénzt akar belőle csinálni.