Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
217.197-tel kezdődik.

pweisz: hát talán meglesz. a döbröközi rendőr rendes srác, nem a dombóváriakhoz tartozik az ügy, legfeljebb akkor lesz hozzá közük, ha az utakon meglátják. de nem hiszem, hogy ki mernek menni vele az útra, elég egyedi darab a zsigulik között. piros kombi a faluban már csak nekem volt. a faluban 2 autót loptak el az utóbi 3 évben. mindegyik meglett. abban bízok, hogy fiatal suttyók lopták el poénból, és ha kifogy a benzin, ott hagyják valahol. benzin pedig nincs benne sok.
aki értéket keres, hogy ellopja, nem zsigulit lop. az nehezen értékesíthető, nem nagy érték. ott volt egy zsír új betonkeverő is, inkább azt vittem volna el a helyében. egy autóval azért több a macera, ha pénzt akar belőle csinálni.
nincs időm végigjárni a falvakat, még a sajátomat se. meg aztán, hogyan? be nem mehetek a házakhoz, és nyilván nem az udvar közepén áll az autó. csak azt sajnálom, hogy a forgalmit benne hagytam. ne szoktam kivenni, így van már 18 éve, mióta nálunk van. fene se gondolta, hiogy egyszer valaki elviszi.
ha egyszer a boltban jársz kérdezz rá anyutól, hátha ott vagyok.
nyáron sokat ott leszek. 
Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aki értéket keres, hogy ellopja, nem zsigulit lop. az nehezen értékesíthető, nem nagy érték. ott volt egy zsír új betonkeverő is, inkább azt vittem volna el a helyében. egy autóval azért több a macera, ha pénzt akar belőle csinálni.