Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
tudom, hogy kemény hsz, de nem baj. nekem is lehet véleményem attól még, hogy moderátor vagyok. ráadásul ez off topic, és nem bántok senkit.
köszönöm az együttérzést.
bent voltam a rendőrségen. egy faszi unott pofával felvette a jegyzőkönyvet, kedvetlenül pötyögte be az információkat, amiket mondtam neki. azt mondta, majd kijönnek megnézik a terepet. mondom ok. most voltak itt. a terepszemle 2 percig tartott. lefényképezte a házunkat, meg a kocsi helyét. ennyi.
nem lesz belőle semmi. töketlen bunkó banda. legalábbis azok, akik most intézkedtek. nem általánosítok, de nagyon kevés normális rendőr van. ilyen országban élünk.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest