Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
tudom, hogy kemény hsz, de nem baj. nekem is lehet véleményem attól még, hogy moderátor vagyok. ráadásul ez off topic, és nem bántok senkit.
köszönöm az együttérzést.
bent voltam a rendőrségen. egy faszi unott pofával felvette a jegyzőkönyvet, kedvetlenül pötyögte be az információkat, amiket mondtam neki. azt mondta, majd kijönnek megnézik a terepet. mondom ok. most voltak itt. a terepszemle 2 percig tartott. lefényképezte a házunkat, meg a kocsi helyét. ennyi.
nem lesz belőle semmi. töketlen bunkó banda. legalábbis azok, akik most intézkedtek. nem általánosítok, de nagyon kevés normális rendőr van. ilyen országban élünk.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest