Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
tudom, hogy kemény hsz, de nem baj. nekem is lehet véleményem attól még, hogy moderátor vagyok. ráadásul ez off topic, és nem bántok senkit.
köszönöm az együttérzést.
bent voltam a rendőrségen. egy faszi unott pofával felvette a jegyzőkönyvet, kedvetlenül pötyögte be az információkat, amiket mondtam neki. azt mondta, majd kijönnek megnézik a terepet. mondom ok. most voltak itt. a terepszemle 2 percig tartott. lefényképezte a házunkat, meg a kocsi helyét. ennyi.
nem lesz belőle semmi. töketlen bunkó banda. legalábbis azok, akik most intézkedtek. nem általánosítok, de nagyon kevés normális rendőr van. ilyen országban élünk.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest