- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Kicsit hosszú, mail-ből másoltam, /copy/nem baj?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja, ma mi volt! 4-en megyünk, a Kálvária sugárúton. Tudod, ott van a Béke felé egy nagy kereszteződés, párizsi, stb. körutak /asszem/, és ott van ilyen narancssárga korlát. Szebenyivel /Thom/ megyünk egymás mellett, és Én véletlen kicsit nekiütközök a szembe jóvő srácnak, de tényleg kicsit, és mondom ''bocsi''. Na, erre a srác:
SRÁC:-Azért van az a két szemed, hogy láss, hülyegyerek!
ÉN:-Jól van, mondtam már, hogy bocsánat!
S:-Na nekem itt ne keménykedjél! /hülye szemüveges foshajú haverja a háttérben
röhög/ Mindjárt megverlek!
Én: Na, azt megnézem. /nyílt utcán akar ez bunyózni?! (|8oO)= /
S: Na, oldalba üsselek!? /már közeledik, könyök céloz.../
Én: Inkább ne.
S: -Na azért!
Én::-Hát, az eléggé szánalmas lenne ha megvernél... Egy 20 éves vs. 13 éves..
S: -Na ide figyelj, te kis köcsög! Én már lányokat is vertem meg!
Erre én inkább csöndben elfordultam. Erre BIZTOS CSAK olyat tudtam volna válaszolni, amiért szétver. Szánalmas, nem?
szintén remélem, hogy csak kötekedni akart, és tényleg nem bánt lányokat meg kisebbeket... ( meg amúgyis, mondom neki milyen gáz, hogy a kisebbet meri puszkálni, és jön a nagy visszavágás, hogy a lányokat is... Na, ez kész.) /Ez tök olyan, mint amikor lehülyézel egy gyereket, mert bukott matekból, és erre avval védekezik, hogy nyelvtanból is bukott... Csak a srác sokkal gázosabb.../
Szerintem az a legnagyobb szégyen. És szerinted? :-/
Hát, igen, ez van. De legalább nem ez az átlag.
És még egy dolog:
Rádió, politikai hírek. (...) ''Tony Blair soha nem vett virágot a feleségének!''
Na, látod, ma már a politikusokból is ilyen ''sztárocskákat'' csinálnak... Pl. BLIKK, stb. És tudod miért?!?!?!
Sajnos egyre több olyan ember van, aki nem tudja felfogni azt, hogy egy embernek /itt ugye politikusnak/ eszméi, álmai, tervei, sőt GONDOLATAI vannak. Csak az alapján tudják egyesek őket megítélni, hogy visznek-e virágot a feleségüknek.
Na, ez a szarügy!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na, ostorozzatok, ne kíméljetek!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Sony Playstation 5 DualSense
- Cyborg A12VF 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M2 13" 8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4728
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)