Hirdetés

Aktív témák

• BenJoe

senior tag

Kicsit hosszú, mail-ből másoltam, /copy/nem baj? :))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ja, ma mi volt! 4-en megyünk, a Kálvária sugárúton. Tudod, ott van a Béke felé egy nagy kereszteződés, párizsi, stb. körutak /asszem/, és ott van ilyen narancssárga korlát. Szebenyivel /Thom/ megyünk egymás mellett, és Én véletlen kicsit nekiütközök a szembe jóvő srácnak, de tényleg kicsit, és mondom ''bocsi''. Na, erre a srác:

SRÁC:-Azért van az a két szemed, hogy láss, hülyegyerek!
    ÉN:-Jól van, mondtam már, hogy bocsánat!
    S:-Na nekem itt ne keménykedjél! /hülye szemüveges foshajú haverja a háttérben
    röhög/ Mindjárt megverlek!
    Én: Na, azt megnézem. /nyílt utcán akar ez bunyózni?! (|8oO)= /
    S: Na, oldalba üsselek!? /már közeledik, könyök céloz.../
    Én: Inkább ne.
    S: -Na azért!
    Én::-Hát, az eléggé szánalmas lenne ha megvernél... Egy 20 éves vs. 13 éves..
    S: -Na ide figyelj, te kis köcsög! Én már lányokat is vertem meg!

Erre én inkább csöndben elfordultam. Erre BIZTOS CSAK olyat tudtam volna válaszolni, amiért szétver. Szánalmas, nem? :(
    szintén remélem, hogy csak kötekedni akart, és tényleg nem bánt lányokat meg kisebbeket... ( meg amúgyis, mondom neki milyen gáz, hogy a kisebbet meri puszkálni, és jön a nagy visszavágás, hogy a lányokat is... Na, ez kész.) /Ez tök olyan, mint amikor lehülyézel egy gyereket, mert bukott matekból, és erre avval védekezik, hogy nyelvtanból is bukott... Csak a srác sokkal gázosabb.../

Szerintem az a legnagyobb szégyen. És szerinted? :-/

Hát, igen, ez van. De legalább nem ez az átlag.

És még egy dolog:
    Rádió, politikai hírek. (...) ''Tony Blair soha nem vett virágot a feleségének!''

Na, látod, ma már a politikusokból is ilyen ''sztárocskákat'' csinálnak... Pl. BLIKK, stb. És tudod miért?!?!?!
    Sajnos egyre több olyan ember van, aki nem tudja felfogni azt, hogy egy embernek /itt ugye politikusnak/ eszméi, álmai, tervei, sőt GONDOLATAI vannak. Csak az alapján tudják egyesek őket megítélni, hogy visznek-e virágot a feleségüknek. :(
    Na, ez a szarügy!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na, ostorozzatok, ne kíméljetek!! ;]

Aktív témák