- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Aktív témák
-
divot
veterán
A hócipőm tele van az emberekkel, de nagyon.

Néhány hete egy Sony PS1-est adtak el másnak úgy, hogy már indultam volna reggel a megbeszélt találkozóra, amikor szólt a tulaj.
Most meg az erősítőt vittem volna holnap, erre szól a tulaj, hogy bár velem ugyan megegyezett, de eladta másnak többért, ám ha én is többet adok érte, akkor mégis csak az enyém lehet.
Milyen gericntelen alakok már ezek? Én is voltam úgy, hogy miután eladtam valamit, még befutott néhány jobb ajánlat. De eszembe se jutott, hogy átverjem, akivel megyezetem.
Kurvára nincs már semmi értéke az adott szónak.
És most kereshetek ismét erősítőt, pedig a héten már össze akartam rakni a cuccot.
Aktív témák
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs