Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
divot
veterán
A hócipőm tele van az emberekkel, de nagyon.

Néhány hete egy Sony PS1-est adtak el másnak úgy, hogy már indultam volna reggel a megbeszélt találkozóra, amikor szólt a tulaj.
Most meg az erősítőt vittem volna holnap, erre szól a tulaj, hogy bár velem ugyan megegyezett, de eladta másnak többért, ám ha én is többet adok érte, akkor mégis csak az enyém lehet.
Milyen gericntelen alakok már ezek? Én is voltam úgy, hogy miután eladtam valamit, még befutott néhány jobb ajánlat. De eszembe se jutott, hogy átverjem, akivel megyezetem.
Kurvára nincs már semmi értéke az adott szónak.
És most kereshetek ismét erősítőt, pedig a héten már össze akartam rakni a cuccot.
Aktív témák
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest