Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Ez az aláírás szimplán a suttyó-koromra emlékeztet. Azért van. Ti nem járkáltatok legynel/KGST piacra a haverokkal?
Mekkora menő dolog volt, amikor kigyűjtötted az összes török Turbórágóból a kocsiképeket!!! Én be is ragasztottam őket 1 füzetbe, talán megvan még a padláson...
''benjir gücü...''
Volt hogy 8 turbórágót (ami nem kicsi) rágtam 1xre, volt vagy 3 centi átmérője, ha kvázi gömböt rágtam belőle. Természetesen már akkor is alkudtunk az árusokkal, és hétvégenként a 10 forintosokba mérhető zsebpénzünket Turborágókra és ''Náltrádőr''ökre költöttük (Knight Rider, csak akkoriban még oroszt tanultuk, így nem tudhattuk.).
Suli előtt cserélgettük, és dicsekedtünk vele, ha volt olyan, ami a másiknak nem.
Persze aztán ezek az idők is elmúltak.
Vándámmpólóról és Tibicsokiról majd később... Márha érdekel valakit!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest