- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Josh
tag
Van valaki aki a brokernet-nél dolgozik?
-
-
Josh
tag
!!!!1880!!!! Please, help me!!
-
Josh
tag
A tanácsotokat kérném cipő gari ügyben. A történet arról szól, hogy februárban vettem 16 K-ért egy Nike cipőt. A kezelési utasításában nem írták rá, hogy ez mire való ez a cípő, tehát nem tudhatom a rendeltetésszerű használat módját. Lényegében suliba járok vele. A helyzet az, hogy a cipőfűző egyik lyukánál az anyag elszakadt, és már csak egy kis cérna tartja, hogy a cipőfűző ne kandikáljon ki abból a lyukból. Szerintetek lehetne valamit intézni gariban? A tájékoztatóban az van leírva, hogy 2 évig van rá garancia. Mit jelent a garancia, és mit a szavatosság? Meddig tart a szavatosság?
Vagy egyátalán ne is foglalkozzak vele, mert kiröhögtetem magam? Nem azért kölöttem rá ennyit, hogy 8 hónap után széthulljon.
Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest