Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
válasz
duracell89
üzenetére
Neeeem, pestre nem ruccanok fel egy lan kedvéért
Még nem
Jelenleg köbö két teletankot kéne nyomni az autóba (nincs sajna jogsim), és az már k*rvasokba lenne nekem (apám felhoz, hazamegy, értemjön hazavisz). Úgyhogy marad sztem az a megoldás, hogy nálam.
De vazze akkor is, mi az, hogy akkor akarják szervizelni az áramszolgáltatást? Tök jól le lett beszélve, hogy szerdán lepakolom a gépet, behozzuk a rokont, elmegyünk megabrutál IHB-re osztálytársamhoz, aztán csütörtökön haza, alvászat, rally az uszodáig meg vissza, majd anyám kivisz, és hent.
Most meg nemtudom. Ez átírva rám nézve:
Lehozza rokon a gépét, elmegyünk megabrutál IHB-re osztálytársamhoz, aztűn csütörtökön hazamegy, alvászat, rally az uszodáig meg vissza, majd behozzák, és hent.
És ilyenkor van gáz. Még jó, hogy augusztusba letárgyaltuk, hogy ekkor lesz, meg minden hogy hogy lesz, aztán egy hónapja pontosítottuk. Ennyit az előretervezésről...
''kicsit'' ideges vagyok...
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Még nem