- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
Bocs, ez mire volt válasz?!?! Nem kérdeztem ''miből'' kérdőszóval... Vagy ez ilyen rendőrszleng?!
Amúgy van valami az aláírásodban, ami megfontolandó: nagydumás, de lassan kapcsoló rendőrnek mutatod magad... De milyen vagy valójában? Ugyanilyen? Hajjajj...
:DDD Ne vegyél komolyan, csak filózgatok, mert fáradt vagyok. :DDD
(Edem, örülsz? :D :P)hagyjuk lapozzunk:)
-
Hold
őstag
Ádám egyébként te mivel foglalkozol ?
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
Mindenki diszidált ?
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
na én már jól laktam ezért a makarónit le fEDEM
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
tessék igy jobb ?
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
egy észrevétel: kleptonak 43 KB os képe van az adatlapján.. nekem a 2 KB os ért is szóltak
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
éppen csajozok és nehéz levinni az agyam szintjét az ő szintjére :t
-
Hold
őstag
jól van na lemaradtam :)
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
Mint a villám! :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD :DD
most mi a baj ? :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O
-
Hold
őstag
soha nem értettem azt a dolgot hogy ha Magyarok vagyunk és Magyarországon élünk miért nem használunk Magyar kifejezéseket..
-
Hold
őstag
rognak valami új titulusa van :) godlike :)
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
nektek is lassú ma a ProH ?
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
Na a híres Fix.tv be betelefonál egy srác.. mitől van az hogy fagy a Windows 98SE ? Válasz: nem tudják ... windows reinstall :)
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
még mindig nem értem..
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
Ja igen, még a másodikként említett műsorban volt még egy jó rész, bemutatták a MAME-t, és a srác bemondta a tévében, hogy neki lehet írni, ha kell valami játék hozzá... arról egy szó sem esett, hogy ez illegális (hacsak nincs meg neki a kérdéses játékautomata, ami legalábbis valószínűtlen)... Jó kis adó ez, de attól tartok, hogy csak kis dózisokban bírom :)
én kb 3 hónapig bírtam ki velük non stop
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
Az a szerencséd hogy nem láttad amikor egy fickó, az lcd monitorokról beszélt. Azt hittem megőrülök. A fickó olyanokat mondott hogy pusztultak tőle az agysejtjeim. De nem részinfókat vagy ilyesmi, hanem olyanokat amiket nem olvashatot sehol, ezeket ő találta ki.
napokig a hatása alatt voltam... :)az bicska és fekusz volt kb 1 hete :)
-
Hold
őstag
Értem.
Más: na, most már jön kábelen a fix.tv... Eddig két műsort láttam, az egyikben két gyerek játszott valami konzolon, a másikban pedig különféle webről letöltött trailereket próbáltak lejátszani, közben rosszabbnál rosszabb tanácsokat adtak betelefonáló nézőknek... Ez szokott menni ott általában?sok féle műsor van kb 30 féle van egy héten.. a lelkisegélytől a hardverig minden :)
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
Nem. Az üzenetszámra. De most már tényleg kezdek megzavarodni... Az előbb azt mondtad, már rég túl vagy a tanuláson, aztán meg azt, hogy csak most kezded... hmm? A lényeg az, hogy ha informatikával foglalkozol, egész életedben tanulni fogsz. Mellesleg ez most már a legtöbb szakmára igaz
tudod én ezer felé érdeklődöm és sok mindent csinálok.. igy van amiben befejeztem a tanulást de van amit most kezdtem ilyen egyszerű a képlet barátom :)
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
tegnap vesztem éppen össze valaki miatt most nem kezdem előről békés ember vagyok :) csak a gumibotomat használom :)
egyébként én is önzetlen ember vagyok.. rendteg dolgot csinálok havroknak ingyé amik súlyos ezrek lennének.. létezik önzetlenség.. -
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
oké játszadozom vele :)
-
Hold
őstag
Hold ez a sértést :)
Edem lécci írd meg emilben hogyan lehetett volna ezt 5 kattintással összedobni.
thxcsak amit kapok azt visszaadom :t
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
Bagolynak válaszolva:
A nemvékony szőke srác az a Kristóf és tényleg nagyon gáz néha a gyerek :)
Van szerencsére nála sokkal okosabb szőke is az alacsonyabb normális testalkatú ő a Vendi -
Hold
őstag
én hogy tudok bármilyen képet átlátszóvá tenni ? /Háttér/
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
-
Hold
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Starlink
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest