- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
Ha canon milcre szeretnéd őket feltekerni akkor bajban leszel. Sajna elég összevissza működnek a vázakkal. A gyártó meg nem ad ki frissítést hozzá vagy ha ki is ad nem tudod felrakni az obira mert ezek még nem dokkolhatóak.
Az ezek után kiadott obik már dokkolhatóak és jól működnek a milceken. (G2 - Sport)
Kérdésedre a válasz: személy szerint én csak a tamronnal találkoztam. Nem olyan rossz üveg. ( már ha betalál - néha back, néha frontos )
Én a helyedben gyűjtenék még és egy canon 70-200 2.8 II vennék. Tudom drága, viszont jó.
Vagy még tudom ajánlani a Tamronnak a G2-es 70-200 obiját. Nagyon szerettem. Nagyon jó a képminősége. Kellően gyors az AF is. Mondjuk beltéren futsalt fotózva 5d3 vázra csavarva zokogott
( egyszerűen nem tudta tartani a tempót a vázzal ) de átlag gyorsmozgásra bőven jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Arc Raiders
- sziku69: Szólánc.
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Beszámítás! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( egyszerűen nem tudta tartani a tempót a vázzal ) de átlag gyorsmozgásra bőven jó cucc.