- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
Ha canon milcre szeretnéd őket feltekerni akkor bajban leszel. Sajna elég összevissza működnek a vázakkal. A gyártó meg nem ad ki frissítést hozzá vagy ha ki is ad nem tudod felrakni az obira mert ezek még nem dokkolhatóak.
Az ezek után kiadott obik már dokkolhatóak és jól működnek a milceken. (G2 - Sport)
Kérdésedre a válasz: személy szerint én csak a tamronnal találkoztam. Nem olyan rossz üveg. ( már ha betalál - néha back, néha frontos )
Én a helyedben gyűjtenék még és egy canon 70-200 2.8 II vennék. Tudom drága, viszont jó.
Vagy még tudom ajánlani a Tamronnak a G2-es 70-200 obiját. Nagyon szerettem. Nagyon jó a képminősége. Kellően gyors az AF is. Mondjuk beltéren futsalt fotózva 5d3 vázra csavarva zokogott
( egyszerűen nem tudta tartani a tempót a vázzal ) de átlag gyorsmozgásra bőven jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
( egyszerűen nem tudta tartani a tempót a vázzal ) de átlag gyorsmozgásra bőven jó cucc.