-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
torzo
őstag
válasz
Fotonhámozó
üzenetére
Az egyik lelkes, szinte fanatikus fotóscimborám más szemléletű. Az ő esetében azt kell mondjam, igaza volt.
Eszméletlen tempóval tanult és gyakorolt, de kezdettől a legdurvább felszereléssel. Van pénze, megtehette.
Azt mondta, nem akarta, hogy bármikor is azt érezze, azért nem sikerült valamit megcsinálni, mert annak technikai akadálya volt.Mondom ezt úgy, hogy veled értek egyet, magam is alulról építkeztem, igaz, elég hamar felvettem a tempót. És az is igaz, hogy már számtalanszor megéltem azt, hogy a franc egye meg, egy erősebb optikával ez jobban sikerült volna.
Optikába érdemes pénzt ölni (ha van), a jóféle tartja az árát. A váz az, ami másodlagos, abból tényleg elég a használt. Használt optikát akkor vegyen valaki, ha ért annyira hozzá, hogy rendesen megtesztelje a vétel előtt!
@Tomdriver: "Az biztos hogy főként természet és vadfotózás felé fejlesztek majd." El vagy veszve, hacsak nem vagy krőzus!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)