- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
Throme
üzenetére
Itt a Ph-n láttam 79-ért. Annyiért jó döntés lehet? Azt hiszem újnak van írva, de gari nélkül.
Köszönöm a tippet a sigma 18-200-ra. Neten 50 alatt látom újonnan 1 vagy két év garival, amit ki lehet bővíteni 5 évre, ha jól láttam és így is mondtátok.
Ezek közül, plusz a Nikon 18-200-as objektíve, mi lenne a legjobb választás? Sigmáról olyan véleményt olvastam, hogy lassú az autófókusz és nehezen is fókuszál.
Igaziból olyat szeretnék venni, amikkel (nagyon) jó minőségű képeket lehet csinálni, de csak családi felhasználásra, semmi extra, csak szeretek hosszú távra venni dolgokat, így a jobb minőségért nem sajnálok kiadni mondjuk plusz 10-20 ezret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Panasonic Lumix G9II váz
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- TCL T505 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest