- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Igazából ezeknek a legkönnyebb a hátterének, bevilágitásának a megoldása, mert elég szimpla fehér terítő, amit túllősz a vakuval. Mindenhol 3 stúdióvakut használtam egyébként. Nem kell semmi extrára gondolni. Sima manuális vakukról van szó.
Ami neked tetszik ott pont nem én terítettem, csak fotóztam.Obik tekintetében én továbbra is a kistelét látom üdvösnek erre. Tehát DX-en 50-100 közötti gyutávval.
(#24981) Byk01
Szívesen kipróbálnám a fixeket, csak nem tudom mennyire korrekt egy ilyenbe úgy belemenni, hogy tudom, hogy úgysem veszem meg őket.(#24980) energomatt
Nos, igen. Ezt a kérdezőnek magának kell megválaszolnia.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Akciókamerák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- ASUS notebook topic
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- További aktív témák...
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest