- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Ezzel én is tisztában vagyok, de nem porszem, hanem inkább egy kis szöszre hasonlít, mondjuk 1-2mm méretben, fonal szerű. Ebből van két darab, egy egészen hátul, egy meg a front elem előtt. Egyébként van pár porszem is a hátsó elem mögött, nem is értem, hogy kerülnek oda.. Természetesen beindult a pánik faktor, ezért gondoltam a takaríttatásra. Egyébként a 70-200 f2.8L II-ben is van egy ilyen kicsi valami már új korától kezdve, de nem szeretném, hogy ha ez az, amire gondolok (nem mondjuk ki a nevét), tovább terjedjen stb. Fénygazdag helyen tárolom az objektíveket, külön zacskózva, minden zacskóban szilikagéles tasi, de gondoltam inkább megelőzném a bajt. Most kicsit elbizonytalanítottál..

Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest