Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retro11
senior tag
Ezzel én is tisztában vagyok, de nem porszem, hanem inkább egy kis szöszre hasonlít, mondjuk 1-2mm méretben, fonal szerű. Ebből van két darab, egy egészen hátul, egy meg a front elem előtt. Egyébként van pár porszem is a hátsó elem mögött, nem is értem, hogy kerülnek oda.. Természetesen beindult a pánik faktor, ezért gondoltam a takaríttatásra. Egyébként a 70-200 f2.8L II-ben is van egy ilyen kicsi valami már új korától kezdve, de nem szeretném, hogy ha ez az, amire gondolok (nem mondjuk ki a nevét), tovább terjedjen stb. Fénygazdag helyen tárolom az objektíveket, külön zacskózva, minden zacskóban szilikagéles tasi, de gondoltam inkább megelőzném a bajt. Most kicsit elbizonytalanítottál..

Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest