- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Alx.Mercer
üzenetére
Köszi az eddigi válaszokat! A 2,8-al az a baj, hogy eddig kerültem az olyan helyzeteket, hogy kelljen a 2,8 így nem tudom mennyire használnám ki, a súly pedig ami tudom, hogy kétszerese a Canon obinak, valóban elrettent egy kicsit. A másik alternatíva, hogy veszek a Canon mellé egy 100/2,8-as obit, (60/2,8-am van) csak úgy egy kicsit többe került. Az igazi kérdés az, hogy képminőségben ha mindkettőt ugyanazon a rekeszen használjuk, mennyire vannak párban. Azt tudom, hogy a Sigma 2,8-on lágy, de például f5,6-on vajon milyenek lehetnek egymás mellett? A berántós elmászós stabi dolgot ismerem, mert a mostani Tamron is olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest