Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Igen, én is sok jót hallottam már a Tamron 90 f2.8-ról. Hol érdemes nézegetni egyébként használtan objektíveket? Jelenleg itt PH-n nem találtam ilyet, illetve egy volt de az drága.
Egyébként ez milyen lehet: Nikon AF-S 40mm f/2.8G DX Micro ?
Rovarfotózásra biztos kevés, de lehet, hogy ha kompromisszumot kötök akkor jó lehet ha már úgy is fix objektívet szeretnék. Még a Nikon AF-S DX 35mm f/1.8 G-t néztem viszont akkor talán annyival jobb a másik, hogy makróra is használhatom, bár az utóbbinak nagyobb a látószög. Egyébként ezekkel a fix objektívekkel meddig lehet elmenni, mire képesek? Portré illetve tájfotózára is alkalmasak vagy inkább általános objektívnek számítanak? Igazából olyan 60 körül szerettem volna vásárolni valamit, de ha találok jó áron használt Tamron 90/f2.8-at akkor lehet, hogy kicsit többet hozzáteszek, régóta vágyok már rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Asus Prime RTX 5070 /// Bontatlan, 27%-os Áfás Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs