- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
indigo
aktív tag
válasz
MC Pite
üzenetére
Nekem volt 500-as Danubiám. Nagyon hamar megszoktam az 500mm-ert, főleg, hogy kroppos vázon használtam, így jó 'messzire' láttam vele. Madarakat fotóztam. Sajnos az f8 neked nem lenne jó, mert erdőben használnád. Oda ugye meg fény kell, ami ott nincs elég. Én is fotózok erdőben, napközben f5.6-nál nem megyek feljebb és így is ISO 400-800-ig is elmehet az érzékenység. A másik dolog a Danubiával kapcsolatban a stabilizátor hiány
F@sza 500mm-en fotózni, de állvány nélkül minden lélegzetvételnél mozog az objektív is. Ami annyira nem lenne baj, de közben élességet is állítani már nem biztos, hogy annyira kívánatos. Sőt, el kellett játszadozni az élességállító gyűrűvel, hogy kapjál éles képet. És vad fényképezéskor nem mindig lesz 2-3mp-nél több idő élességet állítani. Bár hála a digitális gépeknek, annyit lövünk vele, amennyit nem szégyenlünk. Legfeljebb kitöröljü a rossz képeket.
A tükrösön én is gondolkodtam a Danubia után, viszont ott meg a háttérelmosás lesz picit gagyi. A fényforrások nem korong alakúak, hanem gyűrű, ami zavaró lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Nagy mennyiségben gyártja HBM3 memóriáját a kínai CXMT
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Processzorok Olcsón Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
F@sza 500mm-en fotózni, de állvány nélkül minden lélegzetvételnél mozog az objektív is. Ami annyira nem lenne baj, de közben élességet is állítani már nem biztos, hogy annyira kívánatos. Sőt, el kellett játszadozni az élességállító gyűrűvel, hogy kapjál éles képet. És vad fényképezéskor nem mindig lesz 2-3mp-nél több idő élességet állítani. Bár hála a digitális gépeknek, annyit lövünk vele, amennyit nem szégyenlünk. Legfeljebb kitöröljü a rossz képeket.