Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Nyomtatók, szkennerek  »  Nyomtató topik (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#11351) atala válasza Zola007 (#11345) üzenetére


atala
addikt

A world-ben a nyomtató kezeli a színeket.
Amikor rányomsz a nyomtatásra, akkor kiadja a nyomtatási panelt. Ott válaszd a nyomtatás beállítását. Azon belül kell állítanod a fényerőt. Ha ugyan úgy sötéten nyomtat, akkor próbáld újra telepíteni a drivert.

(#11352) anonymus89 válasza anonymus89 (#11344) üzenetére


anonymus89
addikt

Sziasztok!

Volna egy problémám a Sharp AR-5320-as nyomtatóval mégpedig a régi gép winxp soros port kombóval selejtbe került és lett helyette win7, usb kanóccal. Úgy tudtam feltelepíteni, hogy nyomtató hozzáadása majd a nyomtatók listájából kiválasztottam fel is ment csak állandóan fekve nyomtat.
Fekve veszi be az 1es tálcáról papírt de mindegy mit állítok sehogy sem jó. Xp alatt nem volt ilyen probléma de így használhatatlan a nyomtató.

Tudnátok segíteni mi lehet a gond?

Megoldva.

[ Szerkesztve ]

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#11353) zka67 válasza anonymus89 (#11352) üzenetére


zka67
őstag

Szia, a megoldást azért elárulhatnád, hátha segítségére lesz még valakinek.

(#11354) anonymus89 válasza zka67 (#11353) üzenetére


anonymus89
addikt

Röviden-tömören: 2 tálcás volt és bővítőport nélküli verzió. A sima futtatható drivere nem volt jó mindaddig míg a nyomtató hozzáadása menüpont alól választottam ki. Aztán a nyomtató tulajdonságainak konfiguráció lapján meg kellett adni, hogy a 2 tálcán milyen méretű és helyzetű lapokat vegyem be. Továbbá azt is módosítani kellett, hogy ne automatikusa döntsön melyik tálcáról vegye a lapokat hanem fixre kellett állítani, amelyiket épp használni kell. Így már helyesen nyomtatott és nem volt fekvő állapotban.

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#11355) ingalls


ingalls
senior tag

Sziasztok!

Van egy HP LaserJet M1132MFP típusú nyomtatóm, s kifogyott a "mintatoner". Mivel egyáltalán nem értek a nyomtatókhoz, főleg a lézerhez, kérlek segítsetek, hogy mi most a teendőm? Új eredeti toner vásárlása, a mostani feltöltetése, vagy utángyártott tonert kell vennem? Még azt sem tudom, pontosan melyik jó ebbe, netes böngészéstől nem lettem okosabb.

Köszönöm!
:R

(#11356) Csavarnyuzo válasza ingalls (#11355) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

CE285A kell bele. Vehetsz eredetit horror áron. Utángyártottat sokfélét, sokféle áron, sokféle minőségben. Hogy az első "demo" tonert megtöltik-e azt nem tudom, de ha igen, akkor legalább van hova vinned, ha nem sikerül a töltés.

A pirosat kell elvágni.

(#11357) ingalls válasza Csavarnyuzo (#11356) üzenetére


ingalls
senior tag

Köszönöm szépen! :R

(#11358) eames


eames
tag

Sziasztok!

Egy ismerősöm egy régi nyomtatóját szeretné használni a laptopjával, amin csak usb port van. Valamilyen átalakítóval meg lehet oldani?

(#11359) Csavarnyuzo válasza eames (#11358) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Meg.

A pirosat kell elvágni.

(#11360) A_ScHuLcZ


A_ScHuLcZ
addikt

Sziasztok!

Adott 1 nyomtató, amit hálózaton keresztül használ 3 szgép, és a nyomtató egy routerről van megosztva. Csak vázoltam a dolgot, valószínű semmi köze nem lesz a hibához, mert szerintem az lokális, és a windows háza táján kell keresni.
Szóval 2 gépről tökéletesen működik a nyomtatás, a 3.-nál pedig gondok vannak, holott tegnap estig az is jó volt, és senki nem piszkált semmit benne, csak neteztek és officeoztak.
Ha nyomtatni szeretnének pl word-ből, akkor a win közli, hogy nincs telepített nyomtató. Megnéztem a nyomtatók menüt, ugyan ott van, de valami nem stimmel, hiányos a menü, nincs például nyomtató tulajdonságai: kép
Próbáltam a nyomtatási várólista szolgáltatást újraindítani, nem az újraindítás lehetőséggel, hanem rendesen a leállít-vár-majd indít módszerrel, utána megjelent a teljes menü. Ha nagyon gyors voltam még bele is tudtam lépni a tulajdonságokba, de ha nem, akkor már csak azt az üzenetet kaptam, hogy bocsi, de nem fut a várólista szolgáltatás. (Ha be is jutottam, akkor is leállt a szolgáltatás, tehát pl tesztoldal már nem jött ki, mert hibát dobott.) Visszanéztem a Szolgáltatások ablakba, ott az állt fut, de frissítettem, és akkor már azt írta, hogy le van állítva. Tehát itt a szolgáltatással lesz vmi gubanc, reboot is volt már.

Van ötletetek? Távolról Teamviewerrel tudom piszkálni a gépet.

Update: reboot után sem indul el a szolgáltatás, pedig automatikusra van állítva. Kézzel elindítva ugyanaz a hibajelenség, mint amit korábban leírtam.

[ Szerkesztve ]

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#11361) A_ScHuLcZ válasza A_ScHuLcZ (#11360) üzenetére


A_ScHuLcZ
addikt

Update2: sfc/scannow lefuttatása megvolt, ép minden rendszer fájl.

Valamint észrevettem, hogy nem idő-alapú a dolog, mármint nem időhöz kötött, hogy mikor áll le a szolgáltatás indítás után, hanem akkor, amikor először használnám, tehát pl mikor megnyitom a nyomtatók ablakot. Ezt onnan tudom, hogy szolgáltatás indítás után kitartóan nyomkodtam a jobbklikk frissítést 2 percen keresztül, és nem ált le, majd 1 fél pillanatra felvillantottam a nyomtatók ablakot és mire visszaléptem frissítés után már nem futott. Egyértelmű windows hiba, de mit lehetne tenni a reinstallon kívül, mi okoz ilyet? Víruskeresés mindjárt végez, eddig semmi, de nem is tartom valószínűnek.

És az előző postból lemaradt a kép:

[ Szerkesztve ]

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#11362) Csavarnyuzo válasza A_ScHuLcZ (#11361) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Ha letörlöd a P1102-t akkor is csinálja?

A pirosat kell elvágni.

(#11363) A_ScHuLcZ válasza Csavarnyuzo (#11362) üzenetére


A_ScHuLcZ
addikt

Nem lehet törölni. Jobbklikk eszköz eltávolítása, jön a kérdés,biztos el akarom-e távolítani, nyomok igent, és nem történik semmi. Próbáltam úgy is, hogy indítottam a szolgáltatást és úgy törölni gyorsan, ugyanaz. Gondolom mire a kérdést feldobja, addigra már leáll a szolgáltatás, ezért nem történik semmi.

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#11364) Csavarnyuzo válasza A_ScHuLcZ (#11363) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Szoptam ilyennel, ráadásul nem ügyfélnél, hanem itthon :D Rossz hír: fingom nincs mi volt :W

Szerk.: látom van 1 job a sorban, azt jó lenne kiírtani, meg a nyomtatót is kikapcsolni és úgy próbálkozni.

[ Szerkesztve ]

A pirosat kell elvágni.

(#11365) eames válasza Csavarnyuzo (#11359) üzenetére


eames
tag

Köszönöm a gyors választ!

(#11366) A_ScHuLcZ válasza Csavarnyuzo (#11364) üzenetére


A_ScHuLcZ
addikt

Ez is otthon van sajnos, szülők telefonáltak, hogy gond van vele. Csak ez nem úgy működik, hogy átugrom és megcsinálom/újratelepítem, mert elég messze vagyunk egymástól, plusz azt a gépet újratelepíteni minimum 1 nap, annyi féle-fajta speckó program van rajta, mindent menteni, visszaállítani, stb. Nem egy hagyományos újratelepítés, ezért szeretnék rá megoldást találni, ráadásul kb fél éve vettem rá őket, hogy fejlesszenek és váltsanak XP-ről win7-re, tehát nem is annyira régi a telepítés.

Se vírus, se malware nincs rajta, a rendszer fájlok vizsgálat alapján épek, perpill ennyi ötletem volt. Délután/este meló után fogok tudni újra foglalkozni vele, szeretnék valami megoldást találni rá, ami távolról is megoldható.

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#11367) Csavarnyuzo válasza A_ScHuLcZ (#11366) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Úgy emlékszem, akkor tudtam vele csak kezdeni valamit, ha a nyomtató ki volt kapcsolva. Talán...

A pirosat kell elvágni.

(#11368) Mikeee89


Mikeee89
senior tag

Hello! Lenne egy érdekes kérdésem.

Egy scanner vagy nyomtató (vagy bármi más) esetében a windows által feltelepített illesztőprogramot hogyan lehetne kiexportálni a rendszerből?

Ugyanis van egy scannerem, amit a win 8.1 nem ismer fel és így nem tudok vele scannelni. A gyári szoftverét felraktam, de semmi. Scanneléskor hibát ír. Nincs hozzá 8.1 driver...

Nagy meló árán felraktam virtuálisan VHD-be a win 8.0-t a másik mellé és ott miután felraktam a driverét a cd-ről, csatlakoztattam a scannert, és aztán a rendszer még letöltött valami illesztőprogramot hozzá. Ezután hibátlanul scannel.

Nos szóval a rendszer által feltelepített illesztőprogramokat hogyan lehetne kimenteni a rendszerből?

A kérdéses scanner: Must PageExpress 2448F

(#11369) Mikeee89


Mikeee89
senior tag

Időközben rátaláltam a megoldásra, a double driver tud ilyet. Ingyen!

(#11370) Csavarnyuzo válasza Mikeee89 (#11369) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Köszönjük a nép nevében! :R

Szerk.: Ha kipróbáltad és működött megírhatnád.

[ Szerkesztve ]

A pirosat kell elvágni.

(#11371) Mikeee89 válasza Csavarnyuzo (#11370) üzenetére


Mikeee89
senior tag

Kipróbáltam, csak win 8/8.1 esetén ki kell kapcsolni az aláíratlan driverek tiltását. Itt egy leírás a kikapcsolásról

Így indítva a gépet, sikeresen feltelepíthetünk bármilyen drivert, vagy akár kimenthetjük a gépünkről őket a következő újratelepítéshez.

A double driverrel csak meg kell kerestetni a fentlévő drivereket (backup) és aztán kimenthető értelemszerűen. Majd a restore részen vissza is állítható bármi. A restore funkcióhoz rendszergazdai joggal kell indítani a progit! (win vista, 7,8 esetén).

[ Szerkesztve ]

(#11372) Csavarnyuzo válasza Mikeee89 (#11371) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

:R

A pirosat kell elvágni.

(#11373) stevie76


stevie76
csendes tag

Üdv!

Epson M2300 nyomtató kezd csíkosan nyomtatni, úgy mint amikor más típúsú gép tonerjában a hulladékpor gyűjtő rész kezd megtellni! Ez kb 1 év és 15000-20000 oldal nyomtatása után jelentkezett. De ennek a gépnek a tonerében nincs se opc dob, se hulladékpor gyűjtő. Ezek szerint ennek valahol a gépben kell lennie, ha van egyáltalán. Valaki vágja az ilyen működésű Epsonok lelki világát? Info nélkül nem szívesen műteném meg a "drágát"! Köszi!

(#11374) Laslow válasza Laslow (#11289) üzenetére


Laslow
senior tag

Sziasztok!
HP LaserJet P1102w problémám van, hogy ha homogén felületet nyomtatok, az első pár centi jól láthatóan sötétebbre sikeredik, mint utána. Mindezt vadi új nyomtatóval, eredeti tonerrel. Kaptam a HP-től egy másik tonert, azzal is pont ugyanez volt a helyzet. Kaptam egy másik nyomtatót is a HP-től, és meglepetésemre azzal is ez van! Úgyhogy most nem tudom, hogy mi van... Holnap készítek még pár tesztképet, aztán ismét felhívom a HP-t.

Mindez jpg és pdf állományok nyomtatásánál is ugyanúgy látszik, szóval valószínűleg nem szoftveres a probléma. Ráadásul, ha elfordíttatom szoftveresen a nyomtatandó tesztképeket, akkor a képek másik oldala lesz sötétebb, ugyanaz, amit először nyomtat. Szériahiba lenne? Fogalmam sincs...

Van a lézernyomtatóknál olyan jelenség, hogy be kell járatódniuk, és mittomén, mondjuk 100 lap után nyomtatnak csak egyenletes, homogén minőségben?

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#11375) D.Va


D.Va
senior tag

Hali!
Van egy Samsung 4623f printerem, és folyton azt írja ki hogy az "AJTÓ NYITVA".
Szétszedtem, minden okénak tűnik, még a nyákra forrasztott mikrokapcsoló is jónak tűnik... a kattanó hang is oké mikor lenyomom... létezik az hogy ez a kis bizbasz elromlik és újat kéne rá forrasztani?
Így néz ki a door switch:

(#11376) atala válasza D.Va (#11375) üzenetére


atala
addikt

Nézd meg egy műszerrel, hogy amikor lenyomod, zárja-e az áramkört valamelyik két pólusa.

(#11377) Laslow válasza Laslow (#11374) üzenetére


Laslow
senior tag

HP LaserJet P1102w ismét:
A feleségem szerint nem csak beképzelem a nyomtatási hibákat, ő is jól látja és szerinte sem ez az elvárható minőség (vagy nagyon el vagyunk tévedve). Szerintetek?

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#11378) zka67 válasza Laslow (#11377) üzenetére


zka67
őstag

Szia, milyen papírra nyomtatsz? Mi a pontos típusa? Próbáltad más papírral is? Nem "vizes" a papír?

(#11379) A_ScHuLcZ válasza Csavarnyuzo (#11367) üzenetére


A_ScHuLcZ
addikt

Ez az algoritmus segített, a beragadt nyomtatás okozta az egészet, de nem lehetett hagyományos úton törölni, csak így.

Tehát igazad volt, köszi! :R

[ Szerkesztve ]

"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

(#11380) Laslow válasza zka67 (#11378) üzenetére


Laslow
senior tag

80 g/m2-es, a csomagolása alapján lézernyomtatókhoz ajánlott Xerox papírra nyomtatok. Szerintem nem lehet túl nedves, mivel így is csak kb. 30% a lakásban a páratartalom, és alapvetően nem is az a gond, hogy "megfolyna" a lézerpor.

A HP javasolta, hogy a Windows saját képmegjelenítőjével nyomtassak (próbáltam: ugyanaz a hibajelenség), illetve, a nyomtatóhoz kapott CD-n lévő szoftver használjam pdf/képek nyomtatására. Nem találtam semmi ilyet sem a CD-n, sem a HP honlapján a nyomtatótól kiindulva. Továbbá firmware frissítést is javasoltak, azt megcsináltam (szerintem nem frissített, csak kiírta, hogy a legfrissebb van a nyomtatón), de nem lett jobb semmi.

Ez így nem valami kellemes helyzet.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#11381) Csavarnyuzo válasza Laslow (#11380) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Nem akarok ünneprontó lenne, de szerintem nem hibás, nem szériahiba, hanem ennyit tud. Persze lehet az is, hogy egy másik eresztés a P1102-ből már jobb lenne, de korántsem biztos.
Lehet, hogy valami full extrás papír javítana a helyzeten, de ez a képhiba jellemzően nem papírbaj.
Tudom "erős" amit mondok, de érdemesebb lett volna tintasugarast választanod, ha ennyire fontos a nyomat minősége.

A pirosat kell elvágni.

(#11382) Csavarnyuzo válasza D.Va (#11375) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Ami megnyomja az is a helyén van? Nem lehet, hogy éppen hogy csak megnyomja és bizonytalan a dolog?Másik ajtó nincs?

A pirosat kell elvágni.

(#11383) Laslow válasza Csavarnyuzo (#11381) üzenetére


Laslow
senior tag

Meg sem fordult a fejemben, hogy hol sötétebb, hol pedig világosabb csíkokban fog nyomtatni, és a HP-s szervizest kérdezgetve ő sem állította, hogy ez így normális lenne. Nyilván nem várok fotóminőséget, meg ilyenek, de azért a ingadozó világosság megüti az ingerküszöbömet, főleg, mert viszonylag nagy százalékban nyomtatnék egyszerűbb ábrákat, amiken ez kijönne.

"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

(#11384) Csavarnyuzo válasza Laslow (#11383) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Sajnos azt kell mondjam, hogy örülnék, ha a gépek többsége legalább ilyen nyomatot produkálna. Ezzel szerintem sok mindent elmondtam :( Persze nem tintásokról beszélek.

A pirosat kell elvágni.

(#11385) negyedes


negyedes
addikt

ide is berakom hatha tobben latjak

Sziasztok,

ma talalkoztam egy Epson R3000-es nyomtatoval es valami furcsa kek szinu papirt adtak hozza. A papir kemeny, attetszo, kekes szinu es fenyes. tudaj valaki ez milyen papir/film lehet?

a nyomtatot rontgenfilmek nyomtatasara kaptak egy samsung rontgenhez.

Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor

(#11386) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Adott egy hálózati nyomtató (HP Lazerjet 2410) és egy Windows XP rendszer. Hogy tudom megcsinálni, hogy hálózatról tudjak nyomtatni? Köszönöm előre is válaszotok! :R

Sic Parvis Magna

(#11387) LeeFer


LeeFer
tag

Sziasztok!

Jó egy éve lecseréltem a routerem egy TP-Link TL-WDR4300. A korábbi routerrel tudtam működtetni a printer szerveren az OKI B4100 öreg nyomtatómat. Ez most már nem lehetséges.

Egy ár érték arányban korrekt csere nyomtatók keresek, ami ezzel a routerrel a printer szerverre is felvehető és hálózatban használhatóvá tehető.

Típus: lézer fekete/fehér
Ár: max 40k
Formátum: A4

Időszakosan használom csak így egy szekrényben egy polcon kapott helyet, tehát ne legyen 25-30 cm-nél magasabb.

Nagyon szépen köszönöm a segítséget előre is!

Üdv:
LeeFuri

(#11388) LeeFer válasza negyedes (#11385) üzenetére


LeeFer
tag

Szia!

Ezen a linken megtalálhatod az ehhezmtatóhoz tartozó kellékeket.

Régen (projektorok előtt) voltak "írásvetítők", ahhoz lehetett kapni fóliákat nyomtótba, de a nyomdatechnika is használt hasonló dolgot levilágításhoz, ha nincs modern komplett nyomdagép (számítógéppel). De tény hogy a röntgenfelvételeket is ilyen átvilágítón keresztül tudják megnézni, még ha digitálisan is készül a röntgenfelvétel, szükség lehet nyomtatott példányra is (pl. Dr House). ;)

Üdv:
LeeFuri

(#11389) LeeFer válasza 30z.Samu (#11386) üzenetére


LeeFer
tag

Szia!

Ha hálózati nyomtatód van, akkor az hasonló képen működik mint egy számítógép a hálózaton. Természetesen rá kell csatlakoztatni a hálózatra a nyomtatót. Amennyiben ez egy otthoni hálózat, és pl mint az én esetemben is, ezt a hálózatot egy router segítségével hoztam létre, akkor a routerek egy komolyabb szinttől már printer szerverként is tudnak működni. Ennek beállításait a router kézikönyve tartalmazza.

Egyenlőre ennyit, mert ennél persze sokkal bonyolultabb is lehet az ügy. (hálózat típusa, oprendszer, driver támogatottság stb.)

Üdv:
LeeFuri

(#11390) Csavarnyuzo válasza 30z.Samu (#11386) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Megnézed az ip címedet: futtatas->cmd ->ipconfig ez lesz pl.: 192.168.0.101
Általában a routerek DHCP-n 100-199 osztanak, ezért a HP menüjében beállítasz neki egy fix ip címet pl.: 192.168.0.200 és kikapcsolod a DHCP-t.
Ezután telepíted a nyomtatót: helyi nyomtató->port: standard tcp/ip->192.168.0.200->driver:felrakása.

A pirosat kell elvágni.

(#11391) w.miki


w.miki
veterán

Tonert szerintetek honnan érdemes rendelni?
Samsung M2022 lézernyomtatóhoz kellene.
Inkább gyárit, vagy jó hozzá az olcsóbb utángyártott is?

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#11392) 30z.Samu válasza Csavarnyuzo (#11390) üzenetére


30z.Samu
félisten

Működik! :R Köszi!

Sic Parvis Magna

(#11393) Csavarnyuzo válasza 30z.Samu (#11392) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

:C Amúgy rohadt jó nyomtató. 2 milliónál járt ez egyik, mikor utoljára láttam.

A pirosat kell elvágni.

(#11394) 30z.Samu válasza Csavarnyuzo (#11393) üzenetére


30z.Samu
félisten

Munkahelyemen van, csak újra kellett rakni a gépet, hálózati nyomtatót eddig még nem telepítettem. :) De így leírva nem olyan bonyolult. :R

Sic Parvis Magna

(#11395) anonymus89


anonymus89
addikt

Üdv!

Két gépet egy nyomtatóval össze szeretnék kötni, hogy mind2 gép elérje. Van rajta lan csatlakozó meg usb viszont hiába van lanra dugva a hálón nem látni a nyomtatót ha az eszközök/nyomtatók hozzáadásánál bluetooth, wifi, lan-t választom.
Honnan tudom mi a nyomtató ip-címe?
Mi lehet a probléma?

Mivel lan-on nem megy így rá van dugva az egyik gépre usb-n keresztül de szükség lenne a másik gépen is.

[ Szerkesztve ]

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#11396) Csavarnyuzo válasza anonymus89 (#11395) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Gyártó/típus?

A pirosat kell elvágni.

(#11397) anonymus89 válasza Csavarnyuzo (#11396) üzenetére


anonymus89
addikt

Canon LBP6650-ről van szó.

[ Szerkesztve ]

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#11398) Csavarnyuzo válasza anonymus89 (#11397) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Most: Win alaphelyzetben nem látja az eszközt, főleg ha az ip cím nem megfelelő.
Teendő: 1390-es hozzászólás. Értelemszerűen a Hp helyet a Canon-on kell beállítanod fix ip-t. Ekkor az usb-t is elhagyhatod és arról a gépről is mehet hálón.
Szerk.: kézikönyvet itt találsz.

[ Szerkesztve ]

A pirosat kell elvágni.

(#11399) anonymus89 válasza Csavarnyuzo (#11398) üzenetére


anonymus89
addikt

Köszönöm nagy segítség lesz holnap majd beszámolok engedelmeddel.

más: ha hálón van és csak úgy natúr megkerestetem miért nem látja?

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#11400) Csavarnyuzo válasza anonymus89 (#11399) üzenetére


Csavarnyuzo
őstag

Lehet, hogy nem megfelelő az ip cím. Pl.: te 192.168.0.x vagy, a nyomtató meg 192.168.1.y.
De szerintem akkor sem látja feltétlenül, ha egy alhálón vagytok. Számítógépet is csak akkor látsz hálón, ha van mit látnod rajta/engedi látni magát -konyhanyelven-.

Szerk.: engedelmemmel? :F

[ Szerkesztve ]

A pirosat kell elvágni.

Útvonal

Fórumok  »  Nyomtatók, szkennerek  »  Nyomtató topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.