- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyerpi
aktív tag
teljesen igazad van jobb mint a PUB és a múltkor nagyon is megszorítottuk őket vacanton, de mondjuk tegnap sztem mindenki megvert volna annyira nem ment a többségnek és sztem a szerverük is szarul van beállítva /lehet hogy én rosszul látom/,
DE mondjuk akkor is zavar, hogy mikor 1 meccsünket játszottuk velük jó formán lőni sem tudtak cross-on /ez nem csak az én véleményem/ utána pedig bármilyen pályán kikapunk tőlük
habár lehet, hogy valami fanatikus gyerekek akik éjjel nappal cod-oznak -
gyiku
nagyúr
tamadonal A-nal 5 korben 5-ot dobtam ki granyoval.
amugy meg tudnank oket verni vacanton is
csak kene kis csapatmunka
vedesnel meg valahogy atomkemp.
utana irogattak nexesek, hogy a masodik mapot toljuk nalunk, meg jaccunk meg, nem csalnak, kuld statot, demot, shotot mindent. mondom neki fel se merult ez bennunk, egyszeruen sokkal jobbak vagytok, mi nem elvezzuk a 19-1-eket. azert meg remelik jatszunk egyutt. mondjuk en is.
ahogy dudor mondta, nekem is jobb volt a tegnapi zako, mint vmi laza pub.
-
BandiHUN
veterán
én is berágattam a múltkor,mert 1.ha veled van baja,beszéljétek meg,meg nem letaposni kell a ts-ről,hanem max ha gond,átruccanni egy másik szobába.2.minek állitsa le akárki a NYEV-esek közül a dolgot,ha semleges/nem ért egyet vele?merthogy én miért nem védtem meh...hmm...3.kérdezi,mit csinálhatna a lagbind vagy mi a szösz ellen,mert olyan emberkével találkozott...mondtam neki,kérdezze meg zeee-t...no erre berágott,én meg megmondtam neki,hogy itt ugrik ki a kettős mérce,mert a drága rokonára is mindenki fúj,mert térugrásokkal közlekedik,de bele van tanulva,és nem lehet oldalról lelőni,csak szemből/hátulról...
-
ovecs
senior tag
Azt inkább nem írom be h ki volt, de ha benéztek a pholitika topikba tudni fogjátok
Beírtam a következő hírt a metro bol :
"Öt éven belül az összes magyarországi közintézményben lennie kell olyan munkatársnak, aki beszéli a beás és a romani nyelvet. A két cigány nyelv használatának kiterjesztéséről törvépnyjavaslatot nyújt be a kormány - mondta Gémesi Ferenc, a Miniszterelnöki Hivatal szakállamtitkára csütörtökön budapesten" Erre van pénz, mentőhelikopterre, meg fűtött hangárra nincs... Hánynom kell #26644Erre volt egy érdekes válasza
"Őszintén szólva legalább olyan fontos, de tán fontosabb és prioritásosabb, hogy egy teljes értékű magyar állampolgárral beszélni tudjanak, mint az, hogy legyen helikopter. Minek megmenteni a 2-300 km-re haldoklót, ha a szomszéd utcában lakó százakat, ezreket nem tudják, mert nem értik, mi baja?"
Hát a többit,meg le sem írom, h miket írt még, mert nem idegesítem magam....
Na mind1 párszor kinevettem a fiatalembert, sőt szerinte gúnyolódtam is( ami meglehet,
) erre kaptam is a szerlemes levelet
Ne válaszoljatok, h csak engem bannoljanak
-
kavicssli
addikt
Ez teljesen jogos! HA tudnád hány ismerősöm vásárol igy... Suzuki 10 éves hitelre az kell nekik...
Én csak akkor veszek hitelre valamit ha tényleg teljsen kamatmentes semmi kezelési költség semmi... és nem kerül 100.000 többe! fél év alatt gyorsba kifzetem de sajna alig van valami akció mostanába...mert hiába van THM 0% de a kezelési költség 10-20%Annó a sulinetes géppel nagyon jól jártam azt nem bántam meg!
-
ovecs
senior tag
Diplomáshoz méltó munka
Mondom anyáméknak visszamegyek Írbe bolti eladónak
Erre a sopánkodás... Jajj de fiam a diplomád, az nem a te szinted bla-bla... Úgy látszik itthon sincs más, Ferike annyira rendbe tette nekünk az országot2 évet elbohóckodok itt, aztán kint fogom csinálni ugyanazt 3-4* annyiért
-
yako
tag
Helló!
Elősször is helyesbítenem kell!
Nem kényszerítettem és Pyrkát, hogy CPUt vegyen, én mindenképp vettem volna, ő meg kapott az alkalon, hogy a szép új monitorát a végletekig ki tudja szolgálni,így került át a dolog, bár hogy teljes legyen a kép hozzáteszem, én sem jártam rosszul.
Egyéb iránt, tegnap járt nálam az informatikusom - aki egyébként még mindig vezeti a mezőnyt a NYEV szerveren - és elvégezte a rendszer finomhangolását.
Ahogy mondta BIOS szerint 1.4 fesszel 3GHz.A VGA csak a teljesség miatt kapott egy kis pluszt, de tökéletesen elég lesz alapon is arra, hogy f*ngá lőjjetek hamarosan... -
PyroS
senior tag
Elősször mit írtál?
Amúgy nem vettem észre nagy gyorsulást.Max a tesztekeben és a Crysisben.Ha Yakonak nem kellet volna a 2180-om akkor nem cseréltem volna én sem.
Gyerpi:Ezt majd olvasd át.Frissítve!9600GT VS HD3850 TESZT
-
kavicssli
addikt
Na végre valaki megmondta a frankót
és uccsó kérdésem következik!
Mivel először virágbolti verzió volt fent és amikor megvettem az origi-t egyszerűen csak átirtam a cd Key-t! Most javitsatok ki de szerintem a tört és az origi COD4 között nem sok különbség van(fájlokra értem)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest