- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #7685 üzenetére
Hello.
Tegnap felraktam és kipróbáltam a multit.Tök jókat nyomtunk a többiekkel.Nálam 1680-ban minden felhúzva max 85fps körül szaladgál de van amikor visszaesik.Nekem amúgy nagyon tetszik,faszák az új fegyverek,stb.Jókat lehet pubolni,bár néha azért még sokáig tart amíg összeállít egy pár embert játszani.Tegnap próbálgattuk úgy,hogy Sipi hozott létre egy privát match-et és működik.Lelehet védeni jelszóval,beállítható minden(plant idő,az időtartam,stb).Már csak az ellenfél keresést kéne megoldani valahogy.De biztos lesz annak is irc csatija.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest