- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
válasz
SipiBcs #3111 üzenetére
semmi baj annyira nem ment neked rosszul ahhoz képest, hogy 3x
gy 4x
waroztál velünk
nekem sem ment és talán még Andrisnek sem úgy ment ahogy szokott
nálad megfigyeltem, hogy úgy játszol mint ha PUB-on ( ez csak megjegyzés nem kritika) volnál sokszor hangosan közlekedsz és ha védünk is mész vadászatra ezzel nincs is baj ha vagyunk 5-en mert 1 mindig elmehet komandózni és ha szerencséje van 1-2 freget be is gyűjt és kevesebb marad a védőknek, 4vs4-nél vagy kisebb létszámú war-nál stem szigorú kemp van vagy kéne hogy legyen
amúgy dolgoztam ki pár mapra taktikát majd elküldöm neked igaz 5vs5-re van, de a kemp helyek ugyan azok kisebb létszámú waroknál is add meg az e-mail cimed és elküldöm
amúgy meg kell, hogy mondjam nem tartjuk be ezeket a taktikákat, de arra jó, hogy megismerd a mapokatt és a kemp helyeket vagy a támadó pontokat, hogy mire is kéne vigyázzni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged