Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-03 13:32:02

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8024) smkb


smkb
őstag

Bennem annyi merült fel, hogy itt a Tegra2 ami nem egy rossz termék és már a küszöbön van a 3 ami még ütősebb. A Toshiba csinált egy nagyon jó kis vasat a Toshiba AC 100 tegrás ssd-s netbook képébe, kis tömeggel, kis fogyasztással. Persze a Folio 100-hoz hasonlóan elcsaszték (mondjuk Folio 100 -nál sikerült a karosszériát is igénytelenre legyártani), mert Androidot tettek rá, azt is ramaty módon implementálva, és mint tudjuk a vasat a szoftver adja el. Nos. Lehet remek kis vasat építeni Tegra alapon, csak rendes oprendszer kell. Az új Ubuntu kapott ARM támogatást is, többen hekkelték rá erre a kis Toshibára is.

NV jó szoftveres részleggel rendelkezik. Annyi a dolguk, hogy egy ilyen linux disztribúciót nem is túl nagy munkával a Tegra SOC-hoz fragjanak és máris mehet a haddelhadd...

Bár lehet kivárnak a 2 év múlva érkező Win 8-ig, ami az ígéretek szerint ugyancsak kap ARM támogatást.

Sok a lehetőség, csak élniük kell vele. Az Ubuntus netbook támogatást a helyükben tuti meglépném.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.