Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombors97
tag
Én a PlayItStore-tól rendeltem, ők nem tartoznak az NVIDIA partnerek közé, ők ugye "csak" ASUS partnerek, így ezek szerint akkor a náluk vásárolt kártyákhoz nem jár a bundle. DE annyi baj legyen..
-
AsakuraDave
őstag
To be eligible for Watch Dogs: Legion and the GeForce NOW membership, purchase a participating GeForce RTX 3090, 3080, or 3070 graphics card, or GeForce RTX 30 Series PC at specific retailers and etailers before October 29th. For a full list, and links to participating products and partners, head on over to our GeForce RTX 30 Series Bundle homepage.
-
Cassio1987
tag
válasz
Zsombors97
üzenetére
Kb ugyanezt a választ kaptam.
#5194 ez annyiban fura, hogy ha az usa nvidia oldalt nézed akkor több boltot mutat hivatalosnak, többek közt a foramaxot is.
-
GAbre
veterán
válasz
Zsombors97
üzenetére
https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/30-series-watch-dogs-legion-bundle/
Én azért "beszóltam",úgyse olvassa el szinte senki,de azért leírtam,hogy még az előrendelőktől is megvonták ezt.
Meg elég köcsögség,hogy egész idáig nem tudok róla,hogy lett volna gond.Mindíg voltak kuponok.És szó szerint 1-2 hét,de inkább 1-2 nap alatt elfogytak?
Komolyan mire készült nvidia.Azt mondom olyan jól főzök,hogy mindenki megnyalja 10 úját,aztán csinálok 3 tányér kaját,aztán meg heti 1et?És még ráadásul a hozzá ígért "süti" is elfogyott?
Ha valaki nyomna 1 petició linket vagy vmi ilyen kupon ügyben,én is csatlakoznék.
Mert az NEM LÉTEZIK,hogy elfogytak a kuponok! -
válasz
Zsombors97
üzenetére
-
Zsombors97
tag
Írtam egy emailt a playitstore-nak a központi email címére. Ezt a választ kaptam :
"Kedves Zsombor!
A kártyához kapható játékok egy bizonyos oldalon leadott rendeléshez vonatkoznak exkluzív ajánlatnak, nálunk nem volt ilyen ajánlattétel, mi ezt a weboldalon sem hirdettük meg. Kérjük, az adott üzlettel vedd fel a kapcsolatot ez esetben, mi sajnos a központban nem tudunk ajándék kódokról az adott termék esetében."
-
Cassio1987
tag
válasz
Zsombors97
üzenetére
Én se kaptam foramaxtól, azt mondták ők se kaptak különben adtak volna.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Zsombors97
üzenetére
Ezeket mindig külön kapják, és adniuk kell a kártya mellé.
-
Zsombors97
tag
Aki már megkapta a playitstore-os rendelését az kapott hozzá Watch dogs legion és geforce now kódot ? Direkt rákérdeztem az üzletben, azt mondták, hogy benne kell legyen a dobozban, a nagy kartondobozban csak a kártya volt, és magának a kártyának a dobozában sem találtam semmilyen kódot, csak a szokásos köszönjük hogy asus terméket vettél dolgokat + user manual.
-
GAbre
veterán
Közben válaszolt oldal,mert tegnap rájuk kérdeztem,és a kalkulátort leszámítva én vagyok a 1483.
Valaki tudja a helyzetét,vagy oc megrendelését,kiküldték már?
BITBOYS:
Kellene adniuk.
De se az nvidia,se az aus nem foglalkozik vele.A bolt jóindulatán múlik,hogy valóban ad-e.
Illetve,ha megrendelésben papíron fel van-e tüntetve,mert ha igen,akkor jogilag kell adniuk. -
Raki
aktív tag
Legutóbbi videójában Jayz mond számomra egy érdekes dolgot:
[link]
AIB partnerek szept. 1-je előtt semmit sem tudtak a kártya spec-ről. Aznap tudták meg és utána kezdték gyártani őket, majd küldték ki a reviewereknek.
Ez számomra azt jelenti, hogy tömeggyártásban a kártyák kb 2 hete lehetnek, lehet ez csak nekem újdonság, de én azt hittem, hogy már legalább nyár vége óta gyártják őket (mondjuk ez megmagyarázná, hogy leak sem volt gyak. szept. előtt).
Ha ez így van akkor bizakodó vagyok, és tényleg nem kell itt stock-ra várni jövő évig, mert az nekem elfogadhatatlan opció... -
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
Random cseh csatorna 30k feliratkozoval 3080 strix bemutato
Youtube accountomnak van 80 feliratkozoja 10 evvel ezelottrol, mindjart felcimkezem tech channelnek, lehet ugy elobb kapok kartyat
.(#5184) Pug Akkor felezd meg a 3080 abrajat, a lenyeg ugyanaz marad.
-
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Csak azt is vedd figyelembe, hogy a 3080-ra iranyulo "interest" az akkumulalodik, hiszen a halmozodo nem kielegitett igenyu vasarlo addig keres, amig nem lesz kartyaja (ha az altalad prezentalt grafikon a netes kereseseken alapszik, es nem aktualis rendeles szamon, van egy sejtesem, hogy nem utobbin
) -
sberci
tag
hmm, 17-en delutan rendeltem oc.uk oldalarol kartyat, pont olyat ami (amikor eppen nem volt osszeomolva a rendszer) ki tudott jelezni es azt is irta van raktaron. szoval a marka masodlagos volt, de msi/ventus lett. Elotte mast valasztottam, de hat osszeomlott a rendszer es kezdodott elorol a kuzdelem
Par perce jott a level
Szoval elottem meg lesz 500 boldog tulajdonos, csak ennel az egy markanal/tipusnal.
You are currently in queue position 494. Please keep checking your emails, we will send an update after each shipment with your new position.Mondjuk lehet irok nekik, ha valmibol dogivel allna a raktarban, akkor nem ragaszkodom a markahoz, de mire feldolgoznak, ertelmeznek, addigra az is kifogyna es kezdodne elorol

-
carrast69
csendes tag
emlékszem amikor a 2070 et vettem nem volt ilyen gond, megvártam a teszteket, aztán max 1 hétre rá rendeltem s pár nap alatt a kezemben volt... erre most....
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Tehát az volt a mester terv, hogy kevés a készlet, ezért kevesen tudják megvenni, ezért mindenkinek kilesz a faxa az nvidiával? Az összeesküvéselméletek azért jobbak szoktak lenni ennél
-
kevike576
senior tag
Durva hogy mindenhol pezsgés van, de aqua az ország boltja és alza össze van esve mint a krémes..
-
maross
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
annyira nem lehetett zsenialis a terv, ha emiatt csalodott a tomeg, kartyaja nincs, és még mindig megveheti az amd/xbox/ps triobol amit szeretne..
-
ladyka
csendes tag
Hat a 2080ti nal is hype volt. Itt is csak annyi, illetve a vonzóbb ár. Egyébként az, hogy akkora a kereslet amivel nem számoltak és emiatt a boltok feltolják az árakat a nép meg így is viszi mint a cukrot en meg mindig az emberi butasagnak tudom be a dolgot. Senki, meg aki munkára használja se sincs kiteve annak, hogy megjelenés után 1 nappal vagy akár 2 héttel neki mindenképp kellene szerintem. Akinél egy- két hónap nem fér bele annal fejben van a bibi.
-
sheep
addikt
válasz
Zsombors97
üzenetére
Faxa, akkor remélem hamarosan engem is hívnak, én is akkor rendeltem.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Nagyon ugy fest az a teoria ami mar launch elott jott igaz, hogy az FE alacsony ara csak beetetes volt szandekosan nagyon kicsi keszlettel.
-
Zsombors97
tag
Most telefonáltak a Playitstoretól, hogy mehetek átvenni a szerda délben rendelt TUF OC 3080-at
-
Érkeznek 10.12-vel CHS-be kártyák, de baromi fos áron.
-
Phoenixres
tag
válasz
KillerKollar
üzenetére
Nekem hétfőn érkezik a gaming pro oc 3080 hozzá a rig jövő hét elején.
-
Mumee
őstag
Közben az AMD 5700 gyártása is leállt. [link]
-
SeRoKrigid
csendes tag
válasz
KillerKollar
üzenetére
10 perce dobtak fel TUF-ot a playit store-ba, szintén 360-ért... Leütöttem, és azóta megint üres a polc... ahogy látom egyesével vagy kettesével érkezik hozzájuk... viszont ezekszerint készletre. Érdemes frissítgeni az oldalt, mert ahogy látom kicsi a készlet, viszont az van is a visszajelzésekből következtetve!
-
KillerKollar
őstag
Nekem is megérkezett a PlayIT store-tól a TUF 360ért
-
GabeE3e
tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ebayen , már olcsóbban árulják néhányan, mint nálunk az nvidia partner webáruházak, ezt azért elég szomorúnak tartom...
-
kevike576
senior tag
Redditen valaki felrakott nemrég egy poll-t , 2-3 óra múlva leszedték a mod-ok
de ~800an azért nyilatkoztak:
[link]121 15.3% I managed to pick up a 3080
584 73.8% I am still without a 3080
86 10.9% I don’t want a 3080 -
GAbre
veterán
Végre megmozdult előrendelésem.
3226-ból,én lettem a 3055.
(2968 volt eddig).De jó,hogy 5 nappal,start után rendeltem
Idén még lesz ebből valami?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
1. Altalanossgban irtam
2. "Kaptak paran" erzed az ironiat a sajat hozzaszolasodban?
(#5145) Mumee
Magyarul az NV kidobta a prototipust hogy legyen valami a konzol+AMD megjelenes idejere aztan majd finomitanak rajta?
-
GabeE3e
tag
Egyik nagyker TUF 3080-ról
:Kedves Gábor!
Annyira kuriózum jelenleg ez a termék, hogy semmi információm nincs még az áráról. A szállításról meg jelenleg annyi, hogy várhatóan már csak november végén kapunk belőle.
-
Mumee
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Én nem látom, hogy bármit írt volna a Bluechip-ről vagy a Playit-ről ...
Az viszont tény, hogy nincs ellátás. Az a heti 5-10db kártya országszinten az max viccnek jó.Ilyen tempóban mire lesz kártya, addigra a 3080-at leváltja az Nvidia új chip-el...
[A GA103 állítólag legváltja a GA102-t. Az eddigi adatok szerint hasonló teljesítményt hozna kisebb fogyasztással.] -
SeRoKrigid
csendes tag
Playitstore TUF3080 359.900-ért van kinn
-
maross
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
ugy latom ez a jo ar, mert még mindig raktaron van, nincs butan 400-450-re alularazva

-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
Az vagy vicces lesz, vagy az nVidia részéről szánalmas. Nem tudom eldönteni...
Esetleg ugyanez lesz a téma, de a 20GB-os verziókkal
-
Malibutomi
nagyúr
Azert az vicces lesz ha egy honappal a launch utan is az lesz a topic fo temaja hogy hol mennyire nem kaphato a kartya masfelszeres aron.
-
Mosqu!to
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Szívem szerint ACC VR-eznék, de sajnos az az eddigi olvasataim alapján a 3080-nal továbbra is esélytelen, valószínűleg ez a játék ilyen tekintetben marad triple screenen mostmár örökre, pedig ezerszer jobban szeretem mint a többi szimet. iR vagy AMS2 lesz valószínűleg VRre.
-
-=RelakS=-
veterán
Na, ki vásárol a BlueChip-től?

Szerény fél milla a GigaByte 3080 -
törölt tag
válasz
SeRoKrigid
üzenetére
Indexel felejtsd el a 120hz- t (144
).
Tesztelem a beállításokat, úgy néz ki pc2 nyerő beállítása: 80hz, steamvrss 150% (2468x2740 szemenkénti ) majdnem minden high , car ultra, ss 1.5, így rajtnál is meg van a fix80 fps és tű éles a kép + a grafika is ott van! Este majd bővebben a helyén való topikban: [link] -
SeRoKrigid
csendes tag
válasz
proci985
üzenetére
Sziasztok,
én kifejezetten VR miatt váltok 2070S-ről (pontosabban váltanék
)... 17-e óta vadászom a VR-os teszteket elsősorban szimulátorokkal kapcsolatban. Nálam az iRacing pörög, és a kimondott cél high grafikán, bekapcsolt HDR-el és SS-el fix 90 fps... az már grátisz lenne ha az indexen 120/144 fps elérhető lenne ezekkel a beállításokkal. Van már pár érdekes infó , egyenlőre mindenképp biztatóak az eredmények.
[link] Sim teszt
Itt pedig egy vrBenchmark eredmény:
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mosqu!to
üzenetére
na, akkor nem csak en hasznalok harom kijelzot / VRt.
egyebkent engem is erdekel az uj Lenovo headsettel (meg a 2x 4K kijelzovel) mik lesznek a tapasztalatok. VR topikban mar van egy 3080, Dirt2 az alapjan remek, pCars2 adatok is lassan lesznek forumtarstol.
---
geopolitikai teman lepjunk tul

---
BITBOYS: igazabol mindegy, elfer. ha minden jol megy tenyleg arra szamitanek, hogy zaros hataridon belul normalizalodik a helyzet.
-
BITBOYS
addikt
válasz
carrast69
üzenetére
Gigabyte GeForce RTX 3080 Eagle OC 10G-t, de már vissza is írt és mégsem szállítják neki, várnia kell vagy visszautalják a befizetett összeget.
Ausztriában él különben.
Nagyon megörült, hogy pár nap és nála lesz, én meg f@sz voltam, hogy beírtam ide tényként
Szorri srácok, egy modit megkérek, hogy törölje az ezzel kapcsolatos hsz-om. -
Tengri
senior tag
Tényleg OFF:
Azért mert vezérünk modelljét másolja a Balkán attól még Földrajzilag nem tartozunk hozzá...Idézném a Politico-t: "A nyugat-balkáni országokban érdeklődéssel figyelik, ahogy Orbán Viktor pártállamot hoz létre az Európai Unión belül, a térség erős emberei kezdik azt hinni, hogy importálhatják a hamis demokrácia modelljét, illetve a kormányfő retorikáját és taktikáját".
Első emberünk és belső köre a jelenlegi berendezkedést meg nem a balkáni államokról mintázza, mintázta.
Ennél a topiknál az ilyen témájú OFFolást ezzel befejeztem.
PEACE -
croni1012
csendes tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Sajnálom, de nekem is az FE jött be, semmi pénzért nem adnám
-
carrast69
csendes tag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Hát, caseking ról nem ez az infó jött.. Twitterükön írták, hogy minden héten kapnak minden gyártótól egy keveset és a kifizetett rendeléseket teljesítik sorrendben. Én szept 23 án rendeltem OC Strixet, ki is fizettem (és jól tettem mert emelkedik az ára), egyszer majd csak sorra kerülök. Ha a webshopot megnézed mindenhol az van odaírva, hogy unbekannt, azaz nem tudják mikor jön. Szerintem a haverod olyan típust vett, amit kevesen visznek. Megkérdezed milyet rendelt?
-
L4mie
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Igazad van örüljek, hogy akarnám megvehetném a nekem nem tetsző custom-ot min. 150%- os áron, meg hogy lyuk van a seggemen, leülhetek a sarokba kussolni. Szerintem meg ha csak azok akik ezen a fórumon szeretnének hivatalos úton FE-t szerezni, most vagy bármikor a jövőben legyen az 10 év vagy 10 hónap múlva.
Ők írnának egy sablon levelet az Nvidiának, legyen az 10 vagy 50 ember, picit talán rávilágítanának, hogy hahó itt is lenne némi kereslet a jól és/vagy szarul sikerült termékeitek iránt, ha nem is nyittok shop-ot legalább szóljatok valamelyik régióba esőnek, hogy tegyék lehetővé a szállítást ide is, vagy az nvidiának nem számítanak az aktuális/leendő felhasználók? De ezt csak lehet én gondolom így, lehet jobb beletőrődni mindenbe és beállni a sorba bégetni és örömködni ami jutott, többet nem akarni, mert az a mindenkori rendszer (legyen az bármilyen) ellen szólna.
*Még jó, hogy balkán vagyunk, mert ha nem lennénk, lehet nem lehetne használt VGA-kat 135% os áron eladni
-
Tengri
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Eléggé sajátosan van definiálva...gondolom az aki ezt kitalálta igazoltan hiányzott földrajz órákról.
-
Viszont biztossá vált hogy ok 17-én sokkal gyorsabb a 2080Ti-m mint a 3070

-
L4mie
veterán
Nekem is ez a design jön be a legjobban, meg zárt házban se utolsó, hogy fele kifúj, bár asus hatékonyabban hűt, csak kérdéses mondjuk melyik lesz jobb egy mATX házban.
Vagy alacsonyabb fordulatszámú házventilátorok mellett.
EVGA-ban bíztam design terén, de bohóc designt csináltak idén. -
L4mie
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Ez most gondolom irónia akar lenni.
-
Devid_81
félisten
-
AsakuraDave
őstag
válasz
croni1012
üzenetére
Basszus azért ez az FE elég szexi lett
Csak azt a tápcsatit rakták volna máshogy rá, 1:1 csere TUF-ra?
[link] 3600 4.1Ghz/RTX3080 már van pár játékról gameplay 1080p/1440p/4K
Durva, hogy RDR2 teljesen kimaxolva még a 3080 se tud fix 4K60fps-t
(meg hát persze Metro,Control RT de DLSS nélkül sem 4K/60fps, ezekhez kell még egy generációs ugrás
) -
-
L4mie
veterán
Nivida válasza a kérdésre, hogy miért nem lehet itthon FE-t venni, és hivatalosan honnan jutunk hozzá mi Magyarországon ha szeretnénk FE-t (jó kis sablon)
nvidia.en.cs@digitalriver.comokt. 1., Cs 18:54 (15 órával ezelőtt)
címzett: én
Dear Customer,
Thank you for contacting the NVIDIA online store.
Our store currently ships to the following countries:
United States
Canada
Puerto Rico
Virgin Islands (USA)
United Kingdom
Germany
Austria
France
Norway
Netherlands
Sweden
Poland
Denmark
Finland
Czech Republic
Belgium
Luxembourg
Italy
Please be advised that some products are not available through the NVIDIA online store in all regions. We're sorry that we cannot comment on when or if products will be available in locations where they are not currently offered.
Sincerely,
Jeff A.
NVIDIA online store
Customer Service
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fedora Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mindegy, több is veszett már budánál

.
)

)