Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevike576
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Aqua XD
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
DextyPremium
üzenetére
Nem Foremax. Egy viszonylag nagy üzletről van szó, de direkt kérték, h ne publikáljam a nevüket. Elvileg négy kártyát kaptak csak, és mivel én a kezdetektől fent voltam az előrendelői listájukon, ezért adnak nekem is egyet (kopp-kopp). Négy hét alatt számtalanszor kerestük egymást kölcsönösen, szval láthatták, h nagyon lelkes és kitartó vagyok.
Ők is jó fejek voltak, folyamatosan tájékoztattak a várható beérkezésről.gabor0928: Én is így vagyok vele. Legrosszabb esetben egy kis ráfizetéssel váltani fogok jövő tavasszal. Vagy később - amikor rendeződik a helyzet.
-
gabor0928
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az eddigi tapasztalatokból kiindulva, a 20GB-osnál is simán lejátszódhat ugyanez. Ha jelenleg lenne kártyám könnyebben mondanám hogy kivárok, de nem is számítottam hívásra a múlt hét után. Majd meglátjuk mit hoz a 20GB, max váltok egy kis felárral ha annyival jobb lesz.
Az egyetlen amit biztosan tudtam hogy 350 felé soha nem megyek ezekkel a kártyákkal. Sztem most elindulnak lefele az árak és a sok nyerészkedő megszívja végre. -
Segal
veterán
Ezek mindenesetre biztató, hírek mert ha csak 1 üzlet is lesz aki nem akarja lehúzni a vásárlókat akkor az elindíthat egy dominó effektust.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerintem érdemes tovább adni és várni a 20 GB-ra
Viccet félretéve Foramax neked is? -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
gabor0928
üzenetére
Én is a hétvégén döntöttem el, h egyelőre elengedem a 3080-at és inkább kivárásra játszom, erre tegnap hívtak, h megjött a majdnem négy hete előrendelt kártyám. Persze rögtön dobtam az új stratégiámat, de ez már legalább nem rajtam múlik. Úgyhogy most nyugi van.
DextyPremium: Semennyire nem leszek ha megkapom végre!

-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mennyire vagy bizonytalan? Ha nagyon akkor szívesen átveszem a Strixet
-
gabor0928
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én sem élem bele magam nagyon, azt mondták küldik, de majd ráérek örülni, ha nálam lesz. Mindenesetre ez legalább normális ár nem úgy mint az ipon 515-ért és egyebek.
Eleve úgy voltam vele ha nem jön akkor majd a 20GB-sre gyúrok, de biztos az is drágább lesz, főleg az elején. 4K-ra meg elég a VRAM egyelőre. -
-
gabor0928
aktív tag
Most hívtak Foramaxtól hogy holnap érkezik Palit 3080-as kártya bruttó 339-ért. Holnap postázzák is a csomagpontra.
(Eredetileg MSI-t rendeltem tőlük de az elfogyott.) -
ludi85
tag
válasz
DextyPremium
üzenetére
Nagyon lassan jonnek. En az angol Overclockers-tol rendeltem Strix 3090-et. Elvileg a 67. vagyok a varolistan.
Ez volt mult heten, azota nem jott update a helyemrol...
A forumon olvasom, hogy foleg 3080-ak jonnek be nekik azokbol is inkabb MSI-k -
-=RelakS=-
veterán
Töki nem tudom, hogy honnan szerezte az információit, vagy mikor, de ha lenne 1000 dolcsiért 3080, gondolom innen tömegével ugranának rá

-
snecy20
nagyúr
Mondjuk az jó kérdés tényleg hogy ki venne 250-ért 2080S-t, ha lenne a boltban készleten 280-ért 3080.
-
-
[-HERO-]
senior tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
Jogos, kimaradt hogy MSRP “KÖZELI”

2. Tegyuk fel lehet kapni es van keszlet a 30 as szeriabol olyan aron vagy megkozelitve olyan aron mint igertek.
20 as szerian nem csokkentenek semmit, ki fogja megvenni? Mi lesz azokkal a kartyakkal?
Gondolom te sem vennel dragabban 2080ti-t mint 3080 at (ujrol beszelek). -
Segal
veterán
válasz
gabika1972
üzenetére
Nem csak a kacsa volt ilyen. Volt itt másik állatos avatar is. Direkt név nélkül. Én már pont ezért nem is linkelgetem a talált kártyákat. Az ember jót szeretne tenni és a hiánák csapnak le rá...
-
warcat
veterán
válasz
DextyPremium
üzenetére
A nem OC verziók nincsenek jelenleg gyártás alatt Strixből a 3080 és 3090-es szériánál.
-
gabika1972
tag
válasz
nitro16
üzenetére
Te jó ég hogy játszotta itt az agyát...Minden nap megkérdezte hogy ki kapta meg a rendelését, aztán zokogott egy sort, hogy ő még nem kapta meg. Persze arról nem rinyált, hogy sutyiba az aprón végezték a beesett kártyák. Nem értem miért nem egyenesek egyesek, és miért hiányzik a gerinc...
-
RTX 3090 Rog Strix-ről egyébként hallott már bárki valamit, vagy hogy itt Magyarországon egyáltalán kapható volt akár 1 darab is?
-
JohnX
tag
válasz
elite.cs11
üzenetére
(Ha lenne készlet) Olcsóbb vagy azonos áron van az új széria mitől ne csökkenne a 20as széria ára?
-
elite.cs11
senior tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
1. Nincs ilyen, hogy MSRP, az az FE kártyákra vonatkozik amit nálunk nem is lehet kapni (a többi cég árazásáról meg nem sokat tudunk)
2. Senki (aki utánajárt, kérdezett, stb) nem várta, hogy a 20as széria árai csökkenjenek a boltokban. A használtpiacon maximum, és ott ez be is következett, mert mindenki pánikszerűen adta el a 2080as kártyáját -
[-HERO-]
senior tag
Van aki jobban ralat a 20 as szeria keszleteire?
hogy allnak a polcon?
nem igazan akarnak csokkeni az arak.
lehet ez egy osszeeskuves elmelet de ha nagyon sok 20 as szeria van raktaron mindenhol nem lehet hogy azert huzgalja a kezi feket az nvidia hogy pucoljak meg szepen a 20 asokat is?
ha Msrp aron lehetne rendesen kapni 3080 at, akkor ki vinne el a maradek 2080s megy 2080ti kartyakat? -
csibuka85
őstag
válasz
Phoenixres
üzenetére
Jó játék ? Kicsit S.T.A.L.K.E.R. es beütése van. Gondolkodok én is hogy megvegyem.
-
Bennyboy
őstag
Nem teljesen értem ezt a sok rinyát az árral kapcsolatban. Nyilvánvalóan rohadtul túl van árazva és csak az veszi meg akinek nem számít a pénz. Ha nem tudnák ilyen pofátlan áron eladni akkor olcsóbb lenne. Ennyi az egész.
-
subaruwrc
félisten
válasz
SeRoKrigid
üzenetére
nincs
abszolút homály.
annyit tudunk hogy kevés van mindenből de azt legalább nem tudjuk hogy mikor érkezik
-
X Factor
addikt
válasz
Rison77
üzenetére
Ő, szóval egy piaci alapon műkődő kereskedelmi cég, a piaci igényekre reagálva, árul egy terméket, amire nagy az igény és alig van belőle. A vásárlók általános pénzügyi ismereteit amúgy ragyogóan leÍrja a jelenlegi helyzet...
Szóval, nem ugyanazt rakják fel, hanem a nagykerhez beérkezik pár darab, azt kiÍrják.
Elárulom, igen minimális kiskereskedelmi haszonnal, aztán az elkell.Amint van újabb szállÍtmány, azt ismét befoglalják és a rendszer kilistázza, szintúgy minimális haszonnal ^^
Eleve egy akkora napi forgalommal rendelekző cégnél/cégeknél, mint az Ipon, Aqua stb... azt feltételezni, hogy egyáltalán megéri azon az 1-1 kártyán nyerészkedni amihez ők is hozzáférnek. Még azt figyelmbe véve, hogy egyik oldalról milyen vásárlói nyomás van, hogy miért nincs kártya, amint kirakank egyet, jön egy adag user aki meg elkönyveli a boltot ördögtől valónak, mert miért nem árul veszteségesn terméket, mert a user szerint, egy termék annyiba kerül, mint amit ő kigondolt jó árnak, nem pedig annyiba amit a kereslet/kinalat torvenyszerusegei meghataroznak.
-
nitro16
senior tag
válasz
DextyPremium
üzenetére
Még mindig olcsóbb itt mint az aprós kacsacsőrű emlős általá árúlt, nem első darabos 3080 kártya....

-
kevike576
senior tag
válasz
DextyPremium
üzenetére
ez legutóbb 470k-ról volt "leárazva" 450k-ra XDXD
hülyének nézik a vásárlókat... -
Throst
tag
válasz
Rison77
üzenetére
Konkrétan van aki 515 ért még megvette és most árulja itt.
Hidd el van aki ezt is megveszi...
Már azon gondolkodom caskedingel rendelek ami tetszik azt majd egyszer hozzák... Csak ott a garitól félek ne hogy azt mondják gyártó intézi igen ám de német számla akkor itt nem foglalkoznak vele. -
Rison77
senior tag
válasz
DextyPremium
üzenetére
Miből gondolják azt, hogy ha naponta felrakják ugyanazt egyre drágábban, akkor csak találnak valami balekot aki behúzza?
Egy webshoptól a pofátlanság netovábbja, egy életre elvágta ezekkel nálam az ipon magát, inkább megveszek valamit pár ezer Ft-al drágábban máshonnan, de tőlük nem.. Tegnap akciózták 452k-ra, aztán délután felkerült 515k-ért megint, most meg már 528k.. Mehet a GVH feljelentés 
-
hadogabi1
senior tag
válasz
DextyPremium
üzenetére
Vicc.
-
Throst
tag
válasz
DextyPremium
üzenetére
Igen láttam, tuti lesz aki megveszi azt feldobja ide 580 körül! Ja és Simán el kell! XD
-
válasz
Phoenixres
üzenetére
Fizikailag lehetetlen. Biztos lenne valami kis apró különbség amennyivel szebb lenne, de ha nincs annyi pixel a monitoron akkor nem is lesz
-
KAMELOT
titán
válasz
Phoenixres
üzenetére
Csak az nem natív!
-
Segal
veterán
válasz
Phoenixres
üzenetére
dsr résznél lehet
-
danhawk
csendes tag
Frametime spikeal kapcsolatban tudna valaki segíteni? Még csak 1 hete van meg a kártya, 2napot ment “régi” rendszerben sata ssdn ( nem tünt fel a jelenség de nem kizárt, hogy jelen volt) majd beköltözött egy m2 ssd azóta szerény tudásomhoz mérten bármit variálok nem szűnik meg. Gsync vsync bekapcsolva valamelyest javított rajta, fps 140re korlátozva riva tunerben. Ha ramot procit alapórajelen hagyom teljesen gyári beállításokon - még rosszabb. Driver gondja lehet? Minden frissítve új üres rendszerre telepítve.
Konfigom elérhető az adatlapomon. Köszi! -
csibuka85
őstag
válasz
Phoenixres
üzenetére
Vajon 3440 Ben mennyit menne ? Elérné a 60 fps-t ?
-
Throst
tag
Egy kis készlet összegző cikk: [link]
-
Throst
tag
válasz
edward2
üzenetére
Nekem sajnos a gsync monitor miatt nem opció egy radeon...de talán az árakat lentebb nyomja. A készlet kérdésben meg szerintem nem véletlen hogy azt mondta az nvidia hogy jövőre rendeződik csak a helyzet.
Ugye kiderült a 102-es chippel drága a gyártás és kevés a haszon ezért szerintem ezt most nem tolják túl inkább a 103-as olcsóbb verzióra akarnak rá gyúrni. -
edward2
addikt
Ja meg kell most már várni AMD-t. 2 hét és kiderül. Mondjuk én abban nem reménykedem, hogy ott sokkal jobb lesz a helyzet.
Az egyetlen opció amit látok, hogy talán azért fogja vissza az nvidia a készletet, hogy az AMD startjára legyen. Ha más nem most ezerrel gyártják a 3070et inkább?
(#7332) worxland
Attól még igaz, hogy rendelt egyet 692-ért. Mondjuk addigra nagy valószínűséggel lesz is annyiért. -
sheep
addikt
válasz
edward2
üzenetére
Jó látni hogy már a kutyának nem kell 400-ért, kicsit visszanyalt a fagyi

Kár hogy az üzletbe érkezés előtt majdnem az összeset a belsős emberek kapják meg és próbálják eladni extra haszonnal , de ez Magyarország.
Most már én sem sietek a vásárlással, megvárom az AMD bejelentését is. -
KAMELOT
titán
Viccből rendeltem egy EAGLE OC-t. 692€. Kíváncsi vagyok mit fognak írni majd!
-
Throst
tag
Aqua a tegnapi strixre:
Ezúton szeretnénk elnézést kérni a felmerült kellemetlenség miatt, megrendelését rendszerhiba miatt törölnünk kellett, mivel hibás termékfelvétel történt, a videókártya szolgáltatásként és nem fizikai kártyaként került bele a konfigurátorunkba egy hiba folytán. Sajnos a helyzetre való tekintettel az RTX 3080-as kártyák bizonytalan ideig elérhetetlenek a beszállítói forrásainkból a túlkereslet miatt. Még egyszer elnézést kérünk az okozott kellemetlenség miatt! Szeretnénk ha a jövőben is elégedett vásárlóink között tudhatnánk ezért szeretnénk egy 3000FT értékű kupont felajánlani, amelyet legközelebbi vásárlása során tud oldalunkon beváltani 1 évig. -
Linem
senior tag
Tehát lassan már 1 hónapja megjelent a kártya, és még mindig sehol nem kapható?
Itt valamit nagyon benéztek...
-
Throst
tag
válasz
Rison77
üzenetére
Akiknek van általában szereti nem panaszkodnak a palit és gainward cuccokra.
BTW a két cég egy a palité a gainward és amúgy nekik van az egyik legnagyobb gyártó kapacitásuk a gyártók közt lehet ezért is jut belőle sok.
Nem védeni akarom őket de pl oroszoknál és kínában jó név lehet nem csúcs de ha működik a kari és hozza a kb fpseket nem kap plusz 20 fokot akkor van értelme a piacon lennie.
Persze az árazás más kérdés de ugye a giga karik is 450-600 közt egy 3080-ért?
-
Phoenixres
tag
válasz
gainwardgs
üzenetére
-
Rison77
senior tag
válasz
DextyPremium
üzenetére
Nem is értem, milyen létjogosultsága van egy Palit-nak olyan gyártók mellett mint az MSI, ASUS, Gigabyte. Valószínűleg ezért jut hozzánk, a gainward társaival együtt, mert ez marad meg a készletekből, még ha tényleg a budget kategória lenne oké mert kb stock FE órajelei vannak, de így...

-
Phoenixres
tag
válasz
DextyPremium
üzenetére
Olcsó.
-
-
Danex
addikt
válasz
DextyPremium
üzenetére
Inkább melegedhet a csatlakozó a rossz erintkezestol.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
DextyPremium
üzenetére
OK, meggyőztetek!
Helyre tettem. -
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem biztos, hogy jó ötlet így hagyni. Ideális esetben lehet, hogy megvan a kontakt, de ha nem akkor nem hiszem, hogy túl jót tenne a kártyának ha nem kap akkora feszültséget mint amennyire szüksége van, bár lehet, hogy le van valahogy kezelve, nem tudom mennyire gondolnak ilyenre a mérnökök.
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mert ki kell húzni és mögé akasztani egy együtt újra bedugni.
-
ates2
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
mintha itt amúgy az egyik kábel nem lenne rendesen bent
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Arc Raiders
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti twin edge LHR nVidia 8GB videokártya
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- ASUS GeForce RTX 3070 STRIX OC 8GB GDDR6 eladó akár beszámítással is
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így hogy az első órában leadott rendelést vissza dobták 1 hónap után
Viccet félretéve Foramax neked is?

Egy webshoptól a pofátlanság netovábbja, egy életre elvágta ezekkel nálam az ipon magát, inkább megveszek valamit pár ezer Ft-al drágábban máshonnan, de tőlük nem.. Tegnap akciózták 452k-ra, aztán délután felkerült 515k-ért megint, most meg már 528k.. Mehet a GVH feljelentés
Itt valamit nagyon benéztek...