Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Ezen besírtok ez nagyon jó..... Számtech zsenik
-
MPowerPH
félisten
Felmentem hardware aprora, es csak nezek... Mi a tosz van, 2. oldalra kellett lapozzak, annyi elado RTX3080 van. De az arak par eladotol eltekintve meg mindig viccesek. Mondjuk az alja szepen cserelodik, akik meg dragabban adjak, ahogy nezem egy ideje mar hirdetik.
Don't Tread On Me
-
-
-
Benhill
senior tag
3080 ichill x4 vélemények?
Topikban nem nagyon látok találatot még simán inno-ra sem.
2X8 pin-es csak, ez elegendő 340W tdp-reLeginkább a hangjától tartok, mennyire lenne durva? Mondjuk egy 3070 gamingx-hez képest?!
Illetve a 4. kis ventit azt ki lehet kapcsolni? Első ránézésre fölösleges.Alzán megláttam egyet 456-ért azt megvettem, annyira nem elszállt ár annyiért.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Találtgyerek
veterán
-
4264adam
veterán
válasz Walter_White #31522 üzenetére
szépen hűthető, és az a pontszám. Fáj a fogam rá 3070-et birtokolva. Erőben ugyanott lehetünk mert nekem FHD neked 1440p. Már nem szívesen adnám lejjebb az AC Valhalla avg: 100FPS max beállítással
[ Szerkesztve ]
-
Tom456
tag
-
KAMELOT
titán
Reméljük be is jön [link]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
laychi
veterán
Ezt kb tudnia kell 0.875V-tal, szintén evga rtx 3080 ti ftw3
3080ti uvoc 0.875v 1965mhzSzerk.
Csak most néztem, hogy 0.9V-ra volt alulfeszelve, úgy nem rossz.
Azt hittem 1,075V-on ment[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Volt már vkinek 3080/Ti/90-nél red light blinking problémája? Először nem értettem mit pislákol valami piros led az rgb felett, aztán utánaolvastam mi ez. Kivettem a kártyát, kipucoltam a foglalatot és a hűtést majd visszadugtam minden kábelt és a probléma megszűnt. Hirtelen kevés lett neki a 750-es corsair táp? nem értem
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Walter_White
senior tag
Kérnék tőletek egy kis felvilágositast, a G-Sync-el kapcsolatban.
a Monitor egy Samu G7, Monitoron bekapcsoltam a G-Sync-et, NV driverben engedelyezve van.
viszont a játékokban a V-Sync opciot offra kell rakni? Mert egy jateknal se lattam meg G-Sync opciot a beállitasok kozott.
bocsanat a hulye kerdesert, csak ez az elso ilyen kombóm. -
válasz Walter_White #31539 üzenetére
3080Ti-nél nincs értelme vsync-et használni. Riva Tunerbe megadod a monitor frekit, nálam pl 144Hz, és akkor a vga nem készíti el azokat a képkockákat, ami e felett lenne.
Gsync-et nvidia pulton engedélyezni, illetve monitoron is szintén.
Ha 240Hz-es a monitor, akkor 240-nél vágni. Semmit nem buksz, csak nyersz. -
addikt
válasz Locutus #31541 üzenetére
Rivatuner jobb és stabilabb még mindig.
És MSI Afterburnerhez amúgy is kell.
Szerintem pont az Nvidia FPS limiter és a játékon belüli limiterek miatt terjedt el az ,hogy 2-3 fps-el kisebbre tegyük a limitet mint a G-Sync tartománya.
Gyorsabb váltásoknál simán kitáncol (pl cpu limit esetén) az intervallumból és mehet a tearing party. Mondjuk ez túlzás, mert tényleg csak pár ezredmásodpercről van szó, de a lényeg ,hogy előjöhet ilyen.Jó lenne egy frissebb tesztet látni. RTX 20-as széria vége felé volt több ilyen is, ahol az Nvidia féle limiter kisebb átlagokat hozott. Meg talán még a minimumnál is volt egy hangyafasznyi különbség.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Locutus
veterán
Soha nem táncolt az még sehova sem... a CX-en tudok screen infot benyomni, amivel követni lehet hány Hz-en megy éppen. Egyetlen játékban sem volt gond eddig.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
addikt
válasz Locutus #31544 üzenetére
Realtime info egy TV-nél? Aligha... TV oldalárol azt nem fogod tudni ilyen részletességben monitorozni.
Egy általános input info meg szart sem ér.
Meg eleve ott az a 120HZ közel sem annyira kőbe vésett mint mondjuk egy monitor esetében. Hiszen a konzolos VRR miatt más a leányzó fekvése. Ott nem is tudom ,hogy LG CX esetén mi a helyzet, tehát hol a tényleges korlát.
----
Meg persze OLED. Ott a refresh gyorsabb mint bárhol máshol. Minden monitort ver.
Szóval egy pillanatnyi tearing, ha egyáltalán van, simán továbbúszik az új képkockával.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Attila2019
tag
válasz Locutus #31544 üzenetére
Üdv nekem is cx van rtx 3080 hdmi 2.1 -el összekötve de néha nincs hang a játékban.
Ha 1440p 120hz vagy ha 4k 120hz-re rakom a játék grafikáját egyes játékokban el megy a hang . Te tapasztaltál ilyet? Leggyakrabban 1440pben nincs hang 120 hz-en.
Nvdia Gsync és játékban a Vsync bekapcsolva van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- E91 blog 2. rész
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest