Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
En most szepen alulfeszeltem. 0.85V, 1900MHz. Igy 365W korul van a max fogyasztas. Amig nem lesz vizesblokk, addig igy marad. Az a 100W minusz rohadt sokat szamit igy leggel.
-
nexwo
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Persze! de ez nem újdonság. múltkor megjegyeztem mejjek azok a boltok ahol biztos nem venném (mikor még azon voltam, hogy 3090-et veszek)
-
-=RelakS=-
veterán
Volt már olyan 3090, amit 1,1millió felett hirdettek, és nem az ipon követte el?
-
nexwo
őstag
EVGA-nal valaki nézte a 5-10 év garancia összegét 3090-re?
-
warcat
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ja, úgy tűnik.
Még mindig tartogatom az extrém kicsi ár miatt az októberi rendelésem belőle amazonon, soha semmi fejlemény nem lett, havonta esetleg írnak, hogy nem tudjuk mikor lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"köcsög amazon, miért nem adsz ingyen ~ 120e forintot fújjfújj"

-
MPowerPH
félisten
-
nexwo
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Hol a határ az új kártyákra nem optimalizált játék (látszólagos nagy terhelés, hasznos eredmény nélkül pl Crysis remastered, csúnya mint a kő) és a photorealisztikus benchmark között? :D
Nekem egyes benchmark-ok inkább olyan mint a procin a végtelen ciklus, 100% olcsón. -
snecy20
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Az 5-ös részre gondol...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Rage2 nem idTech enginet hasznal, de tenyleg GPU nehez.
Far Cry meg jo megfeleloen magas beallitasok mellett gpulimit + cputerheles stressztesztre.
-
-
nexwo
őstag
715e [link] 3090 Ipon
ZOTAC ZT-A30900D-10P GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity PCIE
Itt garantáltam nem egy zsák kavics fog jönni kitömve hogy ne sérüljön.
-
Devid_81
félisten
válasz
mihellers56
üzenetére
Nalam egyre tobbet kellett ra varjak, hogy bekapcsoljon vele a gep, majd vegul mar soha tobbet nem akart menni.
Kb 2 evet se birt ki, de meg szerencsere benne volt a gari idobe igy ment vissza. -
válasz
mihellers56
üzenetére

-
Chris1983107
tag
válasz
Devid_81
üzenetére
Nekem mivel régi volt, vagy nem tudom ALZA visszafizette az akkori árát. Mondom akkor mi baj lehet, volt náluk pont Seasonic Focus Plus 850W Platinum, jó áron, megrendeltem azt. Így "csak" 18 ezret fizettem rá, viszont lett egy komolyabb tápom.
Amit amúgy nem állt szándékomban cserélni, miután leszurkoltam a 3080 árát
. -
Devid_81
félisten
válasz
Chris1983107
üzenetére
Ugyanilyen tapom halt meg, amit kuldtek csereben az viszont mukodik azota is tesom gepeben

-
Chris1983107
tag
válasz
mihellers56
üzenetére
Akkor nem lesz gond, itt tényleg csak a 2018 előttieknél ismeretes a hiba.

-
mihellers56
tag
válasz
Chris1983107
üzenetére
Köszönöm segítséged, én tavaj vettem nyáron. Talán csak nem de rácsekolok mindenkép.
-
Chris1983107
tag
válasz
mihellers56
üzenetére
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem lehalt a Seasonic Focus Plus Gold 750W, a sima XC3 ULTRA két csatis kártyától is. Meg kell nézni a sorozatszámot, mert 2018 és utáni modellek nem szenvednek a túlfeszültség védelem betegségben. Az enyém 1709AA kezdetű szériaszámú volt 2017 novemberben vettem, ha efölötti a tiéd akkor lehet szerencséd van. Keress rá itt a topikban, hogy Seasonic, az egyik kolléga leírta, hogy melyek azok a szériaszámok amitől felfelé már jó. Nekem tápcsere lett a vége.
Szerk: Sorry a kérdés látom nem erre vonatkozott, de azért itt hagyom.
-
boogie84
veterán
Aki VGA hőmérsékletet szeretne tesztelni játszon 1 órácskát RAGE2-vel. Tuti nem marad 70 alatt a kártya.

-
Dreamie
őstag
Napokban volt a strixről szó. Inno3d-t sikerült lecserelni rá. Nem lökött hanyatt... Az én peldanyom nem túl acélos. 2055-2070-et tudtam belőle kicsikarni, mondjuk nem 100%-os ventilátorral teszteltem. 2100-at nem sikerült elérni vele, de még nem adtam fel. A hűtése viszont jobb, azt meg kell hagyni és jóval csendesebb is. Akinek van ilyen kártyája, írja már le a tapasztalatait... Kíváncsi lennék. Köszönöm.
-
GAbre
veterán
válasz
muxi-muxi
üzenetére
Nekem maxra állított ventikkel.Gyárilag 1875-1920 között boostol.
24Fokos szobában zárt házban 2 beszívő,3 kiszívő(2 vízhűtő) ventivel.
Max 67 fokos a kártya.
Alulfeszelve 1950-re lőtt órajellel,viszont ~10 fokot tudok nyerni így.
Tesztelve Division 2.380W-os max fogyasztási mért adatokkal.(Ezt kb metro tudja csak überelni,ha überli)
Valakinek van ilyen suprim eredménye pl?(órajel,max ventis hőfok) -
muxi-muxi
senior tag
válasz
mihellers56
üzenetére
Gyakorlatilag olyan mint az Extreme, csak 2X8 tápcsatival, 1910 MHz helyett 1845 Mhz-es órajellel. Szép nagy batár kártya, különösebb bajom nincs vele. Majd' két kilós, ha félsz, h letörik a helyéről rakjál alá valami műanyag támasztékot. Négyslotos hűtés, egyesek szerint gyenge teljesítménnyel (állítólag a TUF, Suprim, stb prémium kártyák kevésbé fűtenek). Zárt házban, enyhén átlögyböltetett levegővel 73 fokos, nyitott háznál 63. Idle-ben olyan ötven, de akkor állnak a ventik. A tuning kártyafüggő, nálam a stabil vége 2050-2075 MHz körül van Cyberpunk-ban. A fogyasztás szerintem optimális (ahhoz képest hogy tuning is van, kijön 350w-ból), nem erőlködnék extra tápkerettel, minek. Van hozzá valami buta CoD promóban, varjakat dobálni marha jó, az akció meg mindjárt lejár. Extrák nem járnak hozzá, talán egy matrica, oszt' töröld szemed-szád. Bios van hozzá novemberről, és felflesseltem, nem mintha az eredeti nem lett volna jó. Az egérmozi a tetején programozható jópofa extra - legalább két percig. RGB dettó. Egy kilowattos Platinum táppal hajtom, probléma nélkül (szép is lenne ha...)Nagy felbontásban szerintem böőven jó lesz neki a procid.
Guru3D teszt az extrémről katt [link]
Amikor megvettem csak ez volt. Nem bántam meg, a sima AIB-khez képest robosztus kártya, jó tuningpotenciállal. Mai eszemmel inkább Strix-et vagy Suprim-ot vennék - mondom jelenleg annak is örülök haogy egyáltalán 3080-am van... -
nexwo
őstag
válasz
mihellers56
üzenetére
-
mihellers56
tag
Sziasztok! AORUS 3080 Masteral rendelkezik valaki? Seastonic 750w focus 80+ tápra és 3900xre helyezném. A tápom állítolag beteges ;) de majd kiderűl! Mi a véleményetek vga ról és akinek van írhatna pár szót! Köszönöm!
-
MPowerPH
félisten
Mar lehet kerdeztem, de az NV Control panelen belul a Manage 3D Settings menuben mi az, amit atallitottatok a default -rol? Tudom, hogy van egy idealis beallitas, amivel a legszebb kepet kapod.
-
-
Laraxior
titán
[link]
3090HOF PCB
-
MPowerPH
félisten
A kockazat benne van.
Ezt nezd... Igy kaptam meg. Szerinted?
Frozen: 3090 -rol. 3080 -as arak elszalltak. Nekem meg kozvetlen Karacsony utan ott volt a Giga Waterforce WB 3080, £930 -ert Amazonrol. Addig sz@rakodtam, amig el nem fogyott, kb. 20 perc.(elment az ido, rohadt ceges vouchert nem tudtam beaktivalni
) Ezert lett 3090 a vegen. -
MPowerPH
félisten
eBay tele van FE -vel, szvsz eleg jo aron hozza lehet mar jutni. A tobbseg, aki az NV -tol vette, es most arulja, azok mar igy is nullszaldoval szallnak ki, mert kell fizetniuk PayPal meg eBay fee -t is az eladas utan.
Es tenyleg tomve a piac, az emberek mar az AIB kartyakat keresik. Nekem is ott volt a lehetoseg, elhozhattam volna egy FE -t is £1480 -ert.
-
-
GAbre
veterán
válasz
Frozen
üzenetére
Hát ha azt nézzük,hogy kb dupla annyi az áruk,mint msrp volt.
Hát lassan elfogynak akkor a 3090-ek is,és akkor már azok is drágulnak.
nexwo:
Konkrétan már nem tudom,jelenleg ez van nvidia oldalán:.
3070 Starting At £469.00 200K most 3-400k.
3060 Ti Starting At £369.00 150K most 250-300K.
GeForce RTX™ 3090 Starting At £1,399.00 560k 800-1100K.
Meg attól függ.Iponon már nem először volt 1misi 3090.Ami már majdnem duplája. -
Frozen
addikt
Na srácok ki mit tippel március vegére mennyobe fognak kerulni a 3080 as kártyák? Sztem lassan a 3090 is emelkedni fog
-
-
Azért nem kéne azt sem elfelejteni, hogy ezek a tesztek nem relevánsak. Mert nem mind1, hogy 370W a max amit a bios enged vagy 450W.
-
adee.
csendes tag
Srácok! Van itt olyan 3080/90 tulaj aki nem aktivált be még COD-Cold War kupont?
-
GAbre
veterán
Az inno3d-ék amúgy hogy teljesítenek eddig?
Már ha vett valaki! -
nexwo
őstag
válasz
Cassio1987
üzenetére
Már mindegy, visszavontam a 3070 hirdetést és már ketten is rám írtak hogy nekik jó lesz a 3080

-
Találtgyerek
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nekem nincs gondom az MSI-vel. Ha lesz lehetőségem Suprimot vásárolni,akkor biztos kipróbálom.
Számomra a legfontosabb a hűtés. Hangszigetelt házam van és ebből következik,hogy nem a legjobb a szellőzése.
Eddig a 3000-es szériából Asus TUF , Strix és EVGA FTW3 járt nálam. Ezek nagyon jól teljesítettek még az én házamban is. Talán az EVGA volt egy kicsit hangosabb. -
Frozen
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Jó yhogy ráfekudtek hiszen az előző gaming x trio egy hulladék volt. Nézd meg mi ez? A lemez alatt semmi nincs ez aztán a minőség... Meg azok a vályatok is minek ? Hogy meg kevesebb felulet legyen a hőt elvezetni? Vicc kategoria. Nekem akárhogy sikerült a suprim nem kellene. Komolyan azok a rézcsővek is olyan gatyik hogy meg a paszta is közé megy..... Szánalmasra sikerül és milyen drágán adták őket... A műanyag töröt hátlapokról nem is beszélek, ez is a silány csomagolás miatt van ,úgy kell bebújtatni a dobozba...
[kép] [kép] -
nexwo
őstag
Mégsem veszem meg a Palit-ot, inkább TUF, STRIX vagy Supreme lenne a kiszemelt, de így megmaradt a lefoglalásom erre: [link]
Ha valakinek nagyon kell 3080 saját célra az írjon! -
nexwo
őstag
válasz
Cassio1987
üzenetére
Jó hír, legalább nem kell aggódni, hogy belefut az ember

-
nexwo
őstag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Akinek a régi Strix-e van az megszívta [link]
De akkor nem csak a TUF hanem a Strix is minőségibb kapacitor szempontjából mint a ref vagy a Supreme -
MPowerPH
félisten
válasz
Találtgyerek
üzenetére
En kifejezetten utalom az MSI -t, foleg az alaplapjaikat. De van par jo megoldasuk, pont az alaplapok teren domboritanak nagyot a tobbi gyartohoz kepest, es nem a high-end kategoriaban. Pont az a lapjuk nem lett a legjobb, de a tapkor felepitese jobb, mint az Asus lapokon. Itt nem tudom, nem neztem meg meg, mert a -1 fazis semmit nem jelent. Attol meg lehet a tapkor bikabb, es hatekonyabb. VRM hutes teren is az elen jarnak, szoval fene tudja... En azert nem szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 12GB GDDR6X VENTUS 2X OC - 1 év garancia - Eladó!
- XFX RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Ezert lett 3090 a vegen.