Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz Anubris #82588 üzenetére
Az emberek nem tudnak elosztani 400at 8-al, az megy.., máskülönben nagyobb botrány lett volna.
Az oktatási rendszer év(tized)ek óta tartó, céltudatos nerfelése megteszi a hatását.Minden szombat gyakorlatilag.., "persze nem közelező aláírni, el is lehet menni más munkát keresni, most úgyis van egy csomó" (!!!) . Fizetés a szombatokért két év múlva, talán.., hujj de sok lesz a munkáltatók által önmagukkal szemben indított csődeljárás.
Mindezt úgy, hogy kártya nélkül mentek a szavazógépek, kvázi valahol van egy ember, akinek van hozzáférése egy kapcsolóhoz, amit ha megnyom, akkor ez így működik már egy ideje, kabaré.
Abszurdisztán én így szeretlek, csak azt sajnálom hogy a sok, szegény, hányattatott sorsú határon túli magyar, akik ide vannak szoktatva szavazni, nem az itteni rendszer és törvények alapján kell hogy éljék a mindennapjaikat. Persze nem csak az ő és a két felessel megvett hajléktalanok és mélynyomorban élők sara.., putrisztán lakossága is nyakig benne van, hát kéremszépen most lehet élvezni az áprilisi vetés termését!
Amit mondani szoktam, kizárólag azt kapjuk amit megérdemlünk!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
snecy20
nagyúr
Na jó, mutatom az abszolút mélypontot.
In win ház, RGB led mátrix előlappal:
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
nagyúr
Gyerekek,most látom mi megy otthon !
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #82578 üzenetére
Nekem korábbról az Aqua volt garancia szempontjából oké. Az évek során legalább 5 gépet építettem onnan a nulláról. Mert pl ott volt minden amit éppen venni akartunk és árban sem volt eltérés a többi üzlethez képest, plusz a garanciális ügyintézés miatt kaptak még egy piros pontot a nevük mellé. A tőlük rendelt alkatrészekből 180-350k Ft-os gépeket építettem eddig.
Most az iPonnal volt minden rendben ahol az AF240-et garanciáztattam. Vissza utalták a vételárát. A termékek elérhetősége és ára is versenyképes. A tőlük rendelt alkatrészekből ezidáig 2 gépet építettem amiből az egyik 320k a másik 260k Ft volt.
Jelenleg árak-termék elérhetőség szempontjából az Alza, de amúgy: arukereso.hu
Amúgy a keresést részletező oszlop baloldalt eléggé hiányos és elmaradott némely termék esetén... de a lényeget meg lehet találni.+1 az Oázis, ami egy korrekt üzlet.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ScomComputer
veterán
válasz akoska07 #82582 üzenetére
Legjobb...én rendszeresen veszek innen dolgokat évek óta, eddig semmi gondom nem volt velük és ezt a garanciára értem....futár jött vitte a rosszat,ha volt cseregar akkor hozta az újat(kérdés nélkül!!),ha nem volt cseregar. akkor 2 hét és jött a szintén új....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ScomComputer #82581 üzenetére
Ennyire jó ez a bolt ?
Nekem eszembe sem jutott volna innen vásárolni.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Devid_81
félisten
Magyarorszagon melyik az a webshop ami nagyjabol hasznalhato, olcso es nem rohognek az ember arcaba amikor garancias ugyintezes van?
Vagy tul sokat akarok?...
-
Devid_81
félisten
Intel Gen11 iGPU Roughly as Fast as Radeon Vega 8 (Ryzen 3 2200G)
Nah tessek, meg a vegen csak fejlodik az integralt GPU
De csak Ice Lake (10nm) procikhoz jon eloszor ha jol latom, addig meg jon a szokasos nulla sebessegkulonbseg az igpu-nal....
-
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
Valaki tudja esetleg, hogy ilyet itthon hol tudnék venni:
A méret az részletkérdés. A számítógépházon belül akarnám rendezni a kábeleket kábelkötegelő és szemét generálás nélkül.
-
snecy20
nagyúr
Hajtott a kiváncsiság, hogy milyen az élet 4K-n, 43"-en. A képpontsűrűség a 27 / 28" @ 1440p-nek felel meg, szóval tűéles minden. Elég fasza, nem is gondoltam volna, mondom ezt a GSync 165Hz mellől, ami elég más világ, de más a szempontok is... Hogy fogom én a melós gépen a 21.5"-et bámulni ezek után....
-
Devid_81
félisten
Has China really banned Fortnite, PUBG and other battle royale games?
Ott van egy szep tablazat es jah ugy nez ki a battle royale jatekok tiltva lettek
...
-
Puma K
nagyúr
válasz FLATRONW #82562 üzenetére
Szerintem 8-10 éve találtam rá, és azóta használom. Amire kell arra bőven elég.
Korábban volt itt logout-os írás, hogyan érdemes beállítani. Azt egy ideig minden Windows újratelepítés után megcsináltam, de egy idő után felhagytam vele...
------------------------------
Olvasom az 1080 Ti topikját meg néha a többi Nvidia VGA topikot és számomra érthetetlen amit ott látok-olvasok... ez nem megy, így ki crash-el, úgy omlik össze, amúgy kék halálozik...
Egyszer újrarakom a Windows-t kb évente, mert nem ritkán tudatosan széttelepítem... Nem lassul most már az SSD-knek köszönhetően, de tudom, hogy már fent van egy ideje (cmd --> systeminfo) és nem árt ha feldobom újra.
Minden programot a 0-ról beállítok és semmit sem hozok át... amit szintén minden Nvidia driver telepítésnél megcsinálok, hogy leradírozom az előzőt 0-ra "Tiszta telepítés" választásával a driver-ből majd ha fent van az új akkor beállítok mindent.
Én ráadásul úgy használom a gépet, hogy akár 18 órákat egyfolytában játszok.
A videószerkesztésről nem is beszélve, ami órák hosszan végig 100%-on dolgoztatja a CPU-t és annyi RAM-ot eszik amennyi csak szabadon elérhető... és mégis minden működik ahogy kell...Korábban WoW-nál volt az, hogy E8400+HD 4850 majd GTX 275 aztán i5 750 + GTX 275-el 28 meg 32 órákat játszottam egyhuzamban és ott sem volt semmi bug-hiba-gond... ja és akkor a GTA IV meg a multija volt az ami ekkoriban pörgött még nálam intenzíven de a GTA-val sem volt gondom... pedig azzal is hosszú órákig tudtam játszani...
Szóval nem tudom mit csinálnak egyes emberek a gépükkel, hogy ilyen hibákat tapasztalnak...
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz FLATRONW #82562 üzenetére
Gondiolom 1000 és 1 ingyenes alternatíva lehet, végülis a POT Player lett a befutó.
-
FLATRONW
őstag
-
snecy20
nagyúr
Kérdés:
Vagy 10 éve használok BSPlayer-t filmek lejátszásához, de a 2160p tartalmak alatt elég fura dolgokat produkál.
Tudtok mondani valami jobb, naprakészebb médialejátszót, ami már bevált?Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Devid_81
félisten
-
ÁdiBá
veterán
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz ScomComputer #82551 üzenetére
Micsoda unott fejek...hervasztó!
-
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #82551 üzenetére
Legalabb a csavo boldog a hatterben
Amugy meg a VRM-et nem is hutottek semmivel?
...
-
ScomComputer
veterán
válasz FollowTheORI #82548 üzenetére
-
nagyúr
-
nagyúr
Persze azt mindenképp meg kell várni mostmár... főleg a PCIE4 lapok miatt lesz az érdekes.
Szerintem CPU-ban nem érik utol az óriást.
Bár ha meglépik a 4.5GHz-et stabilan, akkor lehet keresnivalójuk már eléggé... az már alig lassabb.Ettől független iszonyat versenyképes alternatíva lesz (mégjobban).
Amúgy közben megnéztem, nem is akkora jó ár az a 9900K még...
600 dodó körül volt eddig.
Van még hova mérséklődnie majd.(#82544) Keldor papa
Nekem kellene a több szál is igazából, nem csak játék miatt.
Mondjuk ha az AMD tényleg még több magot pakol majd a desktop vonalra, az igencsak csábító lesz.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz ScomComputer #82546 üzenetére
Lolll... ezt te érted is vagy van hozzá cc valahol?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ScomComputer
veterán
Zolkorn említi,hogy valóban BGA forrasztási hiba okozza az rtx gondokat....a Galax beismerte a Tajvani kiállításon....
-
Puma K
nagyúr
Méricskélés:
The Retro Series – the R9 290X 4GB vs. the GTX 780 Ti 3GB – 38 Games Benchmarked - link
a tesztben van még AMD RX 590 és Nv GTX 1060 6 GB is.
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #82543 üzenetére
Ha csak játék a cél akkor sokkal jobb választás az i7-9700K. Látom itt 409$. No brainer, lenne...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
-
VTom
veterán
válasz FollowTheORI #82540 üzenetére
Plusz szállítás, áfa, vám
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
Amazonon kint már van 534 dollárért... az 152k lenne nettóban.
Vagy eddig is ennyi volt odakint?
-
keIdor
titán
válasz hszilard666 #82536 üzenetére
Annyi szép, de jobb hardver van. Nyilván a szépség szubjektív, de ugyanolyan design-al is találsz Maxwell kártyákat, a Pascal meg eleve szebb.
Seahawk-ról mondjuk visszaváltani referencia hűtésre önsanyargatás.
Szerk.: Vegyél GeForce 7900 GTX-et, tedd a falra, ugyanígy néz ki. Szerk.: Ja nem, a GTX-690 néz ki ugyanígy, kevertem, de ismerős volt ez a design.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
VTom
veterán
válasz hszilard666 #82534 üzenetére
Akkor meg nem is kérdés.
Rendelj aliról egy Titan Z posztert inkább, és tartsd meg a 1070-etMost látom, hogy ráadásul Seahawk-od van, asszem lenne meglepetés, ha beröffentenéd a Titan Z-t
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz hszilard666 #82536 üzenetére
Nyomtass rola egy kepet, es rakd bekeretezve a gep tetejere, a GTX 1070 et meg tarts meg
Szerk:Tudok jobbat, csereld le a 1070-et egy garis 1080-asra, huvosebb, stabilabb es gyorsabb mint egy Titan Z
It just works![ Szerkesztve ]
...
-
snecy20
nagyúr
válasz hszilard666 #82534 üzenetére
Akkor azt hiszem körbeértünk.
-
VTom
veterán
válasz hszilard666 #82528 üzenetére
Persze, hogy többet ér, azért lenne ennyiért jó deal
Én nem vennék Titan Z-t, borzalmas fogyasztás, hangos, kazán, az SLI meg csak a régebbi játékokban megy inkább.
A 980Ti ugyanezt a teljesítményt tudja, én inkább azt vennék.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Devid_81
félisten
válasz Raymond #82530 üzenetére
Megnezem majd geprol ha hazamegyek.
Telon az ebay app nem mutatja csak az utolso 20 eladast, de az meg mar joval odebb van mint 20.
Vmi relative olcsora emlekszem, tudom volt jo par akkoriban elado amikor en is arultam.
De nem akarok hulyeseget mondani az arra ujra, lehet tobbert adtam el....
-
Raymond
félisten
válasz Devid_81 #82529 üzenetére
Olcson adtad:
Is Nvidia's GTX Titan Black Still Worthy Of Its High-End Price Tag?
2:48-nal kezdodnek a tesztek.
Nem nagy eresztes, foleg nem azokon az emlitett 300GBP koruli arakon amin mennek. De ez mar szerintem inkabb gyujtoi arazas, ugy meg nehez argumentalni ellene.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Devid_81
félisten
válasz hszilard666 #82528 üzenetére
Titan Black-et adtam el par honapja £124-ert ebayen.
I dunno...ettol azert tobbet kellene ernie...kerdes, hogy ki lat benne fantaziatSzerk: talaltam neked
Part No: KF4RV - Dell 12GB nVidia GeForce GTX Titan Z GDDR5 768-bit DVI-I DVI-d HDMI Video Graphics Card
Part # : KF4RV
Be the first to review this productEmail to a Friend
Availability: In stock
Excl. Tax: £4,371.00
Incl. Tax: £5,245.00
+ FREE SHIPPINGEnnyiert belefer az ingyenes postazas?
[ Szerkesztve ]
...
-
nagyúr
-
-
VTom
veterán
válasz hszilard666 #82523 üzenetére
20 ezer Ft.
-
hszilard666
veterán
Mennyiért lenne jó deal a titan Z?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz keIdor #82515 üzenetére
nekem az elso gen XL nagyon bejon. baromi nagy nyuldobo az elozo G3mamhoz kepest (fun fact: maga a kijelzo ugyanakkora), de kibirja a reggel8-ejjel4 tavot tripadvisorral, uberrel, roaminggal, fenykeppel, ket+ ora gpssel, tetejeben kamerara kb a pixel 2 xl szintjet hozza es a legfrissebb android9 ott figyel rajta. gyorstoltes van. picit halk az ebresztooraja, ennyi az osszes bajom vele igy lassan fel ev utan. mondjuk barati korben az oneplus 5t ugyanezt tudta.
az meg nekem nem er 400 euroval tobbet, hogy picit kisebb legyen a kava.
a kerdes ugye az, hogy mondjuk mivel tud tobbet az Xs a gyakorlatban egy harom eves 250 euros pixel 128GBhez kepest.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
keIdor
titán
Oroszország...[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
Baazmeg...
-
Raymond
félisten
válasz keIdor #82517 üzenetére
A Xiaomi csak az Android One miatt van, pure nem-osszebarmolt Android gyors update-ekkel. Es 200EUR volt a 4GB/64GB valtozat, ez igy jo lett, eleg amire kell es a kamera is jonak mondhato. Van jobb, de a 3x-4x arat nem eri meg mert annyival nem jobb.
-
Devid_81
félisten
Exclusive: first picture of GeForce RTX 2060
Kivancsi leszek elobb kiszorjak-e a Pascalokat, de szinte biztos, szoval ez meg szterintem odebb lesz mire ez kijon.
...
-
keIdor
titán
válasz Raymond #82516 üzenetére
Xiaomi, Oppo, Meizu stb. sose használtam, nagyon élőben se láttam még ezeket. Jókat hallok róluk, csak saját tapasztalatom nulla ezekkel. Úgy egyébként remek telefon az XS, csak kiegészítőkkel, legális jó appokkal eszméletlen sok pénz, úgy kb. 600.000-700.000ft-nyi eurót el lehet verni az egészre.
Más gyártó a harmadárt adja a 18W-os töltőt, meg max 20€ a vezeték nélküli töltő.
Ezért csökken a népszerűsége, kezd drága lenni az amerikainak, nyugat-európainak is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Raymond
félisten
válasz keIdor #82515 üzenetére
Olvasgattam itt az utobbi hetekben/honapokban a telos hozzaszolasokat es ez tuti hogy nem az en vilagom. A smartphone tortenelmem annyi hogy Samsung Galaxy S (GT-i9000) -> Google Nexus 5 (LG G2) -> Xiaomi A1. Van egy Elephone P9000 is, de azt soha nem hasznaltam, inkabb kivancsisagbol vettem.
-
keIdor
titán
válasz TTomax #82503 üzenetére
Piaci ár alatt nem volt rossz vétel az iPhone XS, de piaci árat nem adnék érte.
Néhány év kihagyás után jó újra kipróbálni az iOS-t, de már nem jobb egyáltalán mint az Android. Ez a lassan 2 hónapos mostani álláspontom.
A legjobb telefonok szerintem a One Plus 6T, Huawei Mate 20 (Pro), Huawei P20 (Pro), ROG Phone, Razer Phone 2, de Samsungok is jók, nekem van egy-két dolog ami ott szoftver oldalon a mai napig nem tetszik, lassú update meg belassulás idővel (nekem az összeset érintette).Még a sima Pixel 3 tetszik (XL nem).
Ami bajom nekem van az almával az a piaci ára, kiegészítők ára, lazán +300€ felett van ha kell gyors töltő, vezeték nélküli töltő, AirPods stb. hivatalosan persze, de ennyire drága.
Drágák az appok is, csak nézek olykor, hogy havidíj 9.99€, hetidíj: 4.49€, éves díj: 29.49€ és társai... horror... van ingyenes alternatíva is (legális) de háttérappért havi 10€??? Miafa...Néha az az érzésem, hogy ez az iJustine féle picsáknak van árazva, akiket ha az egész topik összefogna se tudna “eltartani”.
Szoftvere amúgy gyors, stabil, kijelző 10/10, kamera 9/10, csak az az Apple ceruza... nem csodállom, hogy manapság csőkken az érdeklődés. Kezd drága lenni az átlag amerikainak is...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
stratova
veterán
Erről mindig beugrik, amikor egyszer az akkoriban új 5S-t láttam, cégünknél dolgozó egyik takarító hölgy kezében (~250 + biztosítás). Picit meglepődtem, mondom nofene rossz státuszban dolgozom? Aztán rájöttem, hogy ez is pszichológia, egyfajta kompenzáció.
Másrészt viszont van egy probléma, amire sajnos Apple ráhatása híján a piac sem reagál már rendesen. Mégpedig, hogy főleg női kézbe lassan ordas nagyok a telefonok. Talán az Iphone SE most az utolsó tényleg pici, de nem nagyon gyenge telefon. Gyakorlatilag alig van már friss 67-70 mm szélesség alatti telefon (régen átlót írtam volna, de változtak a képarányok).
[ Szerkesztve ]
-
Mamuska
őstag
válasz ScomComputer #82512 üzenetére
-
VTom
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz Mamuska #82505 üzenetére
Ezt viszont nem tudom, nagyon ritkan jarok otthon, evente 1x es akkor is javareszt csalad latogatasbol all az egesz
Pedig ezek a cuccok otthon sem olcsok, inkabb bele sem akarok gondolni ki hogy mennyi hitellel vagy akarmivel veszi ezeket, csak, hogy "meno" lehessen...
-
TTomax
félisten
Hát nekem nem az jön le,hogy az iphone népszerű(ha szavaztok látjátok az eredményt).[link]
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #82500 üzenetére
Nálunk 3óránként kel fel,egy éjszakát nem lehet egy etetéssel elvinni kettö,de van amikor három is.Nagyon keményen kajál,persze ennek örülök... 3500al született,rá két hétre már 4040 volt,pedig a babák nagy része az első hétben veszít a súlyából,nahh hát ö nem... két naposan korában átfordította fejét a kiságyban,1hetesen már tartotta,persze nem stabilan. két naposan volt egy alkalom amikor 140mlet evett,azt hittem rosszul látok,de nem,2X70mles kész tejet bevert,öltöztetni szerintem olcsóbb lesz mint etetni... Jaa,és minden etetésnél tisztába kell rakni,van hogy közte is...átaludt éjszakára esély sincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest