Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
HBO go-zok, nincs sok szükségem letölteni, de ha le is szedek valamit az az arányom javítására megy, másrészt a mai filmek nagy része szar, sorozatot meg nem várok csak a Witcher-t és a Stranger-t, ez mind messze van. Én Netflix-et is fizetnék, de szarnak bele, alig van magyar feliratos dolog, és emellett még a kínálat is gyenge a kintihez képest. Na jó, a Westworld is jó sori, de az is messze van. De egyébként nem egyszer és nem egy helyen írtam, hogy ha lesz olyan oldal ahol minden film és sorozat fent lesz és marad is, legalább magyar felirattal, azonnal pengetem érte amit kell.
[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
válasz cyberkind #81691 üzenetére
Lehet, de azert megse Vad angyal
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
ÁdiBá
veterán
válasz keIdor #81669 üzenetére
Minden programom jog védett úgy hogy ez baromi öngól...
Viszont filmet nem veszek...
Csak az AVASTOM 40 rongy évente... a legfullosabb verzió, úgy hogy szerintem ne engem kostolgass ezzel.
Drágábbak a programok a gépemen mint maga a gépem szerintem...
De pl, most az Árva angyalt töltöm a családnak, anyukám imádja, és sorozatozik...
Nyilvá az is warezz..[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
válasz FollowTheORI #81668 üzenetére
QBitet használok én is, csak abban nincs sebesség teszt... baromira nem irja hogy jól van beállitva vagy sem...
ÁdiBá
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #81684 üzenetére
Én külföldiektől hallottam panaszt erre, de ez is egy-két ember. Nem mindenkinek való, ez egy lassú játék, arra ösztökél, hogy felfedezd a világot. Van egyébként Fast Travel benne, vonat, lovaskocsi, meg a tábort a fejlesztetted, akkor oda is rak egy térképet és az 5-6 város valamelyikébe van FT. De nem úgy, ahogy az Elder Scrolls csinálta pl.
Én szerintem a tizen éveseknek nem is való, azoknak ezer százalék, hogy nem jön be, ez tipikus 25-től felfele keltheti fel az érdeklődést.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
válasz keIdor #81682 üzenetére
Én ezt tudom, a western sose volt ez a műfaj de nem értik meg, és itt a PH-n is megy a harc, hogy mekkora szar már, meg ez nemhogy GOTY, de még csak nem is jó és blabla. Én alig várom ezt, imádtam mindig is az ilyen igényes játékokat ahol teljesen beletudom élni magam a "főhős" szerepébe.
-
keIdor
titán
válasz FLATRONW #81681 üzenetére
A csodálkozást én se így csináltam volna a fejlesztők helyében, ez jogos. Lehet azt hitték meghalsz? Nem tudom, van egyébként jobb végződés is, a csajt meg lehet kötözni és be lehet dobni a gödörbe. Az a legszebb bosszú. Csak a videóban megölik.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #81679 üzenetére
Ez nem a kapkodásról, fast traverről szól, kell rá egy hónap mire kiviszed.
Azok panaszkodnak, akik a pörgős CoD-hoz vannak szokva pl.
Ez a játék azoknak való, akik Witchereztek, Skyrimeztek, GTA-ztak stb. pont az én világom.Év játéka amúgy, Witcher 3, Uncharted 4, The Last of Us vagy God of War minőség. Az animációk nagyon ott vannak a szeren egyébként, még a lovak nemi szerve is ki van dolgozva. Hidegben kisebb, melegben nagyobb, nagyon változatos a környezet, jók a karakterek, az állatok megnyúzása is ki van dolgozva, lehet vadászni, sok a side quest. Single Playeresek utóbbi idők legjobb játéka. A multisok sírnak, ott kell kapkodni.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
FLATRONW
őstag
válasz keIdor #81678 üzenetére
Hát nem tudom, nem igazán értem ezeket a jeleneteket.
Elsőre érdekesnek tűnnek, de a befejezés valami szörnyű.
Leütnek, leitatnak, megerőszakolnak, kirabolnak és a végén néhány száz méterre kábultan kibas.nak a vadonba. Utána meg csodálkoznak, hogy visszamész és kicsinálod őket. Az egésznek semmi értelme. -
keIdor
titán
válasz ScomComputer #81677 üzenetére
Ez amúgy még durvább volt, eleve hogy néz ki a csávó... 2 hete keveredtem ide.[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #81674 üzenetére
Viszont a torrent nem egyenlő a warezzal... ez kb olyan mint ha azt mondanád,hogy a kést csak gyilkolásra lehet használni.Szerintem ne törjünk azonnal pálcát mások feje felett.
Én magam egyébként már régóta nem használok torrentet,söt regisztrációm sincs már például.De azért vannak olyan esetek amikor nem tudok valamit sehogy máshogy elérni,pl éppen a minap akartam nosztalgiázni egy 2004es játékkal,megvenni már nem lehet,bár anno megvettem de a cdjét sehol nem találtam.Van belöle már ingyenes online játék amit a fanok kreáltak,de nekem az eredeti kellett ahol még nem nyúltak bele a ballanceba...egyébként ez a BFME1 volt.EA games,de se steamre se originre nem jelent meg soha...Csak a torrent maradt,ahol lábremegve még le tudtam húzni egy original ISOt...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz cyberkind #81672 üzenetére
Annyi,hogy ugye kapsz egy login emailt meg pass,és használod...én szoktam innen vásárolni,eddig nem volt gond vele.Pont officet vettem az egyik ismerősnek minap,még lehet ennél is olcsóbb volt...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
keIdor
titán
válasz FollowTheORI #81668 üzenetére
Eleve a warezt kéne elfelejteni, pláne millás gépekkel.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
Ezért nem szabad magyarul használni semmit.
Mivel kipipálta zöldre, ezért valószínűleg hozzáadta a tűzfalhoz.
Mellesleg ki az aki még utorrentet használ? Rossz ember lehet csak.
qbit fényévekkel jobb tisztább érzés.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #81660 üzenetére
Nekem jovore jar le a 2 eves szerzodesem, majd Juniusban eldontom kell-e az s10.
Az 590-esnek egyetlen ertelme van, ha kell az a 3 jatek ami kb £70 picit talan tobb is, akkor eleg jo vetel.
Egyebkent meg £182 ma a Nitro+ 580-as egyertelmu deal meg akar az 1060 felett is...
-
nagyúr
válasz Devid_81 #81659 üzenetére
Jo lesz,a teszteket azért majd meg várom.
Nem leszek az elsők között.
Biztos vagyok benne,hogy itt is lesznek gondok a megjelenés után.---
Vki meg tudja nekem mondani mire jó és miért kell az RX 590 ?
---
Most látom... promóban elég jó az árazás .
És kb itt a vége,csak az árazás amitől jó lehet.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
keIdor
titán
válasz snecy20 #81653 üzenetére
Azért a Forza Horizonhoz hozzá tudok szólni. 1, 2, 3, 4-et is 30 fps-el vittem ki, semmi faltól falig nincs, de ez egy arcade játék, maximálisan controllerre írva.
60fps is opció mondjuk, Xbox One X 1080p mód meg PC kell hozzá. Én megnéztem 144fps-el is, annak a játéknak nem kell, nem lesz jobb tőle.
Többivel nincs tapasztalatom.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Puma K
nagyúr
válasz proci985 #81640 üzenetére
Köszönöm a részletes elemzést!
Hosszútávra terveznék az épített vízel és az ilyenek miatt is parázok egy picit. Mármint a nem megfelelően kiválasztott komponensektől és hát itt azért lehetnek egyéb problémák: a szivárgás veszélye vagy a pumpa leállása (helló AF240 ) esetleg egy alultervezett-méretezett rendszer.
Jelenleg azt tervezem, hogy távolról elérem a gépet és videót vágok a munkahelyemről.
Vagy egy a már elindított rendert ellenőrzök. Esetleg újat teszek be-indítok el. Talán még össze is raknék távolról néhány anyagot vagy legalább belekezdenék.Ehhez meg kellene a jó hűtés mert akár hosszú órákon keresztül 100%-on jár majd a proci. Plusz ezen felül, azért szeretném kihozni a maximumot első körben a CPU-ból még biztonságos keretek között.
7000 valamennyiért vettem alzáról egy bontott csomagolásút. A koncepcióm az az volt, hogy megnézzem hogyan tudnám elhelyezni a gépházban.
Amúgy 9-9,7k Ft között mozog az ára bolttól függően.A próbálgatás után mikor ténylegesen rájöttem, hogy ez nem fog beférni a házba, akkor elszontyolodtam és vissza raktam a dobozába.
Ma-holnap megnézem mi tud a gyakorlatban, mert ha már ma eljutottam oda, hogy mégis használnám akkor legalább tudnom kéne hogy egy darab mit tud... nekem meg még legalább 3 db kellene a már meglévő 1 db mellé
Kicsit sokfelé jár a fejem mostanában...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #81652 üzenetére
De tényleg, visszaváltok 60Hz-re esek-kelek, kanyart nem tudok bevenni pontosan.
Az ilyen pontosságot igénylő játékoknál mint a PC2, Dirt, Assetto, egyszerűen kell a magas képfrissítés, de még a Forza Horizonnak is nagyon jót tesz... faltól-falig NFS-nek jó a 60FPS is.[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Hű, nem is gondoltam volna hogy ilyen jó lesz a Project Cars2 165Hz-en - a 60Hz/60FPS után. Gyakorlatilag minden körben ugyanott, méterre pontosan belőhetőek a féktávok, és ez tisztán a folyamatosságból adódik.
Elmehet még a susnyásba a konzol emellett.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ÁdiBá
veterán
Valaki tudja hogyan tudom magam aktiv módba rakni QBittorentnél, utorrentnél?
Most bekötötték a TMOBIL-t 2000/1000 direkbe van rákötve a gépre, és nem tölt fel... ha fel is tölt max 10kb/s.
Annyit ir nincs port nyitva.
Ötletetek van?
Kerestem googleban, de lövésem sincs mi a baja, egyszer azt irják RUTER aztán Virusirtó...ÁdiBá
-
nagyúr
válasz TTomax #81635 üzenetére
Megbeszéltük,mehetünk.
A feka csajokat meg csak nézni birom de szagolni már nem
#81636 TTomax :
Kisebb lányom ugyanez volt,úgy kellett kikönyörögni onnan,és tényleg lusta.
De én így imádom.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Puma K
nagyúr
válasz Devid_81 #81624 üzenetére
Már anno az ezer éves Coolink ventikhez is járt (a lapátok színvilágához hűen neon sárga-zöld-ezmijez színben) és a mostani 200-as Noctuához is csomagolva van kétféle gumis rögzítő:
Múltkor rendeltél 2db Noctua ventit az RTX 2080 hűtéséhez... azokhoz nem járt?
Nem bírtam újfent magammal és rendeltem egy ilyet:
Alpenföhn® Brocken 2 PCGH - link
Addig ez lesz a CPU-n amíg meg nem álmodom ezt a CPU vízhűtés meg delid+die guard témát...
Ma a kollégám megmutatta hogyan tudná leszedni a 200-as Noctua számomra felesleges részeket a keretből. Elég szépen vágtunk ma mindenféle műanyagot ráérős időnkben az irodából kiszabadulva a raktárba-udvarra
Gratulálok!
Kitartás neked és a párodnak![ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
válasz proci985 #81640 üzenetére
Látom te is macska szerető ember vagy....akkor ezt nézd meg...milyen harcias a "potyka".....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Puma K #81623 üzenetére
a kep alapjan ez egy egykoros rendszer. ebbol indulok ki. (sajat eloeletem vizen itt ha ugy gondolod, hogy levegobe (no pun intended) beszelek.)
a csatik alapjan szemre 13/10 (kulso/belso) atmerorol van szo. az 1.5mmes csovastagsag miatt torhet.
van a hatso assembly (ez a radi - tartaly - pumpa kombo) es a felso (dual radi - tartaly - pumpa) kombo
van a felso (dupla radi - tartaly - pumpa kombo)
kezdjuk bal felulrol orajarasaval megegyezoen:
- val felul van a pumpa-tartaly-radiator assembly. a ramokat lefedi majdnem teljesen.
- a CPU blokk bal oldali, valszeg bemeno (ha az EK dokumentacio szerint van osszerakva?) agan negy 45 fokos szogbol allo csatlakozo csoport van. magaban 20 euro es a gyakorlatban ilyet akkor epit az ember, ha nem adja ki a rendszer.
- a cpubol jon ki a masodlagos assembly, innen megy az MB VRM blokkba
- az MB assembly valahova hatra megy
- az elso radi fut mindent
- az also radi is, de legalabb van bent egy tapasztalatok alapjan hangos aramlasmero
- aztan az also radi utan meg egy?
- ket valami nv kartya egy harmadlezart parhuzamos porttal.
- ami igy iskolatanulmanya annak, hogy hogy ne kosd korbe az alkatreszeid ha nem akarod, hogy szenvedjen a pumpa.
- tippre a leeresztoport az atfolyasmeronel van.
- a feltolto pedig a hatso assemblynel.ami miatt remalom:
- egy kor, ket tartaly + ket pumpaval
- szoval hogy is toltod fel es hol??
- barmit cserelni kell gyakorlatilag le kell ereszteni... de oke, hol ereszted le? a leeresztoport nem a legalacsonyabb ponton van (sok sikert az also radihoz)
- az SB meg fog sulni 30 fok folott. tapasztalat.Keldor papa: nekem igy baratnoknel az volt a legdurvabb, amikor a voroshaju goth exem skandinavoknal a helyi nyelven kerdezgettek, hogy mi merre van.
de tavolkeleti ismerosok alapjan eleg nagy a variancia.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TTomax
félisten
válasz #45997568 #81637 üzenetére
Köszönöm!
(#81638) stratova
Nahh igen,én is most pihentetem a melót egy hétig,ide koncentrálok.(#81636) TTomax
Ezt azért jól leírtam...itt-ott hiányzik egy-két szó....[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz TTomax #81636 üzenetére
Kismamahotel at it's finest. Nálunk is héderezett még egy hetet, potyára vett ki az apja 1 hét szabit
Fingers crossed, gondolom ott leszel a szülésnél, ne lepődj meg ha esetleg anyjuk elküld melegebb éghajlatra, hogy ez miattad van a tolófájás nem vicces.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Hát baccátok meg nem a fiam megszületni.... már 40hét+6nap...vasárnap be lesz indítva vagy vagy úgy a korházban.Már 4kiló felett van a fiam,lusta here mint az apja... Jahh,Király Alex lesz a neve.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #81600 üzenetére
Hm...nekem nagyon nem zsánerem az ázsiai csajok,de ez a jó ebben mi ketten mehetünk együtt csajozni. A feka csajokat meg csak nézni birom de szagolni már nem,olyan "nehéz" illatuk van amit ki nem állhatok...
-
Raymond
félisten
-
Devid_81
félisten
Ez mondjuk igen erdekes eredmeny, bar nem meglepo.
Innen erdemes nezni picit akit erdekelnek VGA eladasok, szazalekok stb stbAzert az 1080 Ti valoszinuleg az egyik legjobban sikerult kartyaja az nVidia az elmult idoszakban, ez latszik is
...
-
Devid_81
félisten
Biztos par nap alatt majd helyreall az Nvidia tozsde ara, de ugy latom megsem volt minden rendben a Q3 report alapjan az egesz.
NVIDIA Q3 2018 Results Detailed Breakdown – Here’s The “Why” Of The Crash
Nem fogunk sirni szerintem ha egy kicsit most rosszul megy majd nekik
[ Szerkesztve ]
...
-
cyberkind
félisten
válasz ScomComputer #81629 üzenetére
A BF-ben szinte semmi különbség sincs, nagyon örli cucc ez még.
-
ScomComputer
veterán
Jani nyilatkozik az RTX-ről....17perc 20mp-től....
-
stratova
veterán
válasz keIdor #81606 üzenetére
Alapból nem annyira tónusos a testük ez tény és nem az a hú de hosszú lábú nép.
Viszont pl itthon ha összefut az ember egy-két félvérrel az nagyon hűha tud lenni.
Egyszer a plázában még párom is megszólalt, hogy de szép vonásai vannak. Na ott kussoltam rendesen pedig ő is kellemes teremtés.
Volt itt logout poszt, olyan fórumtársról aki talán Tajvanon járt, a genetika és a magas páratartalom miatt meg nyilván az ottani étkezés is közrejátszik, alig látszik rajtuk a kor tényleg úgy 45-50-ig. -
proci985
MODERÁTOR
válasz Devid_81 #81624 üzenetére
egyebkent azt nem ertem, hogy a 9800X hogy kerulte el mindenki figyelmet?
ugyanannyiba kerul mint a 9900k, hasonloak az orajelei, cserebe tud 44pciEt es socket2066os. gyakorlatilag a 7820X helyet ugy veszi at, hogy azza valt kicsit emelt orajeleken, aminek a 7820Xnek eredetileg lennie kellett volna.
ja es intel a HEDTn vegre kivegezte a 4/4-4/8-6/12 / megvagott pciE / megvagott cache / ket processzorcsalad szenvedest es levagta a csalad totalisan ertelmetlen vadhajtasait. mondjuk AMDhez kepest valamennyire meg mindig el van arazva, bar a 9800Xre ra lehet fogni, hogy mas a celcsoportja, mint az 1920Xnek a felepitesbeli kulonbsegek miatt.
mondjuk egy pciE vagott 9800Xnek nem lett volna piaca a 9900k / 2700X / 1920X harmas celcsoporttol fuggoen ugyanazt tudja, csak jatekok alatt jobban, majdnem ugyanazt csak felaron, illetve workstationkent tobbet es tobb pciE savval.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Intel cuts off DiY desktop processor supply chain deliveries for Q4 2018
Boldog Karacsonyt minden kedves leendo AMD-snek
Szoval nem eleg, hogy eleve 50% felarral lehet venni csak intel procikat, de meg lesz feljebb is, koszonjuk Emesenek ismet
Szerk: (#81623) Puma K jah hogy jah?!
En olyan kis gumi izeket nem kaptam eddig egyetlen ventihez sem, lehet rossz markahuseget fogadtam?!
Nah mindegy, vegulis kokeszoltam en a venti ala 4 kis labat, a gpu/vrm/vramok kornyeket fujja, konkretan hozott -2 fokot a GPU-n, szoval gondolom a vrm/vram is orul neki, csak azt ugye nem annyira tudom merni csak a laseres infra cuccal sacc/kb-re[ Szerkesztve ]
...
-
Puma K
nagyúr
válasz proci985 #81611 üzenetére
Kérlek részleteznéd mely okokból kifolyólag rémálom?
Persze látom én is, hogy nem egyszerű a szituáció a mellékelt képen, de érdekelnének a részletek.Tegnap lefekvés előtt összeraktam a gépet ami hétfő-kedd óta darabokban volt... - nem volt sok kedvem foglalkozni vele a héten- ... szóval tegnap beraktam a gyári Intel mákdarálót... és most megnézhetem milyen minimum fixált fesszel stabil még. Szintén fixált 4 Ghz vagy alatta lévő órajelen...
Addig lesz így, amíg meg nem álmodom, hogy most jöjjön-e ténylegesen és mikor az épített víz.
Vagy valami egyéb, a gyári Intel megoldásától hatékonyabb hűtőt tegyek a procira...Nem, ez nem az enyém
Ezt a képet az overclock.net-ről szedtem, a Thermaltake V71 házam ottani topikjából.
Itt egy lista mi van az ipse gépében,, de sajnos nem teljes: [link]
Szerintem a GTX 980 Ti VRM részére tolja a levegőt, és a gumikat meg oda ragaszthatta a backplate-hez.
Ilyen rezgéscsillapító-rögzítő gumik járnak a Noctua ventikhez meg más gyártó is adja a ventilátorai mellé.Gyerekek a mákos gubáért van kitöltve az alaplap, ha nem nézitek
Nem az enyém a gép, de kérdezd az adott tagot: Laithan
Amúgy szerintem biztosra megy a BIOS módosított GTX 980 Ti SLI miatt amit a gépében hajt
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz proci985 #81611 üzenetére
Akad egy-két jó, csak mikor jönnek ezek a booth babe videók mondjuk a Computexről ami Taiwanban van ugye, meg jön egy másik ami Európában vagy USA-ban van, hát, nálam ég és föld a kettő a lányokat elnézve.
Félreértés ne essék, én nem a duci lányokat szeretem, csak jó ha van mit fogni... ugye... nekem az ázsiai lányok 90%-a túl vékony, itt most ez az együttes lehet kivétel, de az átlag nagyon vékony.
Az én szememben a közép és kelet európai lányok a legszebbek. Szlávok és magyarok.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
egyebkent eleg nagy a variancia, kb ez olyan, mintha nem tetszenek az europai lanyok, avagy vess ossze egy olaszt, egy hollandot (mondjuk hollandbol), egy spanyolt (mondjuk madridit), egy dant (mondjuk skagenit), egy svedet (mondjuk stockholmit), egy osztrakot (pl burgenlandbol), egy horvatot, egy szerbet es egy szlovakot.
Puma K: ez igy elso, masodik es harmadik ranezesre is remalomnak nez ki.
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Belakta.
VTom :
Ezekre a részekre lógott rá a 200-as Noctua és ezért sem tudtam volna betenni azzal a kerettel amivel alapból gyártották:
Szóval ezért sem játszott volna gyors kötöző amit múltkor javasoltál.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
AdiBá, ezt mondtam neked, pici várás, máris -100k.[link]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
snecy20
nagyúr
Azt mondod, hogy még nem jött el ennek az ideje a jelenkori hardvereken?
Amúgy tényleg nagyon látványos tud lenni meg minden, és még csak a legelső fecskék egyike a BFV, mi lesz még itt mire kiforrja magát... De csúcskártyán a 30FPS az botrány gyenge egyelőre.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #81604 üzenetére
Koszonom a neveben is!
Amugy ezek a kis almos szemuek nekem is nagy idealok voltak.
Amelyik nem hizik el gyerekkoraban, az konkretan full csinos marad oreg koraig, fogalmam sincs hogy csinaljak, de eleve 1000-bol talan 1 kover, azt is a modern korunk rossz kajainak koszonheti+itt el sok eve es mar megrontottak az itt elok a Mekis kajakkal, de inkabb mar itt is szuletett nagy valoszinuseggel.Szoval hajra!
...
-
keIdor
titán
Szerintem kabaré...[link]
Azt mondom az a tükröződés ahol az egész házat látod az nagyon komoly, a többi olyan "meh" kategóriába esik nálam. Fel sem tűnne ha nem teszik egymás mellé.
akoska07: Semmi rasszizmus részemről... de továbbra sem tetszenek az ázsiai lányok. Sem testalkatra, sem sehogy. Nekem full más az ideálom. Na jó, egy kivétel van: Asa Akira.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz Devid_81 #81601 üzenetére
Kit érdekel hány évesek...
Nem vigyázok... ők az életem .
---
#81603 Devid_81 :
Sosem mondtam,de nagyon szép feleséged van.
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
válasz akoska07 #81600 üzenetére
Pontosan hany evesek?
18-38-ig barmit ramondanek barmelyikre, vigyazz ezekkel a csajokkal, eloszor kerjed el a ID-t toluk, mert a kor nem latszik meg rajtuk amig nem erik el az 45-50-et
En laktam Kinaiakkal, az anyuka 45 korul volt, de kipihentebb allapotban siman 25-nek nezett ki......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest