Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz proci985 #63658 üzenetére

    Számomra ez a jelenség amit leírtál abból az időszakból ismerős, amikor a Crimson megjelent és az első egy-két verzióban a PowerEfficiency funkció default be volt kapcsolva..

    Ezt azt eredményezte hogy a kártya folyamatosan tesco gazdaságos üzemmódban próbált működni és terhelésre folyamatosan változtatgatta az órajelét, elég agresszíven.

    Btw, már a 280X-et is úgy használtam annak idején, hogy a Powertune BIOS szinten ki volt rántva alóla az MSI AB által, ugye az unoffical OC & without PP support funkcióval.
    Egészen a Reliveig működött, nagyon szerettem mert játék előtt elég volt AB-ben kiválasztani a tetszőleges alulfesz vagy éppen OC profilt a hozzá társított venti beállításokkal és apply hatására még Idle állapotban is maxra ugrottak az órajelek, megszűnt mindenfajta energiatakarékos okosító, órajel buheráló móka és ami a csövön kifér üzemmódban működötek a kártyák játék közben.

    Relive óta ez sajnos nincs, megjegyzem már megdolgozták annyira a drivert h kikapcsolt PowerEff mellett 1Mhz-et nem ugrik a GPU ha terhelés éri, maximum akkor ha drámai mértékű CPU limitem van és/vagy forced vsynces az adott játék, kvázi különösebb problémát nem okoz csak praktikusabb volt a régi módszer.

    ..tegnapi VS téma.., nem éreztem indokoltnak a modkert mert engem nem tud meghatni ha valaki próbál belegázolni a muskátlis kertembe, mivel hangot adott neki h a személyemmel van gondja, úgy voltam vele ha hha annyiban hagyom/kiszállok akkor majd lepörög és megnyugszanak a kedélyek.
    Addigra már úgy is egyértelmű volt, h alapvető "ellenvéleményen" vagyunk és mindenfajta hídverési kísérlet kudarcra van ítélve..

    Nem tudom mi zajlott később, ha zajlott valami egyáltalán, amennyiben csak a velem folytatott diskurzusa alapján kapta a szankciót akkor pakoljatok rám is valamit, így tisztességes mert ha mást nem is, azt tuti elbasztam h nem vettem észre időben meddig hergeli magát és korábban kellett vna dobbantani. :(((
    Az is elkerülhető lenne ezáltal h majd később ő/bárki más kitalálja hogy csókos vagyok vagy hasonló agyrém. Szóval ide lőjetek.. :DDD , vállalom a felelősséget.

    Erdei kolléga után szabadon majd jól rátok fogom h ezt tette velem Mordor.. :P

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés