Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VTom

veterán

válasz #Morcosmedve #61215 üzenetére

Szerintem nincs ebben semmi meglepő, az AMD a DX12 irányába fejlesztette az architektúráját.
    Most jönnek driver szinten olyan dolgok, amikre ezért nekik nem kell hardvert fejleszteni
    Az nV meg a Voltára időzítette ezeket a változtatásokat, mert időben felismerték, hogy befér még egy "toltelék" generáció a Maxwell és a Volta közé, amivel megtarthatják/továb növelhetik a piaci részesedésüket, mellesleg baromi sokat kereshetnek addig is.

Mire ebből a játékok profitálnak, bőven kint lesz a Volta. A Vega már a Volta ellen jön, mint azt megtudtuk, így egy kicsit megint korán lövi el majd a puskaport az AMD. Feltéve persze, hogy legalább a Pascal szintjét hozni fogják a JELENBEN.

Amin viszont én mosolyogtam, az az, hogy egymás mellé tettem a 1080Ti és az RX570/580 teszjeinek az összegzés oldalát, és egymás után elolvastam a kettőt.
    Tekintve a két kártya közötti teljesítmény különbséget igazából nem tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek a tesztek összegzésén :) A 1080Ti sz@r, mert a ma elérhető legerősebb egy GPU-s teljesítményt hozza a szokott flagship áron, az 580 meg istenkirály, csak hát azért lehetne benne töb újítás. :D

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés