Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Pubszon #58872 üzenetére

    Majd kiderül. Egyelőre legyünk kész az NDA-ra. Aztán elmegy a proci máshova, majd visszajön, esetleg kapunk 1700-as modelleket. Szóval később nyilván lesz több teszt is.

    Igazából még nem gyógyultam meg, de már tudok valamennyire ülni, szóval tudok segíteni. De még nem forrt össze a seb, talán egy hét is kell még neki.

    (#58878) FollowTheORI: Elég gyorsan jönnek az új BIOS-ok, szóval lehet, hogy nekik is frissíteni kell. Van erre egy külön csatornája az AMD-nek. Majdnem naponta jön új mikrokód. Mi az eheti BIOS-t használjuk, szóval valószínűleg ezért nem volt gondunk. Eleve eléggé optimalizálás nélküli az egész platform. Zéró applikációt írtak még Ryzenre, tehát teljesítmény még maradt benne, de az AMD szerint így is elég jó a termék (tulajdonképpen ez igaz, a teljesítménye jó, a fogyasztása pedig a nyolcmagosokhoz képest alacsony), ha pedig jönnek a Ryzen optimalizálások az alkalmazásokba, akkor a maradékot is ki fogják belőle hozni. Erre majd később visszatérünk, elvégre a Q2-ben jönnek új modellek.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés