Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
válasz Devid_81 #119657 üzenetére
Az eddigi tapasztalatom az, hogy k*va jó! Semmi problémám nem volt a G-sync-el, mindig problémamentesen működött minden játékban. Alapból a legrégebbi firmware volt rajta, aminél a hátsó kék világítást nem lehetett kikapcsolni. Viszont volt hozzá firmware frissítés, amivel már kikapcsolható volt. Azóta jött még egy új firmware, ami elvileg komolyabb problémát orvosolt, de én ezt nem tapasztaltam. Persze azért frissítettem.
A HDMI-t csak egy 4K-s Xaomi lejátszóval tudom kipróbálni, nem volt gond. Viszont a 4K-t lekezelni csak akkor tudta, ha egy opciót az OSD-ben bekapcsoltam (Console Mode). Viszont ezt írta is a manual, szóval nem gond. Elvileg így kezelné a konzolokat is, ami a nevében is benne van. HDR is van benne, de az nem olyan nagy szám. Nyílván ilyen kontraszt mellett nem sok értelme van. A hozzá való program (Dell Display Manager), ami kiváltja a monitor OSD-ben való mászkálást az egész jó. Folyamatosan fejlődik, plusz opciók is kerülnek bele. Ami nekem szemet szúrt, hogy ha közelebb van az alap 48Hz/fps-hez a játék fps-e, akkor érződik, hogy valahogy nem az igazi. Legalább 60fps meg kell nekem lenni, hogy minden rendben legyen. Ellenben 100fps felett nem érzek semmi különbséget. Nyílván ez egyéni probléma, mivel csak Only Single, Casual Player vagyok már jó ideje.Ha esetleg van konkrét dologra kérdésed, jöhet.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Derail Valley
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Gumi és felni topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest