Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
Empire
tag
válasz
Kacsa601
üzenetére
Csak egy érdekes összehasonlítás. Egy fusi ''boldog'' (fagyott, mint állat) tulajdonosa voltam majdnem 3 napig. 1,6 GHz-es Turion X2 proci volt benne. A ventillátora egyfolytában pörgött és már kellemetlenül forró levegőt fújt ki.
Később vendégeskedett nálam egy ASUS laptop, ugyanevvel a procival szerelve. A ventillátor jóformán be se indult, a kiáramló levegő meg éppenhogy langyos volt.
Ez persze csak egy benyomás volt.
EMP -
Empire
tag
Nem csak Neked van ennyi bajod! Én is sokat görcsöltem, mire kiválasztottam.
Nekem is AMD asztali gépem (3200+) van és egyszálú programokban is versenyképes vele, többszálúban meg egyenesen megszégyeníti! Azt azért hozzáteszem, hogy én is AMD fan vagyok, de el kell ismerni ez a core duo tud valamit (legalábbis notebook-ban biztos). Azért a RAM-ot kibővítettem én is gigára! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Méretre tényleg kicsi, mert nincsenek a kijelzője körül azok a vastag keretek. Akksira 3,5 órát írnak, de formázás után úgy érzem 4 felett visz.
Ha érdekel, nézd meg itt is: [link]
Talán itt van a legolcsóbban, matt kijelzővel 216, fényessel meg 226.
EMP
[Szerkesztve] -
Empire
tag
Igen, én is pont ezeken filóztam mikor választottam. Volt egy fusim, amit 3 napon belül visszavittem mert fagyott, az X2-es volt ATI chipsettel, most meg egy HP nx7400 boldog tulaja vagyok. A HP a Core Duo procival sokkal gyorsabbnak tűnik számomra, mint az X2 volt. Persze tudom sokat számít a chipset is. A 64 bit támogatásának hiányát meg lehet, hogy bánni fogom egyszer, jelenleg abszolút nem hiányzik.
-
Empire
tag
Voltam tegnap a Cora-ban, a meghirdetett 200e-es IBM gép kamu! Összecserélték a fejlécet meg a paraméterlistát, legalábbis ezt mondták. Hogy mennyire volt vevőcsalogatás, azt meg döntse el mindenki maga.

-
Empire
tag
Én kedden vettem egy ilyet sajnos. Holnap viszem vissza... A szegedi Metro-ban elfogyott, úgyhogy Pesten vettem. Ezért külön jó, hogy emiatt kell felutazzak, mert a Sulinet miatt nem viszi vissza a szegedi. Egyébként az összesnek a videókártyával, vagy chipsettel van baja, már rengeteget vittek vissza belőle. Persze ezt csak utána tudtam meg.
Ez van. EMP
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem csak Neked van ennyi bajod! Én is sokat görcsöltem, mire kiválasztottam.
Nekem is AMD asztali gépem (3200+) van és egyszálú programokban is versenyképes vele, többszálúban meg egyenesen megszégyeníti! Azt azért hozzáteszem, hogy én is AMD fan vagyok, de el kell ismerni ez a core duo tud valamit (legalábbis notebook-ban biztos). Azért a RAM-ot kibővítettem én is gigára! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De 3 napon belül visszavittem...
Ez van. EMP