Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Max_Power
tag
válasz
education
üzenetére
Közben én is feltettem egy Ubuntu linuxot, és azzal se pörög végig. Érdekes, kb. onnantól szokott leállni, hogy kiírja uncompressing linux és tölti tovább. Utána tényleg nagyon halk.
Az Ubuntu gond nélkül felment, viszont nincs wifi, suspend és hibernate. Ezeket mind kézzel léne meghegeszteni [link] ill. [link] ha esetleg vkinek szüksége lenne rá. A noti amúgy nagyon klassz, mindenkinek csak ajánlani tudom! -
BluEyes
őstag
válasz
education
üzenetére
Csak találgatok:
Ezek a gépek nem közvetlenül a HP-tól - pont ilyen modelljük nincs is - hanem a CHS-től (nagyker) érkeznek. Miután kicsit felbővítve is a piac egyik legolcsóbb modellje tud lenni, szerintem az történt, hogy valaki kiürítette a raktárát, a nagyker meg lecsapott rá, tett bele ezt-azt, és kiszórta a piacra. Nem véletlen, hogy csak áruházláncokban árulják, és szinte biztosra veszem, hogy ez afféle ''egyszer volt Budán...'' típusú készülék, elfogy, és soha többé ilyet ennyiért nem lehet venni. Kérdés, hogy a teljes szállítmány kikerült már a boltokba, vagy van még egy kupac, amelyik bővítésre, majd kamionra vár. Ezt nem tudom megmondani, lehet hogy itt a vége. Esetleg vidéki Auchan-okban lehet még pár példány (az enyém is onnan van). -
devast
addikt
válasz
education
üzenetére
Mármint, hogy érted? Persze, ahány gyártó annyiféle energiagazdálkodásmanager program, mindenféle hüje fantomnevekkel, de van proci, kijelző, wlan és esetleg videókártya amin energiát lehet spórolni. Btw... nemtom windowzra megcsinálták-e, de linux alatt celeronggyal is müxik speedstep
p4-clockmod -al.
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Nintendo Switch
- Hisense LCD és LED TV-k
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- iPhone topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell 3410 i5-10310u 8Gb ram 256Gb NVMe, számla, garancia, Magyar bill
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- új 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
p4-clockmod -al.