Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
devast
addikt
Az intel extreme graphics2, tehát a 852/855... chipsetes integrált vidkarival simán lehet nfs4/nfs5 -özni. High Stakes/Road Challenge a legjobban eltalált nfs szerintem, szeretem is
Más meg nem kell, anyásülésen fun vezetni. kéne valami usb-s force feedback kormány, azt fel kéne erősíteni kesztyűtartó fölé 
-
sssent
senior tag
viszont az integrált Intel grafikus kártyákról (ami az Acer-ekben van) semmi jót nem hallottam
Ez azért lehetett, mert nem jó helyen hallgatóztál. Valóban senki nem fogja ezeket a teljesítményük miatt dícsérni, viszont a fogyasztást és melegedést tekintve verhetetlenek. Ha valóban nem játszol, ellenben az akkuidő számít, akkor nem kéne félned az intel integrált vga-itól.
A ''vga nem fontos, de ritkán azért játszanék'' jómadaraknak pedig pont ugyanolyan izmos vga-ra van szükségük, mint a hardcore gamereknek. Az NFS12 napi fél órában is pontosan ugyanazt a teljesítményt igényli, mint napi 16 órában.
A kérdésedre, hogy akkor melyiket is, én nem merek válaszolni. 200K-ért kizárólag használt gépet vennék.
Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Más meg nem kell, anyásülésen fun vezetni. kéne valami usb-s force feedback kormány, azt fel kéne erősíteni kesztyűtartó fölé