Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Delpo91
üzenetére
Lenovo Support...ne is mondd. Nyomorult, inkompetens, idióták...háromszor járt kint Bydgoszczban a g570-esem! Hosszú történet, ha rákeresel a topicban, leírtam, megtalálod, ha érdekel. Lényeg, hogy sok jóra tőlük ne számíts. Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy Acert...ez is volt már szervizben, de egész más a hozzáállás...a Lenovonál pl. te könyörgöd ki a trackign kódot, amikor visszafelé jön a gép, az Acernél meg SMS-ben és emailben értesítenek a gép állapotáról, a szervizelés folyamatáról, és a tracking kódot is megadják...undorító gusztustalan szar cég a Lenovo is, a Teleperformance is (ez a call centerük) és a Jabil is (ez pedig a szerviz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx