Új hozzászólás Aktív témák

• norgetroll

csendes tag

Sziasztok!

Adott egy Lenovo Ideapad G570, 2011. decemberi vétel, idén decemberig még bőven garanciás. A hiba a következő, kb. fél éve szaggat, akad minden, a programok nem futnak rendesen, a videók akadoznak, ha hirtelen feltolom a hangot, akkor pár másodpercig sípol, mintha felakadt volna a lemez, és néha teljesen lehetetlen dolgozni rajta. Ellenben néha eltelik 1-2 óra, amikor nem olyan vészes a dolog.

Óriási szükség volt a gépemre, ezért halogattam a dolgot, de ma rászántam magam, és fehívtam a Lenovo szervizt (edigital elküldött oda), és megkértek, hogy töltsem le a HDD Sentinelt, és ha az hibát jelez, akkor elviszik a gépet. Ok, ezt meg is tettem, íme az eredmény:

http://kepfeltoltes.hu/130717/vinyo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Visszahívtam őket, a kondíció százalékra voltak kíváncsiak, bemondtam, hogy 20%, erre közölte az operátor, hogy 48 órán belül eljönnek érte. Javítási időre 1-2 hetet mondott.

Namost az a kérdésem, hogy lehetséges, hogy tényleg a rossz vinyó miatt ilyen a gépem? Nem fognak elsiklani más hiba felett? A program azt írja ki, hogy ezt még nem javítják garanciálisan, akkor nem cserélik ki? Vannak tapasztalaitok ezzel kapcsolatban? Eddig csak rosszat hallottam a Lenovo szervizről, kérlek nyugtassatok meg, hogy ezt már javítják/cserélik és a többi.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés